• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chp yolsuzluk evraklarını imha ederken yakalandı

bazı konulara yorum yapmamamızında bir nedeni vardır elbet !

alaraey bizde takipdeymisiz haberimiz yokmus :)))))))))))

Üç gündür bas bas bağırırken biz hiçbir başlıkta kim hile hurda yaptıysa cezasını çeksin demeyip 80 sayfalık ankara başlığına bile uğramayan birinin gelip bu haberi paylaşması ne kadar samimi ? Bence hiç değil.

ay hic gülücegim yoktu :))))
chp nin yolsuzluguna yorum yapmiyorda benim yorumuma yaziyon be arkadas, siz beni mi takip ediyorsunuz nereye yazip yazmadigimi :))))))))))
neyin samimiyetini ariyorsunuz???
hic kusura bakmayin bu yorumunuzdan sonra bende sizde hic bir samimiyet göremedim heleki söz konusu chp olrsa dimi:40:
madem cok samimiyseniz neden ozaman sadece ankaraya ve istanbula okadar odaklandiniz? :40:

hmmm simdi de mhp nin videosunu paylasalim o halde ;)

[video]https://fbcdn-video-a.akamaihd.net/hvideo-ak-prn2/v/t42.1790-2/1519273_621915961235939_49063126_n.mp4?oh=e250aab6 0172f842c3ba61cb2347c67e&oe=533C5749&__gda__=1396461771_4eb6fb7266d464e0e2fe3a268de1119 f[/video]

Son düzenleme:
Yolsuzluk yapan herkes cezalandırılmalı. Ama yapılan iftira ise, iftira atanlarda cezalandırılmalıdır!!! Adalate varsa herkes için olmalı!

O değil de Yalova'yı chp aldı bakalım bakalım kimler cezalandırılacak:52:
Tabi ki hiçkimseeee:46:

alaraey bizde takipdeymisiz haberimiz yokmus :)))))))))))

ay hic gülücegim yoktu :))))
chp nin yolsuzluguna yorum yapmiyorda benim yorumuma yaziyon be arkadas, siz beni mi takip ediyorsunuz nereye yazip yazmadigimi :))))))))))
neyin samimiyetini ariyorsunuz???
hic kusura bakmayin bu yorumunuzdan sonra bende sizde hic bir samimiyet göremedim heleki söz konusu chp olrsa dimi:40:
madem cok samimiyseniz neden ozaman sadece ankaraya ve istanbula okadar odaklandiniz? :40:

hmmm simdi de mhp nin videosunu paylasalim o halde ;)

[video=facebook;621914461236089]https://www.facebook.com/photo.php?v=621914461236089&set=vb.497191817041688&type=2&theater[/video]

Konuna yazdıgım ve karsılıklı bir arkadasla yazdıgım yorumları oku sonra bu eleştiriyi yap istersen.
İşte bu yuzden diyorum ya okulda ve heryerde okumayan,okumaya üşenen bir toplumuz diye:50:

Konuna yazdıgım ve karsılıklı bir arkadasla yazdıgım yorumları oku sonra bu eleştiriyi yap istersen.
İşte bu yuzden diyorum ya okulda ve heryerde okumayan,okumaya üşenen bir toplumuz diye:50:

okul ile okumamakla ne alaka arkadasim ben demin giris yaptigim gibi özel mesajlarim gelmis baktim alintinizi gördüm ve cevapladim cikis yaptim ha simdi yeniden giris yaptim gene mesajimi alinti yapmisiniz ve yine cvp liyom, kisa bir özet insaALLAH :)

Yolsuzluk yapan herkes cezalandırılmalı. Ama yapılan iftira ise, iftira atanlarda cezalandırılmalıdır!!! Adalate varsa herkes için olmalı!

aynen katiliyorum arkadasim...

O değil de Yalova'yı chp aldı bakalım bakalım kimler cezalandırılacak:52:
Tabi ki hiçkimseeee:46:

evet öyle olmus zaten akp de istemis sayilmasini o yüzden kutlama bile yapmamislar yani...

Kızlar karataş mı, kabataş mı hangisi hatırlayamadım şuan, bilen varsa yazsın..

Akp itiraz etmiş usulsuzlük olduğu gerkeçesiyle..

Sonuç: chp 400 oy daha fazla çıkmış :ssz:

Yahu neyine itiraz ediyorsun, usulsüzlükten başını kaldıramamış bir parti olarak:19:

Son düzenleme:
Yahu arkadaslar anlayin artik albirini vur otekine :( yada tencere dibin kara seninki benden kara !
Siz burda cenenizi pardon parmaklarini yorun Her kez bildigini okuyor. Kimsenin koru korune savunulacak bisiyi yok ! Her iki taraf icinda diyorum .

Yolsuzluk yapan her kimse cezalandırılmalı...
17 aralık operasyonu, deniz feneri davası gibi yolsuzluk dosyaları çözüldükten sonra hemen sıra bu davaya gelmeli.
Aaa, pardon o dosyaların üstü kapatılmıştı değil mi? :51:

Hay ağzın bal yesin Hayyal'im .... :46:

Back