• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chp yolsuzluk evraklarını imha ederken yakalandı

Chp bu evrakları imha etti başlığına yorum yapıp Yalova da geçersiz oylar tekrar sayılıp belediye el değiştirdi başlığına ya da Sandık baskanının boş oyu akp yazalım geçsin gizli çekimine yorum yapmamanın nedeni ne olabilir ki ? Geçerli bir sebep yani ne olabilir.Benim düşünemediğim farklı bir nokta varsa soylerseniz sevinirim.

valla ilgi gösteren sizlersiniz bence..
akp tarafı bir haber paylaşılıınca en çok ilgiyi sizden görüyor neden ?
ben her türlü habere yorumumu yaparım ama her habere değil !
öyle bir zorunluluğumda yok..

valla ilgi gösteren sizlersiniz bence..
akp tarafı bir haber paylaşılıınca en çok ilgiyi sizden görüyor neden ?
ben her türlü habere yorumumu yaparım ama her habere değil !
öyle bir zorunluluğumda yok..

İşime o başlığa cevap vermek gelmiyor da ondan diyorsunuz meali bu.Vur kaç yani.
Anladım.Başka sorum yok.
Devam edebilirsiniz.:34:

İşime o başlığa cevap vermek gelmiyor da ondan diyorsunuz meali bu.Vur kaç yani.
Anladım.Başka sorum yok.

valla sizinde işinize geliyor
bakın en çok sayfa ilerleyen haberlere weisin haberi, serantonin haberi ve meysanurun haberi
ayrıca bahsettiğiniz haberde sizinde yorumunuz yok, daha çok karşı haberlerde yorum yapmışınız veya yapıyorsunuz..
biri çelişki mi demişti :34:

Chp bu evrakları imha etti başlığına yorum yapıp Yalova da geçersiz oylar tekrar sayılıp belediye el değiştirdi başlığına ya da Sandık baskanının boş oyu akp yazalım geçsin gizli çekimine yorum yapmamanın nedeni ne olabilir ki ? Geçerli bir sebep yani ne olabilir.Benim düşünemediğim farklı bir nokta varsa soylerseniz sevinirim.

Yanii bir de öyle bir durum var. Neden o başlıklara da yorum yapılıp kınamıyorlar. Bizim bunu kınamamızı bekliyorlarsa o zaman onlarda o yapılanları kınayacaklar ama yok tabi bu hükümette, seçimlerde pürüpak. Daha önceki sayfada düşündüklerimi yazdım ama arkadaşlardan cevap alamadım. Hani başbakana inandılar ya hemen montaj deyince, kaynak belge sormadılar ya. Burada da adam iftira dese, hatta ses kayıtları olup valla montaj oyun dese o zaman bu adama inanmalarını da beklerim ki aynı şekilde akp bunu yapmış olsaydı biz paylaşsaydık nasıl savunacaklarını şaşırırlardı. Yine iftira, kanıt var mı, gözlerinizle mi gördünüz filan. Ki gördükleri gibi biz kınıyoruz yolsuzluk yapan kim varsa cezasını çeksin diyoruz tek bir haberde bile. Ses görüntüye bile ihtiyaç duymuyoruz yanlış heryerde yanlış bize göre ama onlar görmezden gelmeyi biliyorlar. Dün akp elinde olan Muğla'nın iki ilçesinin tekrar sayımla chp ye geçtiğini söyledim bir arkadaş asparagas inanmayın dedi 5 tane gazete haberi linki yolladım cevap yok tabii. Bizim yazdığımız herşey asparagas zaten.

valla sizinde işinize geliyor
bakın en çok sayfa ilerleyen haberlere weisin haberi, serantonin haberi ve meysanurun haberi
ayrıca bahsettiğiniz haberde sizinde yorumunuz yok, daha çok karşı haberlerde yorum yapmışınız veya yapıyorsunuz..
biri çelişki mi demişti :34:

Caps alıp hangi üyeelerin açtığı topiclerin üzerinde yeşil okların olduguna bakmak ister misin ?
Bence istemezsin.
Birde son 30-35 mesajıma bir daha bak madem bu kadar yorumlarıma bakmışssın kaç gündür hangi başlıkta aktif olarak yorum yapıyorum.
Bizim şu anda yorum yaptgımız başlıkk kiminn ohhh nooooo:53:

Anladım.Başka sorum yok.

Aynen öyle canımm. Biz bir partiye oy verdiysek onun hakkında yazılan herşeye yorum yapabilecek yürekte insanlarız. Burada yolsuzluk yapıldı denmiş ne diyoruz kınıyoruz, cezasını çeksin diyoruz ama onlar seçimlerde değişen yerlerin başlığına girip yorum yapamıyor neden çünkü savunsa olmayacak savunmamazlıkta yapamaz işine gelmez laf duyacak diye. Kendi partisi hakkında yazılanları görmezden gelip bir partiyi pürüpak sanmka zaten en kolayı. Zor olan yanlışa yanlış diyebilmekte görmezden gelmekte değil işine gelene yorum yap, hele muhalefet partisi aleyhineyse ohoo yaz dök, ama kendi partine gelince görmezden gel zorunda değilim de. Biz her başlıkta yazılanı savunacakta, kınayacakta fikre sahibiz çok şükür. O zaman bizde bunu görmezden gelirdik yok sayardık siz o konuya yazmayınca yok sayınca o olay olmamış mı oluyor biz biliyoruz neyse ki dönen olayları.

