saraylım sendede ne çevre varmış,bütün konulara eş dost akrabadan bir örnek var maşallah
10 sene once ben Turkiye'deyken komsumun kizi is ariyordu. Bir isyerine gorusmeye gitti, carsaf uzatmislar. Isin bununla butun gun carsi pazar sokaklarda dolasmak demisler. Karsiligi da 500 TL aylik idi o zamanlarda... Tabi o kabul etmedi ama mutlaka kabul edenler de oluyordu elbet. Kolay is ne de olsa bu issizlikte..
iş için yapanlar olabilir belki de
partizanlık olsun diye kimse kapanmaz bence
Buna cevap vermek icin kapatanin partisine bakmak lazim once.. Sence alelade bir isveren carsafla sokakta gezmesi icin adamlar kiralar mi? Ne amaci olabilir? Isadami buna para harcar mi?
Haber yanlı siz ondan daha yanlı..
Evet chp mitinginden çıkan biri gitmiş başörtülü kadına bir şeyler demiş videoda bu görünüyor.
Ama ne dedi ?
Niye dedi ?
Belki de onlar daha önce laf attı ve o da cevap verdi ?
Belki de başörtüyü siyasileştiren insanlara nefretini o kadına kusarak rahatlattı kendini ?
Her şey olabilir...
Başörtüsü olduğu için ezilen, hor görülen kadınları ne kadar savunuyorsam özellikle belli bir parti uğruna kapanan kişilerin bunu her defasında kullanmaya çalışmasına da o kadar karşıyım.
Açığım, Allah nasip ederse kapanırım.
Kapalı ama gerçekten hakkıyla kapanan arkadaşlarım da var..
Mesela onların yanındayken açık bir teyze geldi bana dedi ki seni de aralarına çekerler dikkat et
Biri de geldi ( kara çarşaf giymişti ) ayıp ayıp böyle yolluları yanınızda gezdirmeniz başörtünüze ayıp dedi ( yollu da ben oluyorum)
İlkinde ben arkadaşlarımı nasıl savunduysam, ikincisinde de arkadaşlarım beni savundu.
Ben işte böyle insanlara saygı duyuyorum.
Yoksa sözümona başörtü takıp da üzerine yapışan bluz, daracık etek giyip yüzünde bir ton makyaj vs.
Önyargıları eleştirirken herkes durup kendine bakmalı siz de dahil konu sahibi.
İçinizdeki açık bayanlara karşı duyduğunuz nefret yüzünden siz de önyargılısınız.
Hep mağdur olan başörtülüler olmuyor.
Kadınlar mağdur oluyor.
Onun inancı için kapanmasına nasıl insanlar dil uzatamazsa benim de başım açık olduğu için namusuma dil uzatılamaz.
o otobüste o kadınların önündeki koltukta oturuyordum dikkatli bakarsanız görürsünüz öndeki gözlüklü kız benim hayatımda böyle iğrenç böyle çirkin böyle mide bulandırıcı bir olay daha yaşamadım allah bu hakareti o bayanlara yapanın belasını versin inşallah dışardan gelen taciz haricinde otobüsün içinde de bayanlara karşı hakaret oldu ve kavga çıktı sırf başı kapalı dindar diye bu insanlara böyle bir hakaret yapılamaz sinirini hala atamadım üstümden onu yapanlar insanım diyorsa kendilerine yazık derim başka da bişey demem
sizin söyledikleriniz de olayın doğruluğunu kanıtlıyo
geçmiş olsun diyelim
bayanlara çok üzüldüm gerçekten
Gerçekten utanç verici bir olay , bunları yapanları nefretle kınıyorum . ülkeme yakışmayan insancıklar bunları gezi olaylarında, yas olaylarında da gördük. gözü dönmüş rezillero otobüste o kadınların önündeki koltukta oturuyordum dikkatli bakarsanız görürsünüz öndeki gözlüklü kız benim hayatımda böyle iğrenç böyle çirkin böyle mide bulandırıcı bir olay daha yaşamadım allah bu hakareti o bayanlara yapanın belasını versin inşallah dışardan gelen taciz haricinde otobüsün içinde de bayanlara karşı hakaret oldu ve kavga çıktı sırf başı kapalı dindar diye bu insanlara böyle bir hakaret yapılamaz sinirini hala atamadım üstümden onu yapanlar insanım diyorsa kendilerine yazık derim başka da bişey demem
