Chp yolsuzluk evraklarını imha ederken yakalandı

Yalnız merak ettiğim, bizler yanında olduğumuz parti yolsuzluk yaptığında bunun cezası neyse verilmeli derken, sizler de Akp'nin yaptıklarını kabul edecek misiniz ?

Gelin karşılıklı yapılan yolsuzlukları kabul edelim desem bile, asla kabullenmeyecek ve görmeyecek insanların; "alın buna ne demeli?" tarzı başlıkları hiç samimi ve gerçekçi değil .

Günlerdir inkar edin, sonra bizden kabullenmemizi bekleyin. Bu nasıl bir ikilem yahu ? :53:
bence kabullenmeyeceklerini sandı bu konuyu açarken:34:
her zaman iki taraflı bakın diye boşa demiyoruz.

aynı özveriyi herkes göstersin bir zahmet. gözü kapalı yooo olamaz yapmamıştır demesin kimse:ssz:

akp hırsız, şantajcı, montajcı demek ayrı şey...
cezalarını çekmeleri gerek demek apayrı birşey...
burada chp böyle işte gibi bir yorum görmedim..

ben burada chp evrak yakıcı desem hoşunuza gidermiydi gitmezmiydi ?
allasen doğru söyleyin ?

bence kabullenmeyeceklerini sandı bu konuyu açarken:34:
her zaman iki taraflı bakın diye boşa demiyoruz.

aynı özveriyi herkes göstersin bir zahmet. gözü kapalı yooo olamaz yapmamıştır demesin kimse:ssz:

Ben inanırım abi... Herkesten her şey beklenir. Babamın oğlu mu gözüm kapalı savunayım ?
Hayır , kocasının en ufak bir şüphe çeken tavrı karşısında "kocam beni aldatıyor" diye ağlaşan kadınların çoğu, partisi hakkında çıkan bu kadar yolsuzluk haberine nasıl bir inatla bu kadar "yoo olamaz katiyen" diyebiliyor . Bana ilginç gelen bu .
Kocamızın en küçük açığını yakalasak ortalığı velveleye verecek hatunlarız biz, kabul edelim. O yüzden bu kadar gözü kapalı inanmak hiç samimi değil.

akp hırsız, şantajcı, montajcı demek ayrı şey...
cezalarını çekmeleri gerek demek apayrı birşey...
burada chp böyle işte gibi bir yorum görmedim..

Hırsız derken yanlış mı söylüyoruz? Siz dinlemediniz mi başbakanla Bilal oğlanın konuşmalarını? Ayakkabı kutuları, para sayma makinaları ve niceleri...

Gerçekten hiç mi geçmiyor aklınızdan hırsızlık, yolsuzluk yaptıkları... Hiç mi azcık olsun şüphe duymuyorsunuz?

Körü körüne ağzından çıkan her söze inanıyorsunuz.

Hırsız derken yanlış mı söylüyoruz? Siz dinlemediniz mi başbakanla Bilal oğlanın konuşmalarını? Ayakkabı kutuları, para sayma makinaları ve niceleri...

Gerçekten hiç mi geçmiyor aklınızdan hırsızlık, yolsuzluk yaptıkları... Hiç mi azcık olsun şüphe duymuyorsunuz?

Körü körüne ağzından çıkan her söze inanıyorsunuz.

tamam o halde bende evrak yakıcılar diyeceğim.. körü körüne inanıyorum bakın !!
benim bu kasetler sahte bunlar montaj kesinlikle inanmıyorum yorumumu bulun, size cevap vereyim..
bu soruları yanlış kişiye soruyorsunuz..

allasen doğru söyleyin ?

"chp yolsuzluk evraklarını imha ederken yakalandı" ile "chp evrak yakıcı" demek arasında fark yok bence.

Sizin gibi düşünürsek ben mesela AKP yolsuzluk yaparken yakalandı kayıtları bunlar diye başlık açsam çeksinler cezasını diyebilecek misiniz?

allasen doğru söyleyin ?

ben chpli değilim canım onu söyleyerek yazıyorum.
ben herhangi bir partiliye karşı söylenen hırsız, evrak yakıcı sözlerinden de rahatsız olmam.
çünkü bilmiyorum, görmüyorum. kendimden emin olabilirm ancak hiç görmediğim bir insandan değil. bu kadar savunmaya da karşıyım. bu savunmalarımın gerçek olup olmadığı bile bilinmiyor çünkü.

ve herkes kendi dilinden mesuldür. hiçbir zaman başbakana veya başkasına hırsız demişliğim de yoktur.
başkaları diyor diye ben de demek zorunda değilim. konuya da üslupluca yorum yaparım. bu konu chpnin o akpnin diye bakmam.

herkes eleştirisini olağan şekilde yapmalı.

"chp yolsuzluk evraklarını imha ederken yakalandı" ile "chp evrak yakıcı" demek arasında fark yok bence.

