Bebek İkinci El Chicco yürüteç satılık !!!

yazılanları okuyunca yorum yazmak istedim. e-bebekte sattığınız yürüteç şu anda 189 tl. 139 tl olanın önünde saçma sapan bir şeyler var. aynı yürüteç bende de var ve bebeğim en çok önündeki piyanoyu seviyor. arkadaşlar dikkat ederse farkı görür.

sağol cnm yazdıkların için. yani mutlaka bir fark olmalı yoksa ben neden insanları kazıklamaya çalışayım ki.

Yaa off ben kac haftadir ariyorum bunu gittim sacma sapan biseye 140 werdm fiyatta iyiyms keske almadan gorseydm seni bunun aynisi arkadasmn bebisinde wardi cok guzel 80 de az bence:))

Yaa off ben kac haftadir ariyorum bunu gittim sacma sapan biseye 140 werdm fiyatta iyiyms keske almadan gorseydm seni bunun aynisi arkadasmn bebisinde wardi cok guzel 80 de az bence:))

tühh cnm ya keşke görseydin, bu arada fiyatı 70 tl'ye düşürmüştüm yukarılarda yazıyordu :)) malum alacak kişi kargo parasıda verecek çok masraf olmasın karşı tarafa. kısa zamanda satılır inşallah bende kızıma ciciler alıcam o parayla :)

Ben burda karsilacgimi bilseydm inanki almazdm insallah alicisi cikar ben kefilim bu urune:))

kızlar ebebkte sıfırı 189 tl bende 70 tl tertemiz sıfırdan farksız gerçekten haydiii yokmu isteyennnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…