chp mitingi sonrası başörtülülere çirkin saldırı

tamam sinir oldunuz, karalamaya çalışıyorsunuz. atın atın tabii ama biraz destekli atın sevgili arkadaşlarım..

Haber yanlı siz ondan daha yanlı..

Evet chp mitinginden çıkan biri gitmiş başörtülü kadına bir şeyler demiş videoda bu görünüyor.

Ama ne dedi ?

Niye dedi ?

Belki de onlar daha önce laf attı ve o da cevap verdi ?

Belki de başörtüyü siyasileştiren insanlara nefretini o kadına kusarak rahatlattı kendini ?

Her şey olabilir...

Başörtüsü olduğu için ezilen, hor görülen kadınları ne kadar savunuyorsam özellikle belli bir parti uğruna kapanan kişilerin bunu her defasında kullanmaya çalışmasına da o kadar karşıyım.

Açığım, Allah nasip ederse kapanırım.

Kapalı ama gerçekten hakkıyla kapanan arkadaşlarım da var..

Mesela onların yanındayken açık bir teyze geldi bana dedi ki seni de aralarına çekerler dikkat et

Biri de geldi ( kara çarşaf giymişti ) ayıp ayıp böyle yolluları yanınızda gezdirmeniz başörtünüze ayıp dedi ( yollu da ben oluyorum )

İlkinde ben arkadaşlarımı nasıl savunduysam, ikincisinde de arkadaşlarım beni savundu.

Ben işte böyle insanlara saygı duyuyorum.

Yoksa sözümona başörtü takıp da üzerine yapışan bluz, daracık etek giyip yüzünde bir ton makyaj vs.

Önyargıları eleştirirken herkes durup kendine bakmalı siz de dahil konu sahibi.

İçinizdeki açık bayanlara karşı duyduğunuz nefret yüzünden siz de önyargılısınız.

Hep mağdur olan başörtülüler olmuyor.

Kadınlar mağdur oluyor.

Onun inancı için kapanmasına nasıl insanlar dil uzatamazsa benim de başım açık olduğu için namusuma dil uzatılamaz.

Neyi bu kadar tartışıyoruz anlamış değilim. Açık, kapalı giyimi sebebiyle kimsenin aşağılanması hoş değil, yapan kim olursa olsun. Bu ne bir parti mevzusu ne de din mevzusu. Hepimiz kadınız ve açık-kapalı tüm kadınlarımıza özgürlük isteyelim. Ama olayın bir başörtüsü saldırısı olarak görülmesi bence yanlış. Olay kendinden olmayandan nefret etme olayıdır. Başörtülü de saçı açıktan aynı şekilde nefret ediyor. İşte tüm bunlara karşı olalım, herkes özgür olsun diyelim.

Köye giderken bende dikkat ediyordum zaten. Dayım kendi evimdeki halime de karışmaya başlamıştı ve aşırıya kaçıyordu artık.
Ailem her zaman arkamda durdu benim çok şanslıyım o açıdan, annem özelikle benim kızım ne istiyorsa giyecek, istediği gibi gezecek dedi. İçimde hiçbir şeyin kalmasını istemedi ve benden tek isteği yalan söylememem, bir şey saklamamam oldu. Çünkü çok gördü komşunun kızı evden kapalı giyinip çıkıyor geliyor biz de üstünü değiştirip mini etek falan giyiyordu yada eteğinin boyunu yolda kıvırırken

Son düzenleme:

Aslında ortak nokta kadına taciz.
Hiç kimse başörtüsü taktığı içinde takmadığı içinde bir kadını aşşağılayamaz.
Bırakın kadın olmayı, insan olduğumuz için birbirimize saygılı olmamız gerektiğini unutmadan.
Yapılan hakaret ve kötü örneklere hep birlikte dur demeyi öğrendiğimiz zaman bu ülkede kadınlar saygı görecek diye düşünüyorum bende.

