- 2 Eylül 2014
- 1.362
- 1.592
-
- Konu Sahibi Lokomotif Banu
Ayy gitti bu güzelim filimlerr..CHP’nin sosyal medya hesaplarını yöneten ekip ‘@chpretro’ adıyla açtığı hesapta Yeşilçam filmlerinin afişleriyle kampanya yaptı.
Ali Haydar Fırat’ın koordinatörlüğünde Ayşe Merve Özden, Eren Aksoyoğlu, Oğulcan Orhan’ın görev yaptığı ekip tarafından hazırlanan afişler, sosyal medyada dikkat çekti. Çalışmalar kapsamında eski miting fotoğrafları ve eski film afişleri de kullanıldı.
CHP kendini Ali Taran’a emanet etti
CHP, 7 Haziran Genel Seçimleri'nde seçim propagandası ve reklam kampanyasını Ali Taran'a emanet etti. Ali Taran, 2002 seçimlerinde Cem Uzan’ın başkanlığını yaptığı Genç Parti’nin seçim kampanyasını yürütmüş, kampanyanın da etkisiyle seçimlerde yüzde 7'yi aşmıştı.
Twitter'dan bazı mesajlar:
- CHP Retro'nun logosu aklıma hep bisküvi getiriyor. Ama tam olarak hangi bisküvi bulamadım.
- Ben bir CHP retro insanıyım. Mazide yaşıyorum.
- Daha iyisi yapilana kadar en iyi secim kampanyasi @chpretro yaaağ siz datlış mısınız^^
- CHP Retro "cool" olmuş @chpretro . Kimler hazırlamış acaba?
- Yeni gördüğüm bu retro afişteki ruh ve tarz keşke chp'ye hakim olsa.
http://www.cafesiyaset.com/chp-yesilcam-afislerini-secim-kampanyasi-yapti_443017.html
Hangi parti olursa olsun gurultu ve parti bayraklarinin kirliligi benide cildirtiyor.Vecihi yaaa
Güzel ve orijinal olmuş.
Sıkıldım o basmakalıp sıkıcı seçim reklamlarından.
Of hele şöyle 1 ay kala fln bangır bangır arabalarla geçerler of.
Chp'nin ekşi sözlük atağını ve afişleri beğendim. Kemal Kılıçdaroğlu hitabeti iyi bir insan olmayabilir ya da çok güçlü bir lider profili çizmeyebilir ama gerçekten demokrat biri, çıktı her soruya cevap verdi -ya da onun adına danışmanları verdi- ki içlerinde sağlam eleştiriler de var. Güzel hareketler bence.
nasıl oluyor o?, yani oylar sayılırken başka partililer yokmu orda. yanlış anlamayın cidden soruyorum, kinayeli falan değil.Kızlar gözünüzü seveyim boş oy atmayın. Boş attığınız her oy AKP'ye gidiyor.
Yok yok hile olarak değil. Bu bir seçim kuralı. Boş atılan oylar %10 barajını geçen partilere dağıtılıyor.nasıl oluyor o?, yani oylar sayılırken başka partililer yokmu orda. yanlış anlamayın cidden soruyorum, kinayeli falan değil.
nasıl oluyor o?, yani oylar sayılırken başka partililer yokmu orda. yanlış anlamayın cidden soruyorum, kinayeli falan değil.
Bencede bos atilmasin .hdp gibi bir partinin %10 gecemeyecegi konusulurken ,herkes oyunu kullansin lutfen.Yok yok hile olarak değil. Bu bir seçim kuralı. Boş atılan oylar %10 barajını geçen partilere dağıtılıyor.
Her partiden uyeler var canim Hepsi bir arada oluyor esimde her sene sandikta oluyor oradan biliyrmnasıl oluyor o?, yani oylar sayılırken başka partililer yokmu orda. yanlış anlamayın cidden soruyorum, kinayeli falan değil.