ben de çok üzüldüm dün çok kötü oldum elim ayağım titredi otobüste böyle berbat bir şey olamaz
feciymiş. iyiki orada değilmişimben de çok üzüldüm dün çok kötü oldum elim ayağım titredi otobüste böyle berbat bir şey olamaz
o otobüste o kadınların önündeki koltukta oturuyordum dikkatli bakarsanız görürsünüz öndeki gözlüklü kız benim hayatımda böyle iğrenç böyle çirkin böyle mide bulandırıcı bir olay daha yaşamadım allah bu hakareti o bayanlara yapanın belasını versin inşallah dışardan gelen taciz haricinde otobüsün içinde de bayanlara karşı hakaret oldu ve kavga çıktı sırf başı kapalı dindar diye bu insanlara böyle bir hakaret yapılamaz sinirini hala atamadım üstümden onu yapanlar insanım diyorsa kendilerine yazık derim başka da bişey demem
http://www.haber7.com/guncel/haber/1141862-chp-zihniyeti-yine-hortladiCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara Tandoğan meydanında bir miting düzenledi. Miting sonrası dağılan kalabalık ortalıkta resmen terör estirdi. Ellerinde CHP bayraklarıyla sokağa inen bir gurup genç yoldan geçen araçların önünü kesip taciz etti. Başbakan Erdoğan'a hakaretler yağdıran gurup bununla yetinmeyip araçları tekmeledi.
BAŞÖRTÜLÜ KADINLARA KÜFÜR VE HAKARET!
Milat gazetesi Ankara temsilcisi Seyfi Uzunkök'ün Haber7'ye gönderdiği kayıtta; halk otobüsünün önünü kesen CHP'li grup otobüsün üzerine çeşitli provokatif afişler yapıştırarak halkı kışkırttı. Otobüste bulunan başörtülü genç kızlara ağza alınmayacak hakaretlerde bulunan CHP'li grubun görüntüleri izleyenlerin kanını donduracak cinsten...
bunda kötü niyet yok ,sadece eğlenmişler çocuklar tabi hakları eğlensinler
http://www.haber7.com/guncel/haber/1141862-chp-zihniyeti-yine-hortladiCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara Tandoğan meydanında bir miting düzenledi. Miting sonrası dağılan kalabalık ortalıkta resmen terör estirdi. Ellerinde CHP bayraklarıyla sokağa inen bir gurup genç yoldan geçen araçların önünü kesip taciz etti. Başbakan Erdoğan'a hakaretler yağdıran gurup bununla yetinmeyip araçları tekmeledi.
BAŞÖRTÜLÜ KADINLARA KÜFÜR VE HAKARET!
Milat gazetesi Ankara temsilcisi Seyfi Uzunkök'ün Haber7'ye gönderdiği kayıtta; halk otobüsünün önünü kesen CHP'li grup otobüsün üzerine çeşitli provokatif afişler yapıştırarak halkı kışkırttı. Otobüste bulunan başörtülü genç kızlara ağza alınmayacak hakaretlerde bulunan CHP'li grubun görüntüleri izleyenlerin kanını donduracak cinsten...
bunda kötü niyet yok ,sadece eğlenmişler çocuklar tabi hakları eğlensinler[/
Link için teşekkürler.
Çok üzücü görüntüler gerçekten.
zaten böyle bir olay olmamaıştır denmedi.yapılanlar çok çirkin,terbiyesizlik.ama yapanların provakatör olma ihtimalleri çok yüksek.çünkü ortalığın karıştırılacağına dair haberler çıkmıştı.allaha şükür ki,çok daha büyük olaylar olmadı.inşallah sağ salimen seçimleri atlatırız.ortalık çok gergin
ben de çok üzüldüm dün çok kötü oldum elim ayağım titredi otobüste böyle berbat bir şey olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?