chp mitingi sonrası başörtülülere çirkin saldırı

işte bu tohumları filizlendirmeyi çok iyi biliyorlar

işte bu tohumları filizlendirmeyi çok iyi biliyorlar

o tohumları içinde barındıranların hiç mi suçu yok?
biz bu sahneleri yeni görmüyoruz. şimdi erdoğan filizlendirdi. peki ya geçmişte? ne masumları nefret uyandırıyor diye dar ağacına götürdünüz. ama asıl meselenin vicdanlarda bittiğini, o çürümüş nefret tohumlarının bu ülkeye, bu insanlara zarardan, kinden başka bir şey getirmediğini görmediniz, görmemezlikten geldiniz. işinize gelince uyandırıp, işinize gelmeyince üzerini örttünüz. siz o tohumları içinizden söküp atmadıkça ne rahat edeceksiniz, ne de rahat vereceksiniz.

ben a ve k harflerini yanyana bu partiye yakıştıramadığım için öyle kullanmayı tercih ediyorum.bu partizanlıksa partizanlık olsun

herkes aynı düşüncede değil işte.ben başbakanı sevmiyorum ve bunu her zaman dile getiriyorum.ama başbakanı sevmemem akepe'li arkadaşlarıma farklı davranacağım anlamına gelmez.aynı şekilde chp'li arkadaşlarıma diyorum kılıçdaroğlunun başbakanlık için yetersiz olduğunu.
kim ne derece nefret eder bilemem.ben kendimi biliyorum sadece.ayrıca kendi ailemin başka oy verilecek adam mı var ki deyip kötünün iyisi diyerek akepe'ye oy verdiğini de biliyorum.

Türkiye halkı "humanizm" i yaşayacak olgunluğa erişemedi. Darbeler, idamlar, sağcı-solcu, dinci-dinsiz, açık-kapalı... derken... Toplumlar tarihlerine göre genlerle aktarılan düşünceler yardımı ile kişiliğini oluşturur.

Allah aşkına böyle düşünürsek durum iyice kötüleşir şizofrenin teki çıkıp bu ülkeyi bölemez, bu kadar aptal olmayalım.kimseye kalmadı o koltuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…