- 10 Ekim 2015
- 7.195
- 9.105
- 118
Oltaya gelen balık oldum resmen. Utandım şuan. Teşekkür ederim okypete yanlışlığı düzelttiğin için.tabii canım.. resmen izlemeyenleri kandırma ve linç haberi bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oltaya gelen balık oldum resmen. Utandım şuan. Teşekkür ederim okypete yanlışlığı düzelttiğin için.tabii canım.. resmen izlemeyenleri kandırma ve linç haberi bu
olurmu canım ya. utanacak birşey yok..Oltaya gelen balık oldum resmen. Utandım şuan. Teşekkür ederim okypete yanlışlığı düzelttiğin için.
şimdi bugün gazetesi bu demece verdiği iğrenç yalan habere bakalım ve bokenin dediği demece..
selin sayekin ,bir türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak ,bu çağda böyle bir nefret suçuna dair bir açııklama yapmaktanda utanç duyorum lafını gel ,
türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmaktan dolayı utanç duyuruma çevir,
bende türkiyede bugün gazetesi gibi bir haber kanalı olduğu için UTANÇ DUYUYORUM
Bakın Cumhurbaşkanı ne demiş
Resepsiyonda bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamasında, “Açıkçası sigara ve alkol gibi bağımlılığa yol açan şiir, roman, film gibi büyük finans yönünün arkasında yattığını görüyoruz” ifadelerini kullandı.
Sigara, alkol gibi bağımlılıklara özendirmek için kullanılan sanatı yani sanaysal faliyetlerin bu zararlı alışkanlıklara teşvik ve bağımlılık oluşturmak için kullanıldığını bahsetmiş..
Peki buradaki arkadaşların okuduğunu anlama problemi mi var? Erdoğan düşmanlığından komik duruma düşme pahasına çarpıtma mı?
konuyla alakası ne şimdi bu yaptığınınKendinizden de UTAÇ DUYUYOR MUSUNUZ?
Zira bakın bu başlıkta nasıl büyük bir carpıtma yapmışsınız
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-siir-roman-film.904589/page-2#post-45162248
Buda çartıpmanıza cevabımdı...
Gayet alakalı:)konuyla alakası ne şimdi bu yaptığının
Resepsiyonda bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamasında, “Açıkçası sigara ve alkol gibi bağımlılığa yol açan şiir, roman, film gibi büyük finans yönünün arkasında yattığını görüyoruz” ifadelerini kullandı.
yeni üye hızlı giriş. alırım bir dal:)Gayet alakalı:)
Hani çarpıtmalardan duyduğun utaçtan bahsetmişsin ya.. Kendindende utaç duyyormusun diyorum zira bak çarpıtmanın ağa babasını şu konuda sen yapmissın
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-siir-roman-film.904589/page-2#post-45165046
Bu forumda herkese siz diye hitap ettiğinde bunu bekleme hakkın olur özelliklede bana siz dersen siz kelimesini kullanırsan benden siz kelimesini hakedersinyeni üye hızlı giriş. alırım bir dal:)
ben hala alakası yok diyorum. ve sen değil siz
ben yeni tanıdığım insanlara siz derim. ki sizi yeni tanıyorum. ama diyoloğum olunca senedönerim. sahi kimsiniz siz. neyse yönetime haber verdim. göreceğiz.Bu forumda herkese siz diye hitap ettiğinde bunu bekleme hakkın olur özelliklede bana siz dersen siz kelimesini kullanırsan benden siz kelimesini hakedersin
Konuyla alakasını sen gayet iyi anladın bence şimdi cevabını düşün zira bir insan utanç duyduğu durum içinde yüzüyorsa, ya utaç duyduğu şey konusunda yalan söylüyordur yada demogoji yapıyordur:)
Gayet alakalı:)
Hani çarpıtmalardan duyduğun utaçtan bahsetmişsin ya.. Kendindende utaç duyyormusun diyorum zira bak çarpıtmanın ağa babasını şu konuda sen yapmissın
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-siir-roman-film.904589/page-2#post-45165046
Bırak şimdi demogojiyi :)ben yeni tanıdığım insanlara siz derim. ki sizi yeni tanıyorum. ama diyoloğum olunca senedönerim. sahi kimsiniz siz. neyse yönetime haber verdim. göreceğiz.
utanç duyacak hiçbirşeyim yok ama gelir gelmez bana saldırdığınıza göre sizin bana karşı bir gareziniz var. göreceğiz zamanla çıkar kokusu
bu konu başka o konu başka. bu konu hakkında hala düşüncenizi alamadık nedense. çokmu zor yerden geldi:)
ilk mesaj. sen nerede..konuyla alakası ne şimdi bu yaptığının
Sen hep böyle komik duruma mı düşürüyorsun kendini?ilk mesaj. sen nerede..
yok o kadarda değil. sen kelimesine laf ettim ben. yaptığınızın demeyeyim artık... majeste değiliz bizleer.Sen hep öi böyle komik duruma düşürüyorsun kendini?
Yazdığın ilk mesaj " konu ile alakası ne şindi bu yaptığının" yaptığınızın değil yaptığının... Kendini komik duruma düşürmekten vazgeç! Utaç duyuorum demogojisi yaparken utaç duyduğum durumlar içinde yüzme!