• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chocolategirl'ümüz bakanımıza Boğaz'da şarkı söyletti!

Kalliste

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
59
Puanlar
363
Yer
Eskişehir
Son düzenleme:
canım ya harikasın maşallah azmin elinden ne kurtulur buldun buluşturdun çukulatamızı kk huzurlarına sundun canım opuyorumnanaktan alkisalkisalkis

ay süper söylemisssssssss
coklat tebrikler masallah kameralara pekte yakismisssin

canım ya harikasın maşallah azmin elinden ne kurtulur buldun buluşturdun çukulatamızı kk huzurlarına sundun canım opuyorumnanaktan alkisalkisalkis

Canzicim pek gurur duyduk arkadaşımızla ne yapalım opuyorumnanaktan ama sadece tek söylediğini bulabildim diğerleri yok, hepsi çok müthişti a.s.:nazar: ben bir kez daha tebrik ediyorum kendisini :nazar:

inanmıyorum sana kallis
nerden,nasıl buldun şak diye kıııızz :)))

Kısmet olurda seni izlemeye gelebilirsem opuyorumnanaktan birinci dereceden yakinimdir dersin belki opuyorumnanaktan çok çabaladım çikolatım bak kaydirigubbakcemile3 para almazsınız demi :olmaz:

kallisim valla helal olsun bulmuşsun kaydirigubbakcemile5

tekrar tekrar tebrik ediyorum arkadaşımı, takımımızın gururunu :teytey:
maşallah :nazar::nazar::nazar:

canım ya,kallisim sultanım...
merak edenler adına gerçekten çok teşekkür ederim..
hee biri de benim:) ben de görmemiştim.

Ben de aradım ama bulamamıştım.
Ya internette yok yok zaten..
Çikolatam canım benim süperötesi bir sesin varmış.
Çok ama çok sevindim seni gördüğüme..
ınşallah bu senin için bir başlangıç ve de reklam olur.
Daha nice kanallarda seni görmek nasip olur bize..
Çok öpüyorum canım benim..

Süpeeer yaaaa. bu siteden az da olsa tanıdığım birini görmek gerçekten farklı oluyormuş. tebrik ederim sizi sesiniz gerçekten çok güzelmiş. ayrıca kalliside bulup yayınladığı için tebrik ediyorum.

harika chocolatecım. zemuszemus
kallistem nasıl buldun:1shok:

Arayan çeşitli şeyler bulur diye bir atasözü var :roflol: ondan yararlandım :roflol:.. Dün akşam 1. bölümü bulmuştum ama sürpriz olsun diye yenisinin eklenmesini bekledim zemuszemus söylemedim arkadaşlara:umursamaz:

kallisim sağolasın
bekliyorum aılsın hemen izliycem yaaa
ay çok heyecanlandım :)

supersın canım sesın cok guzel anneme bıle dınlettım valla oda cok begendım:nazar: yayınlayan arkadasa ta teskkurler

çukulatacım tekrar tekrar tebrikler programın tamamında müthiştin zaten sesin kendin hepsi muhteşemdi harikasın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Back