chp mitingi sonrası başörtülülere çirkin saldırı

bak yazacaktım unuttum. sözcü, hürriyet, milliyet, posta veee asıl bomba oda tv.. bunların tarafsız olduklarını düşünüyor olabilirler mi gerçekten?

valla düşünenler var

ben her konuda değil ama önemli konularda hepsini inceleyip ona göre yorum yapıyorum
hatta haberlerde de iki tarafı da dinliyorum farklı açıdan bakabilmek için
hatta siyaset programlarında da toplu yapılan yani her görüşten insanların çağırıldığı programlara bakıyorum
başta türlü tarafsız değerlendiremem çünkü

ama yukarıdaki bazı kaynaklara güvenmiyorum açıkçası
mesela sözcünün gezi olayları sırasında bi yazdığı ertesi yalan çıkıyodu
ben o sebeple facebookta takip etmeyi bıraktım
şimdi nasıl bilmiyorum

hürriyeti ve milliyeti inceliyorum genelde

Son düzenleme:
bak ben,ankara istanbul,adapazarı,afyon,aydın,izmir ve bilecikte yaşadım.hiç bir zaman karşılaşmadım.şanslıymışım

evet şansın da bunda payı var. arkadaşlarım da hep der böyleleri hep seni buluyor diye.. ya da beni sessiz görüp mü cesaret alıyorlar bilemem. işin en iğrenç tarafı da bunu yapanların erkek! olması..

kılıçdaroğlu reklamlarda diyoki kimse inancından ve yaşam tarzında ötürü ötekileştirilmeyecek.. evet görüyoruz ötekileştirilmiyo

bak ben,ankara istanbul,adapazarı,afyon,aydın,izmir ve bilecikte yaşadım.hiç bir zaman karşılaşmadım.şanslıymışım

ben açığım ama sahil kesiminde bazen gözlemliyorum kapalılara karşı bi beğenmeme gibi tutum var

mesela denize haşema sanırım onunla girdikleri için arkalarından eleştiriyolardı baya
biri de bizim komşumuzdu
çok sinir oluyodum
bakışlarıyla rahatsız edebiliyolar
insanlarda kötü hissediyo psikolojik olarak

ama istanbulda böyle birşey yaşayan azdır heralde

ben de bazı şehirlerde açık giyinemiyorum mesela
normalde dekolte filan kullanırım ama bazı yerlerde mecbur kapanıyorum
hem şehire hem insana göre değişiyo sanırım

evet en büyük sıkıntı sahil kentlerinde.. o güzelim cennet gibi şehirler bize cehennem ediliyor..

kılıçdaroğlu reklamlarda diyoki kimse inancından ve yaşam tarzında ötürü ötekileştirilmeyecek.. evet görüyoruz ötekileştirilmiyo

bunu tüm samimiyetimle soruyorum, kılıçsaroğlunun hangi konuşmasında kimi ötekileştirdiği ile ilgili bir tek örnek veririrmisiniz....kılıçdaroğlu ile ilgili bir hissiyatım yok cidden merak ettiğim için soruyorum...

bodrumda,antalya da alanya da lüks otellerin hiç birinde sorun yaşamadım.hatta bodrumdaki otelde tek kapalı,haşemayla denize giren bendim.gerçekten şanslıymışım

Cok cirkin. Ben utandim onlar yerine. Ama chp ye mal etmek dogru degil. Malesef bunlar hasta kafalar her kesimden cikiyorlar olmaz olasicilar.

bodrumda,antalya da alanya da lüks otellerin hiç birinde sorun yaşamadım.hatta bodrumdaki otelde tek kapalı,haşemayla denize giren bendim.gerçekten şanslıymışım

valla bazı tanıdıklarım sırf bu yüzden kapalılara özel otel arıyodu tatil için
kendilerini orda kötü hissediyolar çünkü
sözlü müdahale olmasa da bakışlarla alaycı ya da sanki beğenmiyomuş gibi tutumlarla karşılaşanlar oluyomuş maalesef
ben bizzat şahit oldum buna o yüzden yapanlar var böyle şeyleri

keşke böyle şeyler hiçbir yerde olmasa
bizde bazı taraflarda dekolte giyinemiyoruz işte ben de bundan şikayetçiyim
fakat biz biraz daha kapalı giyinip yine dolaşırız ama kapalı bi insan açılamaz o yüzden onlara daha çok üzülyorum

ben de sırf kapalı otellere gitmeye karşıyım.asıl ayırımın oralarda yapıldığını düşünüyorum.eşim de öyle yerlerden hoşlanmaz.havuza da denize de ailecek girmeliyiz

ben de sırf kapalı otellere gitmeye karşıyım.asıl ayırımın oralarda yapıldığını düşünüyorum.eşim de öyle yerlerden hoşlanmaz.havuza da denize de ailecek girmeliyiz

