o otobüste o kadınların önündeki koltukta oturuyordum dikkatli bakarsanız görürsünüz öndeki gözlüklü kız benim hayatımda böyle iğrenç böyle çirkin böyle mide bulandırıcı bir olay daha yaşamadım allah bu hakareti o bayanlara yapanın belasını versin inşallah dışardan gelen taciz haricinde otobüsün içinde de bayanlara karşı hakaret oldu ve kavga çıktı sırf başı kapalı dindar diye bu insanlara böyle bir hakaret yapılamaz sinirini hala atamadım üstümden onu yapanlar insanım diyorsa kendilerine yazık derim başka da bişey demem
zaten böyle bir olay olmamaıştır denmedi.yapılanlar çok çirkin,terbiyesizlik.ama yapanların provakatör olma ihtimalleri çok yüksek.çünkü ortalığın karıştırılacağına dair haberler çıkmıştı.allaha şükür ki,çok daha büyük olaylar olmadı.inşallah sağ salimen seçimleri atlatırız.ortalık çok gergin
Eskiden basortululer kamuda ise giremiyoruz, universiteye basortumuzle goremiyoruz gibi sikayetlerle gelirlerdi. Memleketin geldigi duruma bak... Kutuplasma oyle buyudu ki artik millet sokaklarda birbirine lafla, hakaretle saldirir hale geldi. Yakinda sopalarin cikmasini da bekliyorum ben, hatta daha fazlasini... Yazik oldu bu guzelim ulkeye...
o otobüste o kadınların önündeki koltukta oturuyordum dikkatli bakarsanız görürsünüz öndeki gözlüklü kız benim hayatımda böyle iğrenç böyle çirkin böyle mide bulandırıcı bir olay daha yaşamadım allah bu hakareti o bayanlara yapanın belasını versin inşallah dışardan gelen taciz haricinde otobüsün içinde de bayanlara karşı hakaret oldu ve kavga çıktı sırf başı kapalı dindar diye bu insanlara böyle bir hakaret yapılamaz sinirini hala atamadım üstümden onu yapanlar insanım diyorsa kendilerine yazık derim başka da bişey demem
Haklisiniz. Ben de provakotor olduklarina inaniyorum. Hatta CHP lileri karalamaya calisan CHP mitingine katilmis AKPliler oldugunu bile dusunuyorum. Adamlar kendilerini aklamak icin savas cikartmayi, turbedeki askerleri bile oldurtup Suriye'nin ustune atmayi dusunebilecek kadar alcakca planlar yapabilecek kapasiteye sahip, CHP mitingini mi sabote etmeyecekler? Secim arefesinde bu cok daha kolay degil mi? SAldir iki basortuluye, herkes yuhalasin, ne guzel...
Çok çok geçmiş olsun .
Otobüsle seyir halindesiniz , bir grup otobüsün yolunda durup bu manasını bulmanın imkansız olduğu hareketleri yapıyor . Korku deseniz mutlaka olmuştur . Tedirginlik zaten cepte ... Günlük hayatın akışında aksama ; bunu saymak bile gereksiz . Onur kırıcı hakaret ; cabası !
Sonra , vay efendim ne var ki ?
Ne yok ki arkadaşım ne yok ki ?
saldıranlar kim dikkatini çektimi ? başörtüsünü yasaklayan CHP zihniyeti . tam bitti derken yeniden hortladılar. Allah onların zulmünden korusun.
haa bu arada başım kapalı değil ama herşeyden önce insanım ve hoşgörülüyüm
bodrumda,antalya da alanya da lüks otellerin hiç birinde sorun yaşamadım.hatta bodrumdaki otelde tek kapalı,haşemayla denize giren bendim.gerçekten şanslıymışım
Haklisiniz. Ben de provakotor olduklarina inaniyorum. Hatta CHP lileri karalamaya calisan CHP mitingine katilmis AKPliler oldugunu bile dusunuyorum. Adamlar kendilerini aklamak icin savas cikartmayi, turbedeki askerleri bile oldurtup Suriye'nin ustune atmayi dusunebilecek kadar alcakca planlar yapabilecek kapasiteye sahip, CHP mitingini mi sabote etmeyecekler? Secim arefesinde bu cok daha kolay degil mi? SAldir iki basortuluye, herkes yuhalasin, ne guzel...
CHPli olduklarini nerden biliyorsunuz? Kimlik kontrolu mu yaptiniz? Bir basortusu takip AKP mitingine gitsem benim de aslinda AKPye tirnagim kadar kiymet vermedigimi anlayabilir misiniz?
siz kapalı olduğunuz için yanınız da laf etmeye cesaret edemiyor bazı şahıslar..
bende bu yaz bodrumda şöyle bir olay yaşadım ; bir bayan haşema ile denize giriyordu, yan tarafımda iki üç erkek bir bayan grubu vardı, erkeklerden biri abiii bakın bakın denize bir şey giriyor bu ne abi yaaa göz zevkim bozuldu şu an, almasınlar bunları otele ya diyerek dalga geçtiler...
sizler belki şahit olmuyorsunuz ama ben açık olduğum için yanımda rahatça kapalı bayanları eleştiriyorlar..
umarım bu çirkin dalga geçmeler, ayırmalar, kayırmalar bir son bulur..
o zaman izin vermesinler , alandan uzaklaştırsınlar ,uyarsınlar nedense göz yumuluyor hatta destekleniyor
öncelikle geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ediyorum ve olayı biraz daha açıklamak istiyorum haberin yanlı olduğunu düşünenler varsa umarım bunu okurlar otobüse kızılaydan bindik tandoğana giden yol kapalı olduğu için 45 dk dolaştık ve yine kızılaya döndük ve mitingden dönen genç bayan bindi otobüse arkamdaki kapalı bayan eşine durumunu neden geç kaldığını anlatırken döndü pis pis bakıp durdu kadına kadın da neden bakıyorsunuz diye sordu sonra kıyamet koptu otobüste büyük tartışma çıktı sonra da dışardan videoda izlediğiniz bu çirkin hareketler oldu ve oyobüstekilerin buna tepkisi alkışlamaktı onlar adına ben utandım bunu yapanlara da alkışlayanlara da yazıklar olsun hepsi allahından bulsun
siz kapalı olduğunuz için yanınız da laf etmeye cesaret edemiyor bazı şahıslar..
bende bu yaz bodrumda şöyle bir olay yaşadım ; bir bayan haşema ile denize giriyordu, yan tarafımda iki üç erkek bir bayan grubu vardı, erkeklerden biri abiii bakın bakın denize bir şey giriyor bu ne abi yaaa göz zevkim bozuldu şu an, almasınlar bunları otele ya diyerek dalga geçtiler...
sizler belki şahit olmuyorsunuz ama ben açık olduğum için yanımda rahatça kapalı bayanları eleştiriyorlar..
umarım bu çirkin dalga geçmeler, ayırmalar, kayırmalar bir son bulur..
bu arada haber yanlı itimat etmem diyenler de çok oldu
o yüzden olayı yaşayan birinin yazmasına sevindim
keşke sabahtan yazabilseydiniz
ayyyyy duydukça daha çok üzülüyorum. bu kadar mı nefret ediyorlar bizden?
arkadan yapan densizler varsa bilemem ama,herkes gayet kibardı.ima bile sezmedim
evet evet çok iyi oldu. haber yanlı konu sahibi daha da yanlı diyenler bile oldu. ne den? olayı kınadığım için. içim ferahladı arkadaş sayesinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?