• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP'den Erdoğan'a cevap: Yere batsın senin sarayın

Yahu aklima ne geldi ???
Neden Tayyip, Kemal, Devlet ve Selahattin hepsi bir programa davet edilip, yüzyüze gelip konusmuyorlar. en azindan bizde tv`de izlesek ve karsilikli yüzyüze nasil onustuklarini bir kere bile olsa bir görsek ?
Halk o zaman daha iyi bir portre cizer kafasinda, yani gercek yüzlerini cok görmek isterdim dogrusu !
Hani arkadan hep atip tutuyorlarya, hadi gelin karsilikli konusun bakalim, siz bizim ülkemize, bize ne sunuyorsunuz ve siz ne söyleceksenizde yüzünüze söyleyin bakalim karsi taraf nasil cevap verecek ?
Keske elimde olsa dördünü bir programda konusturturdum. Aaahhhh paranin gözü kör olsun, gelin lan buraya, nedir acik konusun bakalim derdim ammmaaaa ......:KK14: ne yazikki o kadar gücüm yok. :KK51:

Yahu aklima ne geldi ???
Neden Tayyip, Kemal, Devlet ve Selahattin hepsi bir programa davet edilip, yüzyüze gelip konusmuyorlar. en azindan bizde tv`de izlesek ve karsilikli yüzyüze nasil onustuklarini bir kere bile olsa bir görsek ?
Halk o zaman daha iyi bir portre cizer kafasinda, yani gercek yüzlerini cok görmek isterdim dogrusu !
Hani arkadan hep atip tutuyorlarya, hadi gelin karsilikli konusun bakalim, siz bizim ülkemize, bize ne sunuyorsunuz ve siz ne söyleceksenizde yüzünüze söyleyin bakalim karsi taraf nasil cevap verecek ?
Keske elimde olsa dördünü bir programda konusturturdum. Aaahhhh paranin gözü kör olsun, gelin lan buraya, nedir acik konusun bakalim derdim ammmaaaa ......:KK14: ne yazikki o kadar gücüm yok. :KK51:
Küçük bir telefon trafiği ile hemen hallediyorum.

Avrupa olsa öyle yapiliyorda, evet haklisin burasi Türkiye !

Yahu aklima ne geldi ???
gerçekten super fikir keşke yapsalar.kimin ne olduğu ne yaptığı çıkardı ortaya...cağırsak buraya gelirlermi..kazen izin verirmi ;)

Orda birde eğlenceli de geçiyor programın bütünü... Düşünsene Türkiye de yapıldığını.... Daha doğrusu yapılamadığını.
10 dk sonra reklam arası girer ve reklam dönüşü kapanış konuşması... :)

Benim yüregim el vermiyor ama baskalari hala anlamiyorsa, gün gelecek bu göz yumduklari onlarida pesini birakmayacak !

Gurur yapip, ülke adina konusmazlar, egolari öyle yüksektirki, halki adina ne iyi ise onun icin karsilikli oturup konusmazlar.
Bir politikaci nasil kendi egosunu herseyden üstün görebilir ?
Yüz yüze konusamayanlar insanlar benim gözümde ikiyüzlüdür ! Samimi, dürüst ve Avrupa`da oldugu gibi ülkesine itaat eden politikacilar istiyoruz artik. Onlar bize yani halkina ve ülkesi icin en iyisine calisacak !

Gurur yapip, ülke adina konusmazlar, egolari öyle yüksektirki, halki adina ne iyi ise onun icin karsilikli oturup konusmazlar.
Bir politikaci nasil kendi egosunu herseyden üstün görebilir ?
Yüz yüze konusamayanlar insanlar benim gözümde ikiyüzlüdür ! Samimi, dürüst ve Avrupa`da oldugu gibi ülkesine itaat eden politikacilar istiyoruz artik. Onlar bize yani halkina ve ülkesi icin en iyisine calisacak !
Avrupa'daki politikacıların tümü için geçerli değil tabi bu söz değil mi olivia? :)

Eskilerden bir acik oturumun ilk 15 dakikasi.. Sabahlara kadar surdugu icin sunucu: "uykusuz birakmayacagiz sizi bu gece, erken bitirecegiz" diyor.. Daha bunun gibi bir suru acik oturumlar yapildi, hem de her secim oncesi, her kanalda.. Gunlerce..
Bizim burada tartistiklarimizi onlar ozgurce ekranlarda tartisiyor, millet sabaha kadar sorulari ile katiliyor ve izliyordu. AKP ile hepsi durdu, bu ozgur sorulara verebilecek cevaplari hic bir zaman olmadi cunki..

Eskilerden bir acik oturumun ilk 15 dakikasi.. Sabahlara kadar surdugu icin sunucu: "uykusuz birakmayacagiz sizi bu gece, erken bitirecegiz" diyor.. Daha bunun gibi bir suru acik oturumlar yapildi, hem de her secim oncesi, her kanalda.. Gunlerce..
Bizim burada tartistiklarimizi onlar ozgurce ekranlarda tartisiyor, millet sabaha kadar sorulari ile katiliyor ve izliyordu. AKP ile hepsi durdu, bu ozgur sorulara verebilecek cevaplari hic bir zaman olmadi cunki..

Yaşım küçüktü halam izlerdi ben de onunla birlikte izlerdim simdi ariyorum izleyecek siyasi bir program hicbiri bunlarin yerini tutmayi birak yanindan gecmez

Yaşım küçüktü halam izlerdi ben de onunla birlikte izlerdim simdi ariyorum izleyecek siyasi bir program hicbiri bunlarin yerini tutmayi birak yanindan gecmez
Adama biri cikip soracak, "sizin oglan parasizliktan zengin bir isadamindan burs alip Amerikada okudu, okulu bitirip geldi arka arkaya her biri milyonlarca dolarlik 6 gemi aldi, degirmenin suyu nerden geliyor?" Ne diyecek?

Adama soracaklar Cumhuriyetin 80 yillik doneminde kurulmus devlete ait olan butun fabrikalari, isletmeleri, limanlari, ve dahi ormanlari sattiniz, IMFnin 422 milyon dolar borcunu odedik diye havalara girdiniz, ayni donem icinde Cumhuriyet tarihinin birikimi 80 milyar dolarlik dis borcu nasil 13 yilda 395 milyara cikarttiniz? Ne diyecek?

Daha bunlar gibi bir suru soru.. Egitime, saraylara, tapelere girmedim bile..:KK43:

Adamlar yapismis Allah gibi koltuga, inerse bu sorulara cevap verecek, vermemek icin anayasayi ayaklar altina almaya razi bu ugurda, memleketi savasa surmeye razi.. Ne acik oturumu?

Back
X