Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Astoria love daha pudramsı, love değildi sanki..
klasik de olabilir ama klasiği sonradan gidip tekrar denedim ilk intibayı bırakmadı bende açıkçasıEvet pudralı o değilse bilmiyorum Chloé'nin klasik olanı var bir de ama o değildir sanırım.
klasik de olabilir ama klasiği sonradan gidip tekrar denedim ilk intibayı bırakmadı bende açıkçası
tamam çok teşekkür ederim ilgili cevaplarınız için.Bir de Signature var ona da bakın isterseniz ama o daha kadınsı bir koku sizin istediğiniz daha fresh herhalde o yüzden o da olmayabilir ama bakın yine de.
tamam çok teşekkür ederim ilgili cevaplarınız için.
birşey sorabilir miyim
chloe chloe ile chloe klasik aynı şey mi acaba?
chloe intense var bi de.. bunlardan biri de hangisi acaba, signature olanı da not aldım deneyeceğim..
tamam deneyeceğim mutlaka, çok teşekkür ederim :)Zannediyorum aynı. Ben de parfümericiymişim gibi oldu biraz ama ahaha. Bende Chloé Edp var bir de Love var. Signature'u çok kısa kullandım genelde gece dışarı çıkarken kullanıyordum. Intense adı üstünde yoğun bir kokudur zannediyorum. Siz Love olmadığına kesin eminseniz 3'ünü de deneyin.
chloe chloe edp olan chloe signature edp diye geçen parfüm. yani ikisi aynı koku. birde chloe intense var. bu söylediğimin biraz daha yoğunu.tamam çok teşekkür ederim ilgili cevaplarınız için.
birşey sorabilir miyim
chloe chloe ile chloe klasik aynı şey mi acaba?
chloe intense var bi de.. bunlardan biri de hangisi acaba, signature olanı da not aldım deneyeceğim..
damla sakızı gibi soft ve hafif sert bi koku almıştım parfümü denerkenchloe'nin damla sakızı gibi kokan bi parfümü yok ki