Son düzenleme:
Caps alıp hangi üyeelerin açtığı topiclerin üzerinde yeşil okların olduguna bakmak ister misin ?
Bence istemezsin.
Birde son 30-35 mesajıma bir daha bak madem bu kadar yorumlarıma bakmışssın kaç gündür hangi başlıkta aktif olarak yorum yapıyorum.
Bizim şu anda yorum yaptgımız başlıkk kiminn ohhh nooooo:53:

casp, yeşil ok ne demek bilmiyorum ?
valla ben sadece sizin için demedim yapıyor veya yapıyorsunuz dedim.
her neyse uzatmanın gereği yok, isteyen istediği konuya yorum yapmakta veya yapmamakta özgürdür..
bu yüzden şu konuya yorum yapmıyorsunuz gibi yönlendirmelere gerek yok..
herkesin hür iradesi..
tabi siz buna işine gelmemek diyeceksiniz valla ne derseniz deyin, benim umrumda değil !

her neyse uzatmanın gereği yok, isteyen istediği konuya yorum yapmakta veya yapmamakta özgürdür..
herkesin hür iradesi..
tabi siz buna işine gelmemek diyeceksiniz valla ne derseniz deyin, benim umrumda değil !

Caps print screen yani sayfa görüntüsü almak,yeşil okta misal siyaset bölümüne girdiğinizde hangi topiclere yazmıssanız baslıgın yanında çıkan ufak ikon.
Siz bilirsiniz uzatmayalım kendim için ufak bir ithamda bulundunuz yorum yapma yapmama konusunda o bakımdan açıklama gereği duydum kimlerin konularına yorum yapıp yapmadığımla ilgili çünkü vicdanım sadece yanlı haberlere yorum yapıp yapmama konusunda beni çok sıkıştırıyor her kim oy,tutanak,evrakla ilgili sahtekarlık yapmışsa ben yorumumu yaparım.Görev yaptıgımda da kimbilir kaç tane belediye seçimleri oy sayım sırasında müşahitlerin yaptıgı yanlışlıkla Akp'nin oy sayısını düzeltmişimdir...Bu bunun gibi bişey..
Tabiki herkes istediği konuya yorum yapmakta özgürdür ama emin olun ki nesnel bir gözle bakılınca bu tamamen yanlı konuya yorum yapmaya çıkıyor.

Son düzenleme:
herkesin hür iradesi..

Gerçeği hepimiz biliyoruz boşverin...

Bu konunun ne amaçla açıldığı çok açık ama istedikleri cevapları alamayacaklar. Çünkü biz doğruya doğru yanlışada yanlış diyebilme yetisine sahip olan tarafız. At gözlüğüyle bakmıyoruz ya da işimize geldiği gibi yorumlamıyoruz. Keşke sizde yanlışa yanlış diyebilseniz o zaman sorun kalmayacak.

Kaldı ki ben chp'nin bir usulsüzlük yaptığına inanmıyorum. Taa ki gözlerimle görene kadar da inanmayacağım. Hele ki bütün yayın organları akp'nin elindeyken... Ne zaman ki inandığım, güvendiğim kurumlardan okurum o zaman bu tarz haberlere itibar ederim. Bu başlık chp'yi karalamak amacıyla açılmış bir başlıktır benim gözümde.

Caps print screen yani sayfa görüntüsü almak,yeşil okta misal siyaset bölümüne girdiğinizde hangi topiclere yazmıssanız baslıgın yanında çıkan ufak ikon.
Siz bilirsiniz uzatmayalım kendim için ufak bir ithamda bulundunuz yorum yapma yapmama konusunda o bakımdan açıklama gereği duydum kimlerin konularına yorum yapıp yapmadığımla ilgili çünkü vicdanım sadece yanlı haberlere yorum yapıp yapmama konusunda beni çok sıkıştırıyor her kim oy,tutanak,evrakla ilgili sahtekarlık yapmışsa ben yorumumu yaparım.Görev yaptıgımda da kimbilir kaç tane belediye seçimleri oy sayım sırasında müşahitlerin yaptıgı yanlışlıkla Akp'nin oy sayısını düzeltmişimdir...Bu bunun gibi bişey..
Tabiki herkes istediği konuya yorum yapmakta özgürdür ama emin olun ki nesnel bir gözle bakılınca bu tamamen yanlı konuya yorum yapmaya çıkıyor.

