• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP'den Erdoğan'a cevap: Yere batsın senin sarayın

İyi de hep aynı görüşe mi saldırılıyor acaba? Her görüş için geçerli bu, herkes birbirine bunu yapıyor. Bir görüşe özgü değil... Ama siz sadece size yapılanı gördüğünüz için. Ben de mesela AKP hayranlarının diğerlerini fazlasıyla tahrik ettiğini düşünüyorum. Bir mesaj yazdım geçen KİBleye KİBleye banlattılar. Ben kimseyi siyasi görüşünden KİBlemedim.
Ben oy vermedim veremeyeceğim de . Aslında antipartiliyimdir ama dersen ki kim haklı kim haksız benim de bir fikrim var elbette . Ak parti sempatizanları çok fazla hatta abartılı derece de fazla. Tamam o partiye o verebilirsin ama ben adamı korumam isterse hakaret etsin babamın oğlumu bana ne ? Adamın yoluna ölecekler var , yaptığı doğru yanlış ne varsa kabul ediyor tabınası hale getiren var malesef. O yüzden sen o partiyi tutuyorsun ama böyle yanlışları da var böyle doğruları da var dersin hayyıııırr sen kimsiin ona yanlış dersin diye neler neler yazarlar tahmin edersiniz. O yüzden ya hiç yorum yapmayacağız sanalda siyasete klavyeyi eline alan saydırmaya başlıyor neden x partti diyor ? Yahu sanane ? Yani işin özü dediğin tahrik kısmı doğru herkes bir birinden beter vallahi bu konuda biri kıl diye tutturmuş biri ayyaş diye hayret verici 2 kelime edemiyorsun .

:KK70:Hala senin sarayin diyorlar yahuuu:KK11:
Yaw o adam gittikden sonra gelen cumhurda ayni yerde pehhhh....
Ne guzel bir saray.......masallahhh

Bana saçma geliyor bu saray muhabbeti adam üstüne mi zimmetledi onu ? Daha sonra kim iktidar olursa o geçecek sonuçta oraya Aksaray demek saçmalığın daniskası .. Zaten chp hiç bir konuda sesini çıkartmasın ama sataşma milleti kışkırtma oldu mu hunharca açar ağzını .. Enteresan . :KK14:

Hay yaşa ya demek istediğimiz bu ama anlamak istemiyorlar biz ne edek :KK69:

Yani maaşlı bir kamu çalışanıdır RTE, kimse ama kimse devlet hazinesini saray yapıp padişahlık fantezisi yaşamak için harcayamaz.

RTE çok müslüman, çok dini bütün, keza sizde onu o yüzden seviyorsunuz ya, ben de soruyorum asgari ücret 950 tl iken bir saraya kattrilyon veren bir yöneticiden Rabbim razı gelir mi? Allah bunu öteki dünyada hoş görür mü? Hz. Muhammed gel sen benim ümemtimdensin der şefaat eder mi???? Prestij için harcanan onca para savurganlığa girmez mi? Biz iki hırkası olan Peygamber Efendimizin ümmetiyiz, o kıtalara şanını karakteriyle mi duyurdu, sarayıyla mı? Biz müslümanlar O'ndan bunu mu öğrendik?

Bana evet gelir, dinimizde bu şeyler normal, mazluma vermeyip bir yönetici olarak gösteriş yapmak Allah'ın razı geldiği birşeydir deyin susacağım.

Haa benim okuduğum ayetlere hadislere karşı gelin RTE'yi savunun da göreyim hadi, hodri meydan.

Komik olan parasini versen bile oradaki bedava aldigi egitimin kalitesinde bir egitim alabilmen mumkun degil.. bakiniz ilk 100e giren universitelerimiz.. aaaa yok degil mi pardon!!
O degil de bu siralamalar lise hatta ilkokul duzeyinde yapilsa nerede yer alirdik.. neyse egitim sistemimiz cok iyi, bu millete gore gercekten iyi..

