• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

chloe parfüm?

fisfis

yalansın dünya..
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
610
600
103
kızlar birkaç yıl önce dp den bir parfüm denemiştim damla sakızı notaları vardı sanki içinde..
chloe ydi sanırım, ama hangisiydi hatırlayamıyorum, bilen var mı?

Chloé Love kullandım ben bir süre, daha pudralı çiçeksi bir koku o olabilir belki kastettiğiniz.

Hermes Voyage Dhermes erkek densede unisex bir koku ,tom ford noir ve azcik chanel allurede var damla sakizi kokusu

Evet pudralı o değilse bilmiyorum Chloé'nin klasik olanı var bir de ama o değildir sanırım.
klasik de olabilir ama klasiği sonradan gidip tekrar denedim ilk intibayı bırakmadı bende açıkçası

klasik de olabilir ama klasiği sonradan gidip tekrar denedim ilk intibayı bırakmadı bende açıkçası

Bir de Signature var ona da bakın isterseniz ama o daha kadınsı bir koku sizin istediğiniz daha fresh herhalde o yüzden o da olmayabilir ama bakın yine de.

Bir de Signature var ona da bakın isterseniz ama o daha kadınsı bir koku sizin istediğiniz daha fresh herhalde o yüzden o da olmayabilir ama bakın yine de.
tamam çok teşekkür ederim ilgili cevaplarınız için.
birşey sorabilir miyim
chloe chloe ile chloe klasik aynı şey mi acaba?
chloe intense var bi de.. bunlardan biri de hangisi acaba, signature olanı da not aldım deneyeceğim..

birşey sorabilir miyim
chloe intense var bi de.. bunlardan biri de hangisi acaba, signature olanı da not aldım deneyeceğim..

Zannediyorum aynı. Ben de parfümericiymişim gibi oldu biraz ama ahaha. Bende Chloé Edp var bir de Love var. Signature'u çok kısa kullandım genelde gece dışarı çıkarken kullanıyordum. Intense adı üstünde yoğun bir kokudur zannediyorum. Siz Love olmadığına kesin eminseniz 3'ünü de deneyin.

Zannediyorum aynı. Ben de parfümericiymişim gibi oldu biraz ama ahaha. Bende Chloé Edp var bir de Love var. Signature'u çok kısa kullandım genelde gece dışarı çıkarken kullanıyordum. Intense adı üstünde yoğun bir kokudur zannediyorum. Siz Love olmadığına kesin eminseniz 3'ünü de deneyin.
tamam deneyeceğim mutlaka, çok teşekkür ederim :)

birşey sorabilir miyim
chloe chloe edp olan chloe signature edp diye geçen parfüm. yani ikisi aynı koku. birde chloe intense var. bu söylediğimin biraz daha yoğunu.
bunun dışında chloe love ve chloe love story var

Merhaba, Chole Sıgnature olabilir. sitesinden parfüm hakkında ayrıntılı parfüm bilgilerine ulaşabiliyorsunuz. Bir bakın derim

Son düzenleyen: Moderatör:
Back