açıklamanız için tşk ederim...
insanoğlu her konuya nesnel bakamaz..
siz siyasete nesnel bakıyorsunuzdur, ama bir başkası bakamıyordur.. bütün bunlardan doğuştan gelir bunu biliyoruz..
körü körüne bağlanmak, savunmak sadece cehalleten ziyade çocukluk, aile yaşantısı, çevre vs. den kaynaklanmaktadır..
psikoloji bilimi bunu böyle der..
o yüzden herkesten aynı şeyi beklemek yanlıştır, aynı şeyi yapmadığı için eleştirmekte..

asıl başçalan ve tayfası kimlermiş beli oldu bu sayede...... :ssz:

Yolsuzluk yapan her kimse cezalandırılmalı...
17 aralık operasyonu, deniz feneri davası gibi yolsuzluk dosyaları çözüldükten sonra hemen sıra bu davaya gelmeli.
Aaa, pardon o dosyaların üstü kapatılmıştı değil mi? :51:

Bu konunun ne amaçla açıldığı çok açık ama istedikleri cevapları alamayacaklar. Çünkü biz doğruya doğru yanlışada yanlış diyebilme yetisine sahip olan tarafız. At gözlüğüyle bakmıyoruz ya da işimize geldiği gibi yorumlamıyoruz. Keşke sizde yanlışa yanlış diyebilseniz o zaman sorun kalmayacak.

Aynen öyle canımm. İşlerine gelmedikleri konulara, yorumlara asla cevap vermezler ben burada kaç şey yazdım cevap verilmedi mesela. Bu yazıyla ilgili kim yakalamış ne olmuş görüntü yok, ses kaydı yok yine de biz ne diyoruz böyle bir şey varsa cezasını çeksin diyoruz. Amaaa şunu da soruyorum nasıl ki Eerdoğan'ın çıkıp kendi ses kaydına montaj demesine inandılarsa bunu da hemen yayınlayıp nasıl doğru kabul ediyor bu zihniyet. Ya da o zaman ses kaydı görüntü var diyelim bu kişi de çıktı montaj komplo dedi nasıl ki Erdoğan'a hemen inandılar hiç arkasını aramadılar belge istemediler bu kişiye de inansınlar bakı işte açıklama yapmış o evraklar değildi demiş bunu Başbakan yapsa hemen yemin kabul eder inanır savunurlardı değil mi ama karşı parti yapınca direkt suçlu hiç inanmaksızın bizde nabza göre şerbet yok. Başbakana nasıl belgesi kanıtı olmadığı için inanmadıysam bu kişiye de inanmam aklanana kadar hangi parti olduğu önemli değil milleti kandıran kim olursa olsun çünkü ben partici değil milletçiyim. Kendi seçim rezillikleri, çıkan haberleri görmezden gelmek, ne zamandan beri istediğim yere yorum yaparıma geldi biz aynı şekilde görmezden gelsek işinize gelmiyor derler ama tezatlıklar tezatlıklar..

açıklamanız için tşk ederim...
insanoğlu her konuya nesnel bakamaz..
siz siyasete nesnel bakıyorsunuzdur, ama bir başkası bakamıyordur.. bütün bunlardan doğuştan gelir bunu biliyoruz..
körü körüne bağlanmak, savunmak sadece cehalleten ziyade çocukluk, aile yaşantısı, çevre vs. den kaynaklanmaktadır..
psikoloji bilimi bunu böyle der..
o yüzden herkesten aynı şeyi beklemek yanlıştır, aynı şeyi yapmadığı için eleştirmekte..

Bu konuda haklısınız.Nesmel bakamadığı içinde şerefini, haysiyetini,imanını bir kenara bırakıp kul hakkı,oy hakkı yiyebiliyorlar her kim yapıyorsa !
Herkesten bunu beklemek yanlış ama ben gerçekleri görmezden gelemediğim gibi gerçeği görmezden geleni de hazmedemiyorum.
Bu noktada tıkanıp kalıyor ve çelişiyoruz ya zaten.

17 aralık operasyonu, deniz feneri davası gibi yolsuzluk dosyaları çözüldükten sonra hemen sıra bu davaya gelmeli.

Deniz feneri mi hangi fener hayyal :ssz: fener söndürüldü ki öyle bir şey var mıydı Türkiye tarihinde ? :51:
Kimse konuşmaz.

Deniz feneri mi hangi fener hayyal :ssz: fener söndürüldü ki öyle bir şey var mıydı Türkiye tarihinde ? :51:
Kimse konuşmaz.

Cehape zihniyeti bu işte. İktidar yapamaz ama muhalefet yapar. :52:
İktidar yapmışsa da çalışmıştır, ya muhalefet ne yapmıştır sadece konuşup eleştirmiştir, o kadarcık(!) çalmak da hakkıdır. :51:
Hem çalmak da değildir o, helali hoş olsundur alt tarafı birkaç yüz milyon dolarcık. :27:

Sadece onlar mı?
2007 de ortaya çıkan 60 yolsuzluk dosyasını da unutma :ssz::ssz::ssz:

Back