Choriomon 5000 catlatma iğnesi kullanan varmı

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
Arkadaslar klomen gunde 1 tane verdı dr. Chorıomon 5000 iu catlatma iğnesi kullanan varmıı

Arkadaslar bilen yada kullanan yokmu aranızda

Merhaba geçmi oldu bilmiyorum ama ben kullandım. Kaçlıktı hatırlamıyorum ama choriomondu. Sorun ne?

Merhaba geçmi oldu bilmiyorum ama ben kullandım. Kaçlıktı hatırlamıyorum ama choriomondu. Sorun ne?
Herkes ovıtrel kullanmış bunu cok kullanan yok cogu kişi bılmıyor bıle.. Etkısı aynı olsada bır guven sorunu oldu bnde .

Herkes ovıtrel kullanmış bunu cok kullanan yok cogu kişi bılmıyor bıle.. Etkısı aynı olsada bır guven sorunu oldu bnde .
Yok canım ya bi sorun yaşamadım. Yalnız iki kutuydu benimki doktorum iki toz bir su şeklinde kullandırmıştı. Dozu ayarlamak içindi sanırım. Bence markayla ilgili bir sıkıntı yok. Sen henüz kullanmadın dimi? Bence en sorunsuzu çatlatma iğnesi zaten. Dozu ayarladıktan sonra bir problem olacağını sanmam. Diğer kullandığımız iğneler olsa belki sıkıntı yaşanabilir. Ama onlarında etkileri aynı. Bu tamamen doktorun seçimi ile ilgili bişey. Hatta belki ilaç mümessillerinin dağıtabilme başarısıyla ilgili.

Ben ilk gonapeptyl diye bi ıgne kullandım onu hıc kimse bilmiyor diye bnde sızın gibi hissettim işede yaramadı zaten negatıftı ikincide chorıomon kullandım 2 toz 1 su seklinde umarım işe yarar bende kullandım yanı

Bence bunlara takılma canım. Stresten uzak dur. Boşver bırak iğneler etkisini gösteriyo zaten. Yeterki zamanlama hatası olmasın. Onun için de doktoruna güven. Hepsi olup bitiyo. Evet baklısın arştırıyoruz öğreniyoruz. Bu forum özellikle çok faydalı olabiliyo. Ama çok şeye takılıyoruz. Gerekli gereksiz bi sürü şey var. Bence önemli olan güven. Önce Allaha sonra doktoruna güven. Gerisi hikaye kısmı. Bütün araştırmaların yapılsın. Kan, genetik incelemelerin hepsi yapılsın. Sorun anlaşılsın gerisi önemli değil. Allah yardımcımız olsun. Bi an önce bebişlerimşze kavuştursun inşallah.

Yanı catlayıp catlamadgını bilmiyorum işe yaramadı derken asılama negatif oldu ikinciyi yaptım beklemedeyim

Yanı catlayıp catlamadgını bilmiyorum işe yaramadı derken asılama negatif oldu ikinciyi yaptım beklemedeyim
Tamam canım pardon aşılama olunca farkedemeyebilirsin. Ama doktorun farketmiştir. Yani bu iğne çatlatma iğnesi sonucun olumsuz olmasıyla bi ilgisi olduğunu sanmıyorum. Başka bi sebep vardır. O yüzden iğneye takılmayın bence.

Yok canım ya nasıp kısmet artık elimizden geleni yapıyoruz takdır Allah'ın

Bu iğneyi doktorum bana bugün yazdı ama kızlar şöyle planladı. Bugün ovitrelle 7 gün sonra da choriomon 5000 verdi. Bir toz bir su . Çarşamba günü aşılamam var dua edin bana.

Dediğin çatlatma iğnesini kullandım. Bak 15 haftalık hamileyim çok şükür için rahat olsun.
Ya hayırlı olsun Raabims ağlıklı eline versin canım, ne güzel bende bu iğneyi kalçadan vurdurdum, ama benimde çok güvenim yo iğneye karşı çatlamadı gibi geliyor 36. saatte ama hayrılısı tabi , bu ilaç genelde başka ilaçlara ek olarak veriliyormuş tek başına kullanılmıyor muş siz ne ilacı kullandınız ?

Benim tüp bebek uzun protokoldu. Önce baskılayıcı gonapeptyl kullandım sonra puregon kullandım yumurta geliştirici yani. Bu iğneyi vurulduğum gün ise başka hiçbir iğne kullanmadım. İçiniz rahat olsun inşallah sağlıkla tutar bebiş.

Kızlar bana da doktor pregnly 5000 verdi ama bulamadım sadece eşdeğer choriomon buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…