chiculata'nın çeyizi

Hepside çok güzel,çok ciciler..opuyorumnanaktan
Allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin..devamını bekliyoruz:1rolleyes:

cok güzel Rabbım agız tadıyla kullanmanı nasip etsın inşallah.makarna tencerende cok güzel calısan bayan için ideal kolay yemek makarna ohoh iyi günlerde pişir canım opuyorumnanaktan

cok güzel Rabbım agız tadıyla kullanmanı nasip etsın inşallah.makarna tencerende cok güzel calısan bayan için ideal kolay yemek makarna ohoh iyi günlerde pişir canım opuyorumnanaktan

ehehe çok sağol makarna tenceremi sevmene sevindim eve geçince anneme okutucam bunu sempatiksalakcinni aldım die demediğini bırakmamıştı ne gerek var die CADIARZU ama ben makarnayı seviyorumm hem herşey için kullanılır o tencere fonksiyonel yani :lepi:

ehehe çok sağol makarna tenceremi sevmene sevindim eve geçince anneme okutucam bunu sempatiksalakcinni aldım die demediğini bırakmamıştı ne gerek var die CADIARZU ama ben makarnayı seviyorumm hem herşey için kullanılır o tencere fonksiyonel yani :lepi:

ayy anneler malum en gereklı seler alınsın ısterler.ahh bızde kızları her gordugumuze heveslenır.şu olsun bu olsun derken bakmısız birdunya şey alınmış ahah.kaça aldın canım tencerenı.

rabbim huzurlu mutlu saglikli günlerde gülle gülle kullanmayi nasip etsin canim....
hepside cok güzel özlelikle kahvalti takimin cok sekermis..

ayy anneler malum en gereklı seler alınsın ısterler.ahh bızde kızları her gordugumuze heveslenır.şu olsun bu olsun derken bakmısız birdunya şey alınmış ahah.kaça aldın canım tencerenı.

walla aynen öle canım bakalım bi anda yine bi alışverişe çıkıcam şuan durgun dönemim :))
ben zamanında 130 küsüre aldım şuan 100 e kadar indi sanırım korkmazın benimki 3 parça..

hepsini guzel gunlerde kullan cnm, cok guzeller..devamini bekliyoruz...

Valla hepsi çok hoş, iyi günlerde sağlılıkla mutlulukla kullan canım.

rabbim huzurlu mutlu saglikli günlerde gülle gülle kullanmayi nasip etsin canim....
hepside cok güzel özlelikle kahvalti takimin cok sekermis..

çok güzeller. iyi günlerde kullan...

çok sağolun kızlarrr zemuszemus

taç nevresim takımı
BSTAC497_306.jpg

bunun pembeli olanı yani yakından şöle

11012320145873960.jpg

sağol canım inş. :)

Tefal Clipso Modulo Düdüklü Tencere
clipsomod_330.jpg

ne aldığım aklıma gelmio yaa eve gidince incelemem lazım demekki CADIARZU dün akşam gece 1 e kadar damat bohçası hazırlamakla geçti uykusuzluktan ölüyorumm :bbo:

canım ıyıdir sanırım fıyatı bakmadım bılmıyorum pek ama.aman iyi gunlerde kullan mis gibi yemekler yap.oyyy bende hazırlıcam bohca.daha girişmedim.canım bohcaya nelerkoydun resım varsa paylaş uygunsan fikir olabilir. opuyorumnanaktan

sağol canım walla yorucu alışverişi bohça hazırlamak falan resimleri var ama yanımda değil şimdi.. eve geçince onları da paylaşırım olumunekankayizsmile

ayyyyyyyy :gitme: duygulandım hüzünlendim :gitme: bu çeyizleri sermeye gideceğimiz günleride görcez mi kısss :D devamını bekliyoruz zemuszemus

görcez kuşumm inş. zemuszemus şimdilik buraya seriyorum kızlarla tozunu alalım :lepi:
seninde mikemmell çeyizini bekliyoruz mesaj sayını doldurda boshayallersmile

görcez kuşumm inş. zemuszemus şimdilik buraya seriyorum kızlarla tozunu alalım :lepi:
seninde mikemmell çeyizini bekliyoruz mesaj sayını doldurda boshayallersmile

bak ben silmeye başladım canım zemuszemus sırnaşık şey msj sayımı doldurayım da bir gün benimde çeyizime beklerim :teytey:

Back
X