amacım sarayı savuunmak değil...ama yapılmış olmuş bitmiş niçin hala bu kadar kendinizi yorcuyorsunuz..ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇMİŞ buna benzer daha bir çok atasözleri var :)
esas söylemek istediğim şeyse...
yıllarca OSMANLI PARAYI LÜSK SARAYLAR YAPIRDI BATIRDI denildi bizde öyle sandık..bende öyle sandım taaaaaki
fransa- ingiltereye e gidene kadar allah aşkına gidinde saray görün adamlar neler yapmış..ne saraylar ne köşkler ,şişiyoruz camilerimizle ( tamam çok güzeller ) siz gidin birde kiliseleri görün lütfen...yok gidemiyorsanız netten bakın ..dolmabahce sarayının yanına fransiz sararayın resmini koyup kıyaslayın...sultan ahmet camii yanına nostradamus kilisesini koyun..almanayada varmış bir kilise gidip görmedim resimini gördüm sadece
fas ürdün den hiç bahsetmiyorum camisinden ,saraylarından

herkes atıyor tutuyor ( bende şimdi öyle yapıyorum ) ama kabul edin bu milleten bir çaçık olmaz..ölen öldüğü ,ağlayan ağladığıyla kalıyor BÜTÜN ŞEHİRTLERİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN ,kalleş,hainlerde KAHHAR olsun inşallah

Ya bir de bu sarayı görüp şaşıran yabancı konukların nerede ve ne zaman ne dediklerini merak ediyorum. ' amanın türkler bir saray yapmışlar na şuradan başlıyor tee ucu bucağı görünmüyor çok güçlü ülke canım bunlarla aşık atamayız biz ayağımızı denk alalım ' babında hangi diplomat hangi cumhurbaşkanı demiş biri bana açıklasın lütfen.

sagrada-familia11.webpBarselona’nın en ünlü ve en çok ziyaret edilen turistik mekanmış

amacım sarayı savuunmak değil...ama yapılmış olmuş bitmiş niçin hala bu kadar kendinizi yorcuyorsunuz..ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇMİŞ buna benzer daha bir çok atasözleri var :)
esas söylemek istediğim şeyse...
yıllarca OSMANLI PARAYI LÜSK SARAYLAR YAPIRDI BATIRDI denildi bizde öyle sandık..bende öyle sandım taaaaaki
fransa- ingiltereye e gidene kadar allah aşkına gidinde saray görün adamlar neler yapmış..ne saraylar ne köşkler ,şişiyoruz camilerimizle ( tamam çok güzeller ) siz gidin birde kiliseleri görün lütfen...yok gidemiyorsanız netten bakın ..dolmabahce sarayının yanına fransiz sararayın resmini koyup kıyaslayın...sultan ahmet camii yanına nostradamus kilisesini koyun..almanayada varmış bir kilise gidip görmedim resimini gördüm sadece
fas ürdün den hiç bahsetmiyorum camisinden ,saraylarından

herkes atıyor tutuyor ( bende şimdi öyle yapıyorum ) ama kabul edin bu milleten bir çaçık olmaz..ölen öldüğü ,ağlayan ağladığıyla kalıyor BÜTÜN ŞEHİRTLERİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN ,kalleş,hainlerde KAHHAR olsun inşallah

Bana Fransa'nın İngiltere'nin vatandaşlarına sunduğu refahı sunsunlar, ülkemde bebek penceresi olmayan evde soğuktan ölmesin de ne yaparlarsa yapsınlar! O ülkelere gitmişken biraz da insanların yaşam biçimini, rahatlıklarını gözlemleseydiniz keşke. O zaman sarayın neden bu kadar tepki topladığını anlardınız.

Anlamadığım herkes burada parti eleştirisi yapabilir x partiye yorum atınca hunharca üstüne çullanılıyor ki her yerde bu böyle benim fikrimi değiştirme çabasına kimse girmesin siyaset tartışılarak konuşulur lakin kimse de çocuk değil eskiyi yeni araştırarak kimsi yaşına itafen görerek bilgisi var .. Öyle yada böyle herkes birilerine oy veriyor . Kimse kimsenin fikiri değiştiremez algıda seçicilik olur o ayrı bir mevzu..
Kedi sen 18ini doldurmuş muydun?