Sizin gibi düşünürsek ben mesela AKP yolsuzluk yaparken yakalandı kayıtları bunlar diye başlık açsam çeksinler cezasını diyebilecek misiniz?

evet neden demeyeyim !
ne zannettiniz siz beni !
bir haber paylaşıldı bu sabah haberi doğru bulmadığımı söyledim !

tamam o halde bende evrak yakıcılar diyeceğim.. körü körüne inanıyorum bakın !!
benim bu kasetler sahte bunlar montaj kesinlikle inanmıyorum yorumumu bulun, size cevap vereyim..
bu soruları yanlış kişiye soruyorsunuz..

Herkes kendi söylediğinden sorumludur. Bence sakıncası yok. Zaten konu başlığıyla söylediğiniz aynı anlama geliyor.

ben chpli değilim canım onu söyleyerek yazıyorum.
ben herhangi bir partiliye karşı söylenen hırsız, evrak yakıcı sözlerinden de rahatsız olmam.
çünkü bilmiyorum, görmüyorum. kendimden emin olabilirm ancak hiç görmediğim bir insandan değil. bu kadar savunmaya da karşıyım. bu savunmalarımın gerçek olup olmadığı bile bilinmiyor çünkü.

ve herkes kendi dilinden mesuldür. hiçbir zaman başbakana veya başkasına hırsız demişliğim de yoktur.
başkaları diyor diye ben de demek zorunda değilim. konuya da üslupluca yorum yaparım. bu konu chpnin o akpnin diye bakmam.

herkes eleştirisini olağan şekilde yapmalı.

biliyorum rengina sen zaten olgunluğunu ön plana çıkartıyorsun, mantıklısın..
bende bilmediğim şeyi ne savunabilirim ne karalayabilirim..
siyaset bu her türlü oyun oynanır...
ki reel hayatta da biri bizi karalamak istediğinde ne yapar iftira eder, gerçek dışı şeyler söyler, sözleri çarpıtır..
evet aynen eleştiri olağan şekilde yapılmalı..

biliyorum rengina sen zaten olgunluğunu ön plana çıkartıyorsun, mantıklısın..
bende bilmediğim şeyi ne savunabilirim ne karalayabilirim..
siyaset bu her türlü oyun oynanır...
ki reel hayatta da biri bizi karalamak istediğinde ne yapar iftira eder, gerçek dışı şeyler söyler, sözleri çarpıtır..
evet aynen eleştiri olağan şekilde yapılmalı..

sağol canım sen de öylesin yanlışa yanlış demek hepimizin görevidir.

şu konuyu açarken buna ne demeli demek benim nezdimde kışkırtıcıdır. çünkü bir bak bakalım insanlar ne yorum yapıyor ona göre savunmanı yaparsın.
misilleme yapar şekilde konu açmaya da karşıyım kim olursa olsun.

allasen doğru söyleyin ?

Valla devamlı evrak yakmasıyla gündeme gelseydi ve bu şekilde adlandırılsaydı zerre zoruma gitmezdi, çok net söylüyorum.
Hatta dönüp kendimi sorgulardım, yahu ben bu adamlara oy veriyorum, neye niçin veriyorum, nedir bunlar diye..

Allahtan korkarım zira.

Benim emin olduğum tek insan Mustafa Kemal Atatürk'tür. Gözüm kapalı gittiğim yol ise onun devrim ve ilkeleridir.

sağol canım sen de öylesin yanlışa yanlış demek hepimizin görevidir.

şu konuyu açarken buna ne demeli demek benim nezdimde kışkırtıcıdır. çünkü bir bak bakalım insanlar ne yorum yapıyor ona göre savunmanı yaparsın.
misilleme yapar şekilde konu açmaya da karşıyım kim olursa olsun.

teşekkür ederim...
zaten yanlışa kimse doğru demez, diyemez !
ama bazen yorumlar o kadar kışkırtıcı oluyor ki olağan eleştiri yapmak yerine karalamayı tercih ediyoruz..
bende yapıyorum bunu..
hırsızlara inanmak nedir yahu ! şantajcılara, montajcılara inanmak !
gelde bu sözlere kayıtsız kal, insan savunmadığı bir şeyi savunmak zorunda kalıyor..