tercih meselesi işte

ama öyle ayrı ayrı girilmiyomuş diye biliyorum
yanlış biliyo da olabilirim

yoksa tatilin ne anlamı kalacak ki ayrı takılırlarsa

tercih meselesi işte

ama öyle ayrı ayrı girilmiyomuş diye biliyorum
yanlış biliyo da olabilirim

yoksa tatilin ne anlamı kalacak ki ayrı takılırlarsa

gitmediğim için bilmiyorum ama reklamlarında sık sık,kadınlar için ayrı havuz ve deniz tanıtımı var

kartal da akp mitinginden çıkanlar da tkp li bir genci bıçaklamış buna da yorum yapın lütfen, 2 gün önce de ankara batıkentte chp li gençlere satırla saldırmıştı akp liler bunlar hiç haber bile olmadı, bu da kabataş gibi montajdır, türbanlı olunca millet hemen bir ayağa kalkıyor yılbaşında taksimde turist kadınlara yapılanlar da tacizdi kimse de çıkıp ülkenin ayıbı demedi mini etekle ne işi var orda dedi herkes, demem o ki taciz, hakaret kime yapılırsa yapılsın karşısında olmamız gerekirken sadece kendimiz gibi olana yapılınca görüyoruz yanlış burda, milleti bu kadar kutuplaştıranlar utansın.

Neden ayırımcılık olsun Egem abla, bikini mayoyla denize girmek isteyen pekala öyle yerleri tercih edebilir...

1950 li yıllardaydı sanırım Caddebostan da bile kadınlar plajı vardı mesela, hala var mı bilmiyorum...

Son düzenleme:
Geçen akp mitinginden çıkanlarda başı açık bir kadına saldırmışlardı o niye hiç haber olmuyor anlamıyorum, hatta fox haberde Fatih Portakal Başbakan bu kadına da sahip çıkacak mı diye sormuştu?Açık kapalı diye ayrım yapmayı bırakıp gerçekten niye o kadınlarımıza da sahip çıkmıyorsunuz?

olayı anlamayan bir arkadaş daha!
kadın akpli değil, başörtülü. işte kutuplaştırma budur. kapalı diye hemen akpli teşhisi koydunuz.
konuyu okursanız o kadın hakkında yorumumu da görürsünüz. medyaya yansımadı mı? benim gördüklerim halüsinasyon değilse gayette üzerine basa basa yansıdı..

haberlerde gördüm ben ama buraya açıldı mı bilmiyorum

Hanımefendi ben nerede chpliyim yazdım da öyleymişim gibi konuşuyorsunuz anlayamadım? Yaşadığınız şey elbette hoş değil ama karşı tarafı anlamamak için özel bir çaba sarf ettiğinizi düşünüyorum. Ben size yaşadığınız küçük bir şey demedim. Karşılaştırma yaptım. Bu ülkede annelerin evlatları ölüyor onun yanında ufak bi şey dedim. Bunu deme sebebim de çocukların can güvenliğinin bile bulunmadığı bir ülkede bu tip şeyler olmasına şaşırmamak gerekiyor. Neden sinirlendiğinizi anlayamadım. Eminim ki siz de kendi acınızın evladını kaybetmiş annelerden daha önemli olduğunu falan düşünmüyorsunuzdur. Dediğim gibi karşılaştırma yapmamın sebebiyse bu ülkede can güvenliğinin bile olmaması, bu tip özgürlükler lükse giriyor artık bizim için. Yanlış ama böyle, elimizden de hiçbir şey gelmiyor. Ha chp başa geçse yine bir şey değişeceğine inanmıyorum bahsettiğiniz konuda. Bizi çoktan birbirimize düşman ettiler zaten, başta akp olsa başörtülüler açık olanları ezecek, başka bir parti gelse tam tersi olacak vs. Zihniyetin değişmesi lazım ama o da birbirinden bu kadar "siz" biz" diye ayrıştırılmış bir toplumda çok zor gözüküyor

yazınıza cevap vermiş olsam da hedefim siz değildiniz. böyle düşünenlerdi.. evet biraz sert gibi olmuş, kırdıysam özür dilerim.
ben yazınızda bir karşılaştırma görmedim. direk bunların küçük şeyler olduğunu yazdınız. ölümün olduğu yerde daha büyük bir sorun olamaz. amenna.. ama bu ölümlerle konuştuğumuz şeyler aynı noktada buluşuyor. kısıtlamalar, kabullenememeler, baskınlık kurmaya çalışmalar.. hedefler farklı olsa da aşılması gereken sorunlar aynı..

haberlerde gördüm ben ama buraya açıldı mı bilmiyorum

Açılmadı ben de açmadım hatta bilerek konu yine aynı yere gelecekti sıkıldım artık bu konulardan, kadınların kendilerini ötekeleştirmesinden. Seçim yaklaştıkça herkes gerildi ve malesef her partiden oluyor bu tür tartışmalar. Birbirini satırla, bıçakla yaralayan, seçim bürolarını yakan, yıkan provokatörler var ve bunlar her parti de var malesef sürekli aynı konudan mağduriyet yaratılması ve bunu tüm partiye mal etmek kötü. Umarım en kısa zamanda ülke olarak normalleşebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…