Choriomon 5000 catlatma iğnesi kullanan varmı

Kızlar bana da doktor pregnly 5000 verdi ama bulamadım sadece eşdeğer choriomon buldum
Aynı sey deneyımlerıme dayanarak soyluyorum. İçerık vs . Pregnly sadece cok uygun fıyatlı. Ve artık yok

Aynı sey deneyımlerıme dayanarak soyluyorum. İçerık vs . Pregnly sadece cok uygun fıyatlı. Ve artık yok
Aslında ovitrelle verdi ama pahalıydı pregnly bulursan o da olur dedi aynı işi görüyor sonuçta dedi ama ben choriomon buldum eczacı aynı olduğunu söyledi ikisinin ortası bi fiyat ben de onu aldım eczacı tek fark ovitrelle sentetik bunlar insan idrarindan yapılıyor dedi

Aslında ovitrelle verdi ama pahalıydı pregnly bulursan o da olur dedi aynı işi görüyor sonuçta dedi ama ben choriomon buldum eczacı aynı olduğunu söyledi ikisinin ortası bi fiyat ben de onu aldım eczacı tek fark ovitrelle sentetik bunlar insan idrarindan yapılıyor dedi
Etkı olarak hıc farkı yok içiniz rahat olsun..

Etkı olarak hıc farkı yok içiniz rahat olsun..
Peki şimdi bana doktor iki tane verdi aynı anda yapılacak ovitrelle hazır enjeksiyon oluyodu bu kalcadan tek siringada mi birleştirilerek ayrı ayrı mi yaptiricam acaba

Peki şimdi bana doktor iki tane verdi aynı anda yapılacak ovitrelle hazır enjeksiyon oluyodu bu kalcadan tek siringada mi birleştirilerek ayrı ayrı mi yaptiricam acaba
Enjeksiyonlar hazır vazıyette ayrı ayrı zaten.. Bana 1 tane yapıldı. Ama uygulama ayrı ayrı oluyor. Bırlestırme olmaz

Kızlar bende bugün chkriomon iğne vuruldum hiç bakmadimda eczaneden aldım hastanede vurdular iki ilaç falan anlamadım ben.biri tiz biri su diyorsunuz yanlış bisey yapmadılar inşallah.Pregly 500 yoktu bunu alabilirsiniz dedi doktor.Kalcadan vurdular benim gibi olan varmı yaa merak ettim

Kızlar bende bugün chkriomon iğne vuruldum hiç bakmadimda eczaneden aldım hastanede vurdular iki ilaç falan anlamadım ben.biri tiz biri su diyorsunuz yanlış bisey yapmadılar inşallah.Pregly 500 yoktu bunu alabilirsiniz dedi doktor.Kalcadan vurdular benim gibi olan varmı yaa merak ettim
canım bende de pregnyl bulamama ihtimaline karşılık dr choriomon yazmıştı dediği gibi de oldu pregnyl bulamayıp onu almıştım iki dozdu kalçamdan vurulmuştum endişe etme yanlış bi durum yoktur :)

ya koldan yada göbekten vururlur iğne ki göbekten olması daha etkilymiş..bana öyle demişti hemşire

Arkadaşlar aynı etkiye sahip olsalar dahi iğnenin içeriğinden dolayı farklı bölgelere yapılabiliyor, emilimi o şekilde olduğu için choriomon dediğimiz iğnede göbekten yapılmaz kas içine yapılır, bu yüzden normal kalçadan olması, doktorun dediği şekilde uygulanması en doğrusu arkadaşlar,
ama bazı ilaçlar var ki işte hem koldan hem göbekten yapılır buda insanlar göbekten olduğu zaman etkisinin daha fazla olduğu düşüncesi ile göbekten yaptırırlar durum böyle:)

merhaba bende bugün vuruldum o iğneden iğne sonrasında nasıl bir yol izlediniz. yani ilişki durumuz nasıl oldu.

Merhaba , banada doktorum bu iğneden kalçadan yaptırdı iki doz şeklinde bugün 13. günüm. yarın ve sonraki gün ilişki dedi. İki yumurtam gelişmiş 21 mm sağda 25 mm solda. Haftaya tekrar kontrole gideceğim. İnşallah sizinkiler tutmuştur banada moral olur :)

Kizlar baya olmus konuya geri dönen olmamış ama ben dun choriomon 5000 çatlama ignesi oldum. Aksam 9 da uyudum sabah uyandim kustum su an da da cok bulantı var. Sizlerde de oldu mu

osay3 osay3 üstünden biraz zaman geçmiş ama nası olduğunuzu merak ettim
Teşekkür ederim iyiyim. Hatta ikinci kdz iğne yaptirdim klomen tedavisi gecen ay tutmadı. Bu ay iğneden kusma olmadı bulanti oldu sadece. Haftaya bat... Bakalım bekliyorum insallah bu ay tutmuştur

Back