- 19 Ağustos 2015
- 3.627
- 2.143
- 53
Aynı sey deneyımlerıme dayanarak soyluyorum. İçerık vs . Pregnly sadece cok uygun fıyatlı. Ve artık yokKızlar bana da doktor pregnly 5000 verdi ama bulamadım sadece eşdeğer choriomon buldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı sey deneyımlerıme dayanarak soyluyorum. İçerık vs . Pregnly sadece cok uygun fıyatlı. Ve artık yokKızlar bana da doktor pregnly 5000 verdi ama bulamadım sadece eşdeğer choriomon buldum
Aslında ovitrelle verdi ama pahalıydı pregnly bulursan o da olur dedi aynı işi görüyor sonuçta dedi ama ben choriomon buldum eczacı aynı olduğunu söyledi ikisinin ortası bi fiyat ben de onu aldım eczacı tek fark ovitrelle sentetik bunlar insan idrarindan yapılıyor dediAynı sey deneyımlerıme dayanarak soyluyorum. İçerık vs . Pregnly sadece cok uygun fıyatlı. Ve artık yok
Etkı olarak hıc farkı yok içiniz rahat olsun..Aslında ovitrelle verdi ama pahalıydı pregnly bulursan o da olur dedi aynı işi görüyor sonuçta dedi ama ben choriomon buldum eczacı aynı olduğunu söyledi ikisinin ortası bi fiyat ben de onu aldım eczacı tek fark ovitrelle sentetik bunlar insan idrarindan yapılıyor dedi
Peki şimdi bana doktor iki tane verdi aynı anda yapılacak ovitrelle hazır enjeksiyon oluyodu bu kalcadan tek siringada mi birleştirilerek ayrı ayrı mi yaptiricam acabaEtkı olarak hıc farkı yok içiniz rahat olsun..
Enjeksiyonlar hazır vazıyette ayrı ayrı zaten.. Bana 1 tane yapıldı. Ama uygulama ayrı ayrı oluyor. Bırlestırme olmazPeki şimdi bana doktor iki tane verdi aynı anda yapılacak ovitrelle hazır enjeksiyon oluyodu bu kalcadan tek siringada mi birleştirilerek ayrı ayrı mi yaptiricam acaba
Ama hazır değil bu canım iki ilaç iki şırınga aldımEnjeksiyonlar hazır vazıyette ayrı ayrı zaten.. Bana 1 tane yapıldı. Ama uygulama ayrı ayrı oluyor. Bırlestırme olmaz
canım bende de pregnyl bulamama ihtimaline karşılık dr choriomon yazmıştı dediği gibi de oldu pregnyl bulamayıp onu almıştım iki dozdu kalçamdan vurulmuştum endişe etme yanlış bi durum yoktur :)Kızlar bende bugün chkriomon iğne vuruldum hiç bakmadimda eczaneden aldım hastanede vurdular iki ilaç falan anlamadım ben.biri tiz biri su diyorsunuz yanlış bisey yapmadılar inşallah.Pregly 500 yoktu bunu alabilirsiniz dedi doktor.Kalcadan vurdular benim gibi olan varmı yaa merak ettim
Pardon bişey sormak istiyorum bende ilk defa bu ay kullandım..yanı sıra yumurta için ilaç ne verdi doktorunuzDediğin çatlatma iğnesini kullandım. Bak 15 haftalık hamileyim çok şükür için rahat olsun.
ya koldan yada göbekten vururlur iğne ki göbekten olması daha etkilymiş..bana öyle demişti hemşireKızlar bende bugün chkriomon iğne vuruldum hiç bakmadimda eczaneden aldım hastanede vurdular iki ilaç falan anlamadım ben.biri tiz biri su diyorsunuz yanlış bisey yapmadılar inşallah.Pregly 500 yoktu bunu alabilirsiniz dedi doktor.Kalcadan vurdular benim gibi olan varmı yaa merak ettim
Teşekkür ederim iyiyim. Hatta ikinci kdz iğne yaptirdim klomen tedavisi gecen ay tutmadı. Bu ay iğneden kusma olmadı bulanti oldu sadece. Haftaya bat... Bakalım bekliyorum insallah bu ay tutmuşturosay3 üstünden biraz zaman geçmiş ama nası olduğunuzu merak ettim
inşallah teşekkür ederim siz de durum ne ?İyi olmanıza çok sevindim. İnşallah tutmuşturda güzel haberlerinizi burda bizlerlede paylaşırsınızosay3
Bende gecen ay femera kullandim doktorum femera vermişti hem fiyat olarak yuksek hemde sagolsun hic yumurtam gelismedi.klomem devam..siz hangisini kullaniyorsunuz?inşallah teşekkür ederim siz de durum ne ?