açıklara önyargılı mıymışım? haha hiç güleceğim yoktu. konuyu baştan sona okumanızı tavsiye ederim. bakalım kim ön yargılıymış?
ama ne dedi? sevgi sözcükleri fısıldamadığı belli olmuyor mu?
belki kadın ona laf attı. videoyu ağır çekimde izlemenizi tavsiye ederim.
belki siyasilere nefretini o kıza kustu. orada bir duracağız. çünkü o kusmuğu yedirirler adama. ne demek siyasilere olan nefretini kustu? nefret kusmak bu kadar masumsa biz de kırmayalım diye kasılmayalım boşuna. neyseki hayat görüşlerimiz çok farklı. iyi ki de farklı..
belli bir parti uğruna kapanan kadın mı dediniz? bakın bu da komikmiş.
relax olun. biraz açık havaya çıkın. nefretinizi ağaca bayıra haykırın. hem siz rahatlarsınız hem de sizden zulüm gören insanlar..

videoyu izlemedim.Saldiri var diyelim.Ama o saldiri chp nin ozgurlukcu olmadigini gosterir diye bir sey yok.O sadece bir fanatik olabilir.Bunu gectim chp li bile olmayabilir.Bilemeyiz bunu.Daha derin dusunmek lazim boyle gorunen basit seylerle yargiya varilmaz bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

tek kelime etmeme gerek kalmadı herşeyi söylemişsin sağol yormadın beni

ayrıca bu açık kapalı ayrımından artık bıktık yorulduk insana insan olduğu için değer vermek gerekiyo tarafları karalamak için başörtüsü kullanılmasında da bıktık artık a partisini desteklemiyosun diye yapıştır damgayı dini alet et başörtüsünü kullan. önce vatan bayrak millet sevgisi aşılamalı insanları kutuplaştırmak nedir başörtülü başörtüsüz........... hep başörtüsünün dışlandığı söylenir şimdi bende başörtülüler tarafından hor görülüp dışlandığımı rencide edici tavırlara maruz kaldığımı söylersem neolcak siyasete bunların alet edilmesi çok çirkin

Yukarıdaki kelimelenizi kınıyorum ....

Son düzenleme:

bende hep kapalıların değil açıkların dışlandığını görüyorum ve bizzatta yaşıyorum benim namusum ve inancım görüntümde değil kimsenin kimseyi yargılamaya aşağılamaya hakkı yoktur herkes istediği gibi yaşar inancını hesabını kula değil allaha verir. doğru söylüyosun canım bende çevremde görmedim kapalıların dışlandığını aksine daha itinalı davranılıyo

karpuz gibi dilim dilim böldüler milleti bu hırsız adiler sefasını sürdüler ama üzülüyor insan 15 sene önce olsaydı şu durum yemin olsun 1 dk kalamazlardı bu halk bunlara izin vermezdi ama bilmiyorduk ki provakatör nedir mağdurluk nedir timsah göz yaşı dökmek nedir bilmiyorduk bunlar hepsini soktu hayatımıza bizi geniş insanlar yaptılar olsun onlarda insa dediler ama bunlar insan falan değilmiş arkadaş ne bilelim biz ecevit bir yazar kasayla gitti adamcayız bu adiler mezardada rahat bırakmadılar belinde kambur var diye dik durmuyor diye uğraştılar ölmüş adamla o adam çalmadığı halde çırpmadığı halde deprem olmuş ülkede kriz çıkmış ülkede suçlu gibi gitti ama bu yüzsüzler hala duruyor yaa insan lanet getiriyor sırf bu yüzden işte ama yakındır o başçalan hapisten çıktı geldi başımıza başımızdan indirip hapise sokmasınıda biliriz yakındır hiç zıplamasınlar herkes geldiği yere gidecek

Link açılmıyor maalesef..
Hangi görüşte olursak olalım,birbirimize biraz saygı duysak ne güzel bir yer olur bu dünya.

ben inanmıyorum şahsen
o kadar da değildir
kim parti için kapanır ki

10 sene once ben Turkiye'deyken komsumun kizi is ariyordu. Bir isyerine gorusmeye gitti, carsaf uzatmislar. Isin bununla butun gun carsi pazar sokaklarda dolasmak demisler. Karsiligi da 500 TL aylik idi o zamanlarda... Tabi o kabul etmedi ama mutlaka kabul edenler de oluyordu elbet. Kolay is ne de olsa bu issizlikte..

saraylım sendede ne çevre varmış,bütün konulara eş dost akrabadan bir örnek var maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…