• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chp yolsuzluk evraklarını imha ederken yakalandı

MeysaNur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
1.272
105
123
Kocaeli
Antalya'da CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı AK Parti'ye kaptırmasının ardından, sosyal medyada skandal iddialar ortaya atılmış ve CHP kanadı bu iddiaları yalanlayamamıştı. Sosyal medya kullanıcıları, eski CHP'li yönetiminin resmi evrakları yaktırdığını iddia ederken, iddialar arasında eski belediye başkanı Mustafa Akaydın'ın devir teslim töreni öncesi, tüm yolsuzluk belgelerini yok etmeye çalıştığı yer almıştı.

genelgundem.com olarak CHP'nin skandal girişmini dün duyurmuştuk. Habere gitmek için lütfen tıklayınız...
http://genelgundem.com/haber/8939/chp-antalyada-yolsuzluk-evraklarini-atese-verdi/

İŞTE O FOTOĞRAFLAR
(fotoraflar linkte)

Akaydın'ı hapis cezasına görütebileceği iddia edilen skandallara ait dosyaların imha edilerek, kamuoyu tarafından saklanmak istediği kaydedilirken, olay anının görüntüleri olduğu iddia edilmişti. Söz konusu görüntülere ise genelgundem.com ulaştı. Söz konusu görüntülerin ardından CHP Genel Merkezi'nin ve CHP il yönetiminin kendilerini nasıl savunacağı da merak konusu oldu.

VAHİM İDDİALAR

CHP'li eski belediye yönetimi seçim sonuçlarının belli olduğu gecenin ilerleyen saatlerinde minibüslere evrak doldurup şehir merkezine uzak bir bölgede evrakları yaktılar.

CHP'li eski belediye başkanı Mustafa Akaydın'ın belediyeye seçimlerde çalıştırmak üzere personel aldığı ve aldığı bu personele, uzun süreli ve yüksek tazminatlı sözleşmeler imzaladığı da iddialar arasında. Öte yandan seçim harcamalarına yönelik belediyenin kasasından paralar ödendiğinin de tespit edildiği savunulurken, satın alma evraklarının seçimin ardından tekrar düzenlediği belirtildi.

http://www.genelgundem.com/haber/89...al&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

Yolsuzluk yapan her kim ise cezasını çekmeli tabi ki:31:

Yolsuzluğun, hırsızlığın büyüğü küçüğü, partisi vb. olmaz. Umarım bu terbiyesizliği yapanlar ve diğer tüm yolsuzluklara ve hırsızlıklara karışanlar en ağır şekilde cezasını çekerler.

antalyadaki seçim sonuçlarına şaşırmamak gerekir bu haberle..
doğru karar vermiş antalya halkı..

Of yeter artık bitsin su seçimler artık kaç gün oldu daha netice kavuşturamadılar.
Birbirlerine nispet yapana kadar oturup düşünsünler hala güvenli bir seçim sistemimizin olmadığını.
Hala haksızlık, hala hırsızlık hepside çeksin cezasını.

Yolsuzluk, usulsüzlük yapan her kim varsa ilgili makamlar gereğince gereği yapılmalı.
Buna diyecek tek şey budur.

Şantaj, montaj, yalan haber diyecek halimiz yok..

Üç gündür bas bas bağırırken biz hiçbir başlıkta kim hile hurda yaptıysa cezasını çeksin demeyip 80 sayfalık ankara başlığına bile uğramayan birinin gelip bu haberi paylaşması ne kadar samimi ? Bence hiç değil.

İstanbul ve Ankaranın hali ortada. Islak imzalı belgelerle hem de.
Doğru diyorsun, arkadaşları o konularda hiç göremedim ben de.

Üç gündür bas bas bağırırken biz hiçbir başlıkta kim hile hurda yaptıysa cezasını çeksin demeyip 80 sayfalık ankara başlığına bile uğramayan birinin gelip bu haberi paylaşması ne kadar samimi ? Bence hiç değil.

Sonuna kadar katılıyorum Chelzy'im.

Ayrıca akp yandaşları çıkan haberleri sürekli yalanlama halindeyken bizler usulsüzlük yapan kimse cezasını çekmeliler diyecek kadar yürekli insanlarız. Zaten aramızdaki farkta bu noktada belirgin bir şekilde ortaya çıkıyor.

Chp yaptıysa bir yolsuzluk, bunu kabul edecek kadar eşitlikten yanayım . Kayırma, torpil geçme yok.

Çünkü onlar 3 maymunu oynamayı tercih ediyorlar işlerine gelmeyince. "Duymadım" "Görmedim" "Bilmiyorum" gerçi 4. de var "Olabilir ama İnanmıyorum".

Yalnız merak ettiğim, bizler yanında olduğumuz parti yolsuzluk yaptığında bunun cezası neyse verilmeli derken, sizler de Akp'nin yaptıklarını kabul edecek misiniz ?

Gelin karşılıklı yapılan yolsuzlukları kabul edelim desem bile, asla kabullenmeyecek ve görmeyecek insanların; "alın buna ne demeli?" tarzı başlıkları hiç samimi ve gerçekçi değil .

Günlerdir inkar edin, sonra bizden kabullenmemizi bekleyin. Bu nasıl bir ikilem yahu ? :53:

Back