[h=2]Antalya'da yolsuzluk evraklarının imha edildiği ve kaçacağı iddialarına yanıt veren Akaydın, "Beni yolsuzlukla suçlayanın alnını karışlarım." dedi.[/h]Antalya'da seçimleri kazanan Ak Partili Menderes Türel, CHP'li Mustafa Akaydın'ın belediyeye aitevrakları yaktırdığını ve Ameraka'ya kaçağını ileri sürmüştü. Akaydın'dan bu iddialara jet yanıt geldi. Akaydın "Türel o koltuğa oturursa çok ayıplı bir belediye başkanı olacak. Benim belediyede arka odam, büyük çoğunluğu 60 aylık belediye meclis gündemlerinin fotokopileri, proje teklifleri, kitap, broşür gibi lüzumsuz evraklarla doluydu. Türel'e temiz bırakalım diye biz bu evrakların temizlenmesini istedik. Arkadaşlarımız da bunların yakılarak imha edilmesini istemiş. Benim haberim bile yoktu yakılacağından. En iyi imha yöntemi yakma demişler. Ve bu olay gerçekleşmiş" dedi.
"EKSİK VARSA SORUŞTURMA AÇSIN"
Hürriyet'ten Salim Uzun'un haberine göre, yakılan evrakların arasında önem taşıyan hiçbir belgenin olmadığını savunan Akaydın, "Duydum Menderes oradaymış. Kendisi hepsini incelesin ayıplı tek bir belge bulamaz. Üstelik burası resmi bir kurum, bütün evraklar kayıt altına alınıyor. En ufak bir evrak eksiği varsa belediyede oturur koltuğa inceler. Evrak eksiğini açıklayamayan memura da soruşturma açar." diye konuştu.
"TÜREL DELİKANLI OLSUN, ALNINI KARIŞLARIM"
Türel'in, "Amerika'ya kızının yanına kaçacak." iddiasına çok sert yanıt veren Akaydın şöyle dedi: "Bunlar ayıp şeyler. Utanmazlık, hazımsızlık yapmasın ben buradayım belediyeyi alacaksa delikanlı gibi alsın. Böyle çamur atarak olmaz bu işler. 'Kâğıtlarda ıslak imza var' demiş. Islak imza olması yolsuzluk belgesi anlamına mı gelir? Ayrıca ben salak mıyım yolsuzluk evraklarını neden onlarca işçinin olduğu bir yerde yakayım? Böyle bir şey olsa kır evim var götürürüm oraya başında da durur yakarım. Yolsuzluk belgesi işçiye verilip al yak denir mi? Benim yolsuzluğum yok ki belgesi olsun. Beni yolsuzlukla suçlayanın alnını karışlarım."

Kaynak.http://www.haber7.com/yerel-yonetimler/haber/1143401-chpli-akaydin-kacacak-iddialarina-yanit-verdi

Zaten chp yolsuzluk evraklarını yakarken yakalandı diye başlık atmak, chp evrak yakıcı bir partidir anlamına gelmiyor mu. Onu kastediyorsunuz chp eski belediye başkanı demiyorsunuz ki.

Biz chp ye hatta hiçbir olguya körü körüne bağlanan insanlar değiliz, asla hiçbir parti için ne yapsa doğrudur deyip savunmayız gerçekten böyle bir olay varsa ki kaynak gündemhaber sadece ben daha başka kaynaklarda beklerim hiçbir zaman savunmam kim yaparsa cezasını çekecek. Aynen Başbakanın oğluyla konuşmalarının montaj olduğunu belgelerle kanıtlayamadığı için inanmadığım gibi. Kİ bir de orada alenen bir konuşma kaydı vardı.O zaman görüntüsü bile olmayan haberi burada doğru kabul edip paylaşırken ki sakıncası yok paylaşabilirsiniz inandıysanız, o zaman akp nin bakanlarının evinden çıkan görüntüsü olan ayakkabı kutularındaki paraya da inanmanız ve hesabını sormanız lazımdı bizden bunu kınamamızı bekliyorsanız. Bir tek yerin yazdığı habere dayanarak direkt chp için evrak yakıcı diyebiliyorsunuz ama tüm ülkenin ses kaydını dinlediği, montaj olduğu hiçbir şekilde ispat edilemeyen şeylere inanmıyorsunuz. Şimdi o zaman bu kişi de çıkıp hayır komplo, yok öyle bir şey dese ses kaydı çıksa hemen yakalım evrakları diye ve montaj dese aa tamam canım montajmış gühanını almışız der misiniz hiç sanmam.

bazı konulara yorum yapmamamızında bir nedeni vardır elbet !

Chp bu evrakları imha etti başlığına yorum yapıp Yalova da geçersiz oylar tekrar sayılıp belediye el değiştirdi başlığına ya da Sandık baskanının boş oyu akp yazalım geçsin gizli çekimine yorum yapmamanın nedeni ne olabilir ki ? Geçerli bir sebep yani ne olabilir.Benim düşünemediğim farklı bir nokta varsa soylerseniz sevinirim.

Sonuna kadar katılıyorum Chelzy'im.

Ayrıca akp yandaşları çıkan haberleri sürekli yalanlama halindeyken bizler usulsüzlük yapan kimse cezasını çekmeliler diyecek kadar yürekli insanlarız. Zaten aramızdaki farkta bu noktada belirgin bir şekilde ortaya çıkıyor.

Valla lovelylım samimiyetsiz buldugum nokta budur zaten.
Bır topıcte yahu ne kucuk hesapcısınız yenilen pehlivan gurese doymazmıs ahahaha kucuk seylerle sevinin deyip diğer topıcte Akp Agrı secım sonucları 15 defa ıtıraz etti haberınde arazi olurlarsa bu ınsanlar benım sadece ıtırazım budur.Samimiyetsizliktir bu.

Back