Önce küçük bir ricada bulunayım sevgili egem , partizanlık yoksa içinde AKP ve CHP diye bahsedebilirsin partilerden , yok AKEPE demende benim adıma hiç bir sakınca yok hem olsa da halt yemek düşer bana da , madem partizanlık barındırmıyorsun , bunu yazının şekli ile de destekle istedim nacizane.
Hala aynı şeyi savunuyorum , sende , bende , ötekinde , berikinde bu nefret hissini uyandırmıyorsa ; kişi dönüp önce kendi içine bakmalı .
Bak burada bazı arkadaşlar var , site kuralları çerçevesinde Başbakana öfkesini ve hatta nefretini dile getiren ve onlardan bazıları var , baş örtüsü vs.. gibi konularda ötekileştirmekten de nefretle bahseden , sizinle birlikte sizin hakkınızı savunduk diyen . O arkadaşlar hemde Erdoğandan bu kadar nefret ederken neden zorla ayrıştırılmış hissemediler kendilerini , neden sadece kendilerine göre buna meydan veren Başbakana öfke duyup , halkı bu işin işine hiiiç karıştırmadılar , demek ki isteyen sağduyulu olabiliyormuş .
Yoksa sen herkes nefret duyuyor aslında , sadece duymuyormuş gibi mi yapıyor diyorsun