E ehl-i keyf , aynen canim yazdiklarin cok dogru cocuk kresleri degil oaralar, cocuk cennetide diyebiliriz. Ilkokulda her cocuk yüzme ögreniyor, cünkü her vatandasin yüzme bilmesi gerekiyor. Insanlar refah, mutluluk ve huzur icinde yasiyorlar ama bunu bilmeyen veya bilmek istemyenler ne desende bos.

Bana Fransa'nın İngiltere'nin vatandaşlarına sunduğu refahı sunsunlar, ülkemde bebek penceresi olmayan evde soğuktan ölmesin de ne yaparlarsa yapsınlar! O ülkelere gitmişken biraz da insanların yaşam biçimini, rahatlıklarını gözlemleseydiniz keşke. O zaman sarayın neden bu kadar tepki topladığını anlardınız.
iyide adamları onu yaparken halkı ekmek bulamıyormuş...pasta yesin demiş hanfande hazretleri
yaşamlarında az çok gördüm burda deseneki iş sabah 7 başlıyor millet ayağa kalkar..sabah 6:30 da herkes sokaklarda işine gitmek için...amaçım burda bu tarz bir tartışmaya girmek değil...
her zaman burda dile getirip yazıyorum..kk daki kadınlara bayılıyoru yazıları yorumları,hep düşünceden insanlar var ve fikirlerin sonuna kadar savunuyorlar ve ben derim ki NİÇİN AKTİF olarak katılmıyorsunuz ..bence ülkesin sizin gibi insanlara ihtiyacı var

Ama Türkiye 1923`den itibaren Cumhuriyeti kurdu, laik bir sistem icinde her zaman devam edecegiz. Ben bu dönemde cok ders aldigimizi düsünüyorum halk olarak. Gelecek secimlerdede hersey yine düzelecek Allahin izniyle, cünkü herkes herseyi anladi artik. Öyle bir oylar kayacakki ... özgürlük, baris, refah, adalet ve huzur kazanacak. Az kaldi biraz daha sabir !
Mhp, den, hdp den akp den oylar cogunlugu bir partide bulusacak. Cünkü halk artik insan gibi yasamayi istiyor.

yok yahu ne refahı o anca sarayımı görmeye gelmediler diye trip atsın .. anayasal hakları çiğnesin, beştepeye gelmeyene hükümet kurma görevi vermem desin.. vericek cevabı olmadığından devlet bahçeliyi bel altından vursun..

ama ben inanıyorum artık en uzağa onun işediğine !!!

E ehl-i keyf , aynen canim yazdiklarin cok dogru cocuk kresleri degil oaralar, cocuk cennetide diyebiliriz. Ilkokulda her cocuk yüzme ögreniyor, cünkü her vatandasin yüzme bilmesi gerekiyor. Insanlar refah, mutluluk ve huzur icinde yasiyorlar ama bunu bilmeyen veya bilmek istemyenler ne desende bos.
niye boş olsun ORADAKİ insanlar BİRBİRİ YEMİYOR bizim gibi...adamlar kafayı başka şeylere yorarken biz hala burada bunları konuşuyoruz...niçin bir bölüm açılmıyor .HER FİKİRDEN ,HER PARTİDEN KADINLARIN....şu kk başlayarak...ÜLKEMİZİ BU GÜNLERDEN EN AZ ZARARLA NASIL ÇIKARABİLİRİZ.neler yapılması lazım,olan olmuş zaten hala sen öyle dedin ben böyle dedim..sen öyle yaptın ben böyle yaptım iyi iyi devammm batana kadar devam

Eki Görüntüle 1610926 Barselona’nın en ünlü ve en çok ziyaret edilen turistik mekanmış
La Sagrada Familia...Evet görkemlidir ama hala tamamlanamamış olduğunu biliyor musunuz bilmem.Avrupa'nın katedralleri şatafatlıdır çünkü mimari tarzı o.Gotik dönem yapılar olabildiğince göğe uzanır,insanların önemsiz ve fakir,kilisenin önemli ve zengin olduğu Ortaçağ'ın bir özeti gibidir.Aynı bizim şimdiki halimiz gibi,halk fakir yöneticiler zengin.

