chp mitingi sonrası başörtülülere çirkin saldırı

Çok çok geçmiş olsun .

Yaşam alanı müdahaleye bir örnek daha . Yelpaze geniş bizim ülkemizde biliyorum kimse hatırlatmasın , sadece bu konu üzerinden yorum yazıyoruz şuan .

Otobüsle seyir halindesiniz , bir grup otobüsün yolunda durup bu manasını bulmanın imkansız olduğu hareketleri yapıyor . Korku deseniz mutlaka olmuştur . Tedirginlik zaten cepte ... Günlük hayatın akışında aksama ; bunu saymak bile gereksiz . Onur kırıcı hakaret ; cabası !

Sonra , vay efendim ne var ki ?

Ne yok ki arkadaşım ne yok ki ?

Haklisiniz. Ben de provakotor olduklarina inaniyorum. Hatta CHP lileri karalamaya calisan CHP mitingine katilmis AKPliler oldugunu bile dusunuyorum. Adamlar kendilerini aklamak icin savas cikartmayi, turbedeki askerleri bile oldurtup Suriye'nin ustune atmayi dusunebilecek kadar alcakca planlar yapabilecek kapasiteye sahip, CHP mitingini mi sabote etmeyecekler? Secim arefesinde bu cok daha kolay degil mi? SAldir iki basortuluye, herkes yuhalasin, ne guzel...

saldıranlar kim dikkatini çektimi ? başörtüsünü yasaklayan CHP zihniyeti . tam bitti derken yeniden hortladılar. Allah onların zulmünden korusun.
haa bu arada başım kapalı değil ama herşeyden önce insanım ve hoşgörülüyüm

büyük gecmis olsun canim zor bir durum hele de oylayin tam ortasinda olmak
ALLAH yar ve yardimcimiz olsun artik herkez idrak etsin yahu kim nasil isterse öyle gezsin öyle calissin kimin kime ne zarari var kiyafetinden anlayamiyorum...
ve ayrica ALLAH senden razi olsun buraya yazman cok iyi oldu bazi anlamak istemeyen normal gören kesim de neyin ne oldugunu anlar insaALLAH...

o zaman izin vermesinler , alandan uzaklaştırsınlar ,uyarsınlar nedense göz yumuluyor hatta destekleniyor

öncelikle geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ediyorum ve olayı biraz daha açıklamak istiyorum haberin yanlı olduğunu düşünenler varsa umarım bunu okurlar otobüse kızılaydan bindik tandoğana giden yol kapalı olduğu için 45 dk dolaştık ve yine kızılaya döndük ve mitingden dönen genç bayan bindi otobüse arkamdaki kapalı bayan eşine durumunu neden geç kaldığını anlatırken döndü pis pis bakıp durdu kadına kadın da neden bakıyorsunuz diye sordu sonra kıyamet koptu otobüste büyük tartışma çıktı sonra da dışardan videoda izlediğiniz bu çirkin hareketler oldu ve oyobüstekilerin buna tepkisi alkışlamaktı onlar adına ben utandım bunu yapanlara da alkışlayanlara da yazıklar olsun hepsi allahından bulsun

CHPli olduklarini nerden biliyorsunuz? Kimlik kontrolu mu yaptiniz? Bir basortusu takip AKP mitingine gitsem benim de aslinda AKPye tirnagim kadar kiymet vermedigimi anlayabilir misiniz?

bodrumda,antalya da alanya da lüks otellerin hiç birinde sorun yaşamadım.hatta bodrumdaki otelde tek kapalı,haşemayla denize giren bendim.gerçekten şanslıymışım

siz kapalı olduğunuz için yanınız da laf etmeye cesaret edemiyor bazı şahıslar..
bende bu yaz bodrumda şöyle bir olay yaşadım ; bir bayan haşema ile denize giriyordu, yan tarafımda iki üç erkek bir bayan grubu vardı, erkeklerden biri abiii bakın bakın denize bir şey giriyor bu ne abi yaaa göz zevkim bozuldu şu an, almasınlar bunları otele ya diyerek dalga geçtiler...
sizler belki şahit olmuyorsunuz ama ben açık olduğum için yanımda rahatça kapalı bayanları eleştiriyorlar..
umarım bu çirkin dalga geçmeler, ayırmalar, kayırmalar bir son bulur..

