chicco'nun deposuna gıttım

gulce2008

zeynep
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
895
4
296
İstanbul
kızlar nısan annelerının bolumunde gormustum bugun chıcconun deposuna gıttık harika ya inanılmaz ucuz ayakkabı 10 ytl etek pantolon badı 5 ytl oyuncaklar hersey var bugun 9 ıla 14 arası acıktı ayda 1 kere oluyor bu satıs bır dahakı satıs 21 aralıkta hepınıze tavsıye ederım kızıma ayakkabı vs bırseyler aldık çok hoş valla bu arada tuzlada bu depo

tuzla mermercıler organıze sanayı sitesinde çok büyük bir yer chicco merkez depo yazıyor deponun üzerinde. dış cephesi mavi renkli çoook büyük bir depo. Zaten Tuzla Mermerciler Sitesinde Değirmen Pastanesinin olduğu yere gidince kime sorarsanız gösterirler. Değirmen pastanesinin yanında düz devam edin sağ tarafa baktığınızda depoyu görmemeniz imkansız.

aaa süper ya neden daha önce yazmadın gülce yaaaa girderdikkk bende kartal da oturuyorummm kızıma alırdım birşeyler....neden yda bir kere onu anlamadımmm ama...

aaa süper ya neden daha önce yazmadın gülce yaaaa girderdikkk bende kartal da oturuyorummm kızıma alırdım birşeyler....neden yda bir kere onu anlamadımmm ama...

bende yenı ogrenmıstım tesadüf eşimin işyeride oraya çok yakınmış ilk defa gittik.orası cok büyük bir depo bütün heryere dagıtım oradan oluyor depoda çok ufak cızık vs durumu olan malzemelerı ayıklıyorlar stokta cok kalanlarıda elden cıkarıyorlarmıs dolayısıyla bu sürec uzun oldugu için ayda 1 kez oluyormuş magaza gıbı degıl hersey kutularda paketlerde secıp secıp alıyorsun.

anladım cnmmm ...neyse bende önümüzde ki ay bakarım artık bakarsn senle karşılaşırız ordaaa :)))

Paylaşımın için teşekkürler. Senden ricam önümüzdeki ay gittiğinde böyle bir depo İzmirde de var mı öğrenirmisin? Sevgiler

bir kaç saat açık olduğuna göre çok kalabalık oluyor mu bebekle gidilir mi ki?

bencede kalabalık olur ama bende gitmek istiyorum sanırım 21 aralıkta Gülce sayesinde bazı arkadaşlar orada alışveriş yapıyor olucağız.Ben kadıköy tarafında oturuyorum bir aksilik çıkmazsa gitmek istiyorum bu bölgeye yakın arkadaşlar varsa beraber gidebiliriz.

bir kaç saat açık olduğuna göre çok kalabalık oluyor mu bebekle gidilir mi ki?

cok kalabalık degildi biz gittigimizde sanırım çok kimse bilmıyor birde uzak geliyordur belki dün maltepe carrefour chiccoya gittik kıyafetleri göremedik ama oyuncakların aynıları vardı 30 40 ytl olan oyuncaklar 10 ytl ayrıca bizde kızımla gittik zor olmadı magaza gıbı degıl depo zaten kocaman kutular var hersey onların içinde bakıp bakıp alıyorsun ama chiccoyu ucuza almak cok hos
21 aralıkta hangı saatler arasında bılmıyorum ama esıme yakın oldu ıcın ogrenecek haber ederım

tarih yaklaşınca konuyu aktifleştirelim tekrar bence iyi olur ben tuzlaya baya bi uzağım ama oyuncakları için gitmek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…