iyide adamları onu yaparken halkı ekmek bulamıyormuş...pasta yesin demiş hanfande hazretleri
yaşamlarında az çok gördüm burda deseneki iş sabah 7 başlıyor millet ayağa kalkar..sabah 6:30 da herkes sokaklarda işine gitmek için...amaçım burda bu tarz bir tartışmaya girmek değil...
her zaman burda dile getirip yazıyorum..kk daki kadınlara bayılıyoru yazıları yorumları,hep düşünceden insanlar var ve fikirlerin sonuna kadar savunuyorlar ve ben derim ki NİÇİN AKTİF olarak katılmıyorsunuz ..bence ülkesin sizin gibi insanlara ihtiyacı var

İyi de bizim saray şimdi yapılıyor. Geçmiş zamanların şartları ile şimdinin şartları arasında çok fark var. Yani bu biraz 1800'lü yıllardaki maden kazası ile 2014 maden kazalarını karşılaştırmak gibi. Şu anda bu ülkenin bir saraya ihtiyacı yok. Bu ülkenin refah seviyesinin artırımına ihtiyacı var, bu da devletin asli görevidir. Üstelik artık şaşalı saraylar tanıtmıyor ülkeyi dışarıya. Yapılan işler tanıtıyor. O çok çok eski yıllardaki şaşalı saraylar, şaşalı ağırlamalar zamanında değiliz. Üstelik bizim bir köşkümüz vardı zaten. Hem de bütün dünyaya ders olmuş bir lider ve ders olmuş bir savaş hikayesi ile birlikte. Üstelik burada bahsettiğimiz kaçak bir saray, yani bu sarayın üzerine gidilmesin de neyin üzerine gidilsin :)

[QUOTE="leylaklila, post: 42250440, member: 29951"OSMANLI PARAYI LÜSK SARAYLAR YAPIRDI BATIRDI denildi bizde öyle sandık.[/QUOTE]

Osmanlı parayı lüks saraylarla batırdı diye mi biliyorduk?? Biz böyle birşey bilmiyorduk açıkçası senden duyduk.

Ayrıca Osmanlı hazinesi ile şu anki öküz gibi borcu olan Tr'yi bir tutmamak, o zamanki mükemmel mimarisi olan saraylarla da Ak Saray'ı bir tutmamak lazım. Onu geçtim de neden bir tuttuğunu ya da Osmanlı Sarayları ile Ak Saray arasındaki bağlantıyı anlamadım. Osmanlılar güzel saray yapıyormuş diyip biz de tüm dünyaya saray mı yapalım yani?

:KK53:Koskocaaaa Turkiye Cumhuriyeti dunyayi agirliyor orada normal bir bina beklemek cok komik olur dogrusu bu bizim tartismamizla sekil alacak bir durumda degil Ahdim olsun Ankaraya gidersem sirf buradaki muhalifler icin gezmeye gidicimm:KK72:[/QU
Buda sorumu yani,elbetteki alttaki kaçak yapılan şaşaalı,çocukmu kandırıyorsun sende..

Türkiye Cumhuriyeti olarak Çankaya Köşkü yetmedimi sence misafir ağırlamak için..
Tabi orası ATATÜRK'ün yaşadığı bir yerdi,ruhu rahatsız ederdi demi kendilerini..
Atam'ın ruhu daha çok rahatsız olmuştur kendilerinden Hanım apla :KK70:

Bir gün cocuklarimiza bu dönemi nasil anlatacagiz acaba ???
Tarih kitaplari ne yazacak ??? Cok merak ediyorum.
Bu ayni suna benziyor, benim bir ablam dogustan sara hastasiydi, annemler onu gercek tip okumus bir doktora degilde, bir cinciye götürmüsler hep.....yani göz göre göre 25 yasinda ablam öldü.
Sunu demek istiyorum göz göre göre ülke batiyor ama hala anlamak istemeyenler var. Allahim bu insanlarin gözlerinin önündeki perdeyi ac, dogrulari belki görmek bazi insanlar icin zor olabilir ama bu kadar yaziyoruz, zaman harciyoruz halami anlamiyrsunuz ? Bana Ispanyadaki 1400 yillarindan yapilan gotik stili katedrali örnek gösteriyor, cocugum ben oraya cok gittim gördüm simdi sene 2015, yavrum neyi neyle karsilastiriyorsun sen ?

Back
X