bu düşüncenizi anlayamıyorum hadi bunu yapanlar provakatörlerdi peki otobüsün içinde onları alkışlayan bayanlarla tartışanlara ne demeli otobüsteki yolcular da mı provakatör

CHPli olduklarini nerden biliyorsunuz? Kimlik kontrolu mu yaptiniz? Bir basortusu takip AKP mitingine gitsem benim de aslinda AKPye tirnagim kadar kiymet vermedigimi anlayabilir misiniz?

arkadaş olayı ayrıntısıyla anlatmış. hala kulp bulup olayı masumlaştırmaya çalışmanıza şaşırıyorum..

ayyyyy duydukça daha çok üzülüyorum. bu kadar mı nefret ediyorlar bizden?

o zaman izin vermesinler , alandan uzaklaştırsınlar ,uyarsınlar nedense göz yumuluyor hatta destekleniyor

Ne demek? Mitinge herkes girer, CHP mitinglerine AKP mitinglerinde oldugu gibi otobus kartlariyla girilmiyor. Isteyen elini kolunu sallaya sallaya girer. TEk basina da girer, ordu gibi kalabalik da... Zaten olay miting alaninda da olmamis, yoksa halk otobusunun alanin icinde ne isi var?

Lacey, yazdiklarin agir ithamlar, ancak savundugun gurup yalandan duzen kurmaktan oyle mimli ki, ben artik onlar Allah bir dese inanmayacak durumdayim, o kadar... Nasil bir "musluman basbakan" ise bu, bazilarinin dedigi gibi.. Bir laf vardir. Yalancinin evi yanmis, kimse inanmamis, iste o hesap..

bu arada haber yanlı itimat etmem diyenler de çok oldu
o yüzden olayı yaşayan birinin yazmasına sevindim
keşke sabahtan yazabilseydiniz

arkadan yapan densizler varsa bilemem ama,herkes gayet kibardı.ima bile sezmedim

bu arada haber yanlı itimat etmem diyenler de çok oldu
o yüzden olayı yaşayan birinin yazmasına sevindim
keşke sabahtan yazabilseydiniz

evet evet çok iyi oldu. haber yanlı konu sahibi daha da yanlı diyenler bile oldu. ne den? olayı kınadığım için. içim ferahladı arkadaş sayesinde..

ayyyyy duydukça daha çok üzülüyorum. bu kadar mı nefret ediyorlar bizden?

dalga geçen çok maalesef şahit oldukça üzülüyorum..
bunlar ne anlar denizden felan neler neler dediler ya (
bende açığım bende çok laf söz işittim..
sadece size değil bizde aynı şeyleri yaşıyoruz zaman zaman..
açıklara yapılmış kapalılara yapılmış aynı şey,
en kötüsü bu insan denen şahsiyetler aramız da hala ...

ya değillerse saraylım
böyle insanlar yok mu hiç
bu konu akp ile ilgili olsa yorumların çok farklı olurdu
o zaman bunlar karalamaya çalışan provakatörler demezdin eminim
biraz daha tarafsız bak bence ve böyle terbiyesizlerin her çevreden çıkabileceği ihtimalini bi düşün

bu bütün parti böyle demek değil ki
ama böyle davrananlar da var işte her kesimden
onların da kınanması çok normal bence

evet evet çok iyi oldu. haber yanlı konu sahibi daha da yanlı diyenler bile oldu. ne den? olayı kınadığım için. içim ferahladı arkadaş sayesinde..

yolcum bence sen kendini anlatamadın canım ya da yanlış anlaşıldın
benim tanıdıgm kadarıyla yanlı değilsin biliyorum. burada anlaşmazlık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…