Bebek İkinci El chicco yürüteç oğluma arıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi hctp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar yürüteç konusunda hala fikirleriize ihtiyacım var:(((

Kimse yürüteç kullanmadı sanırım çocuğuna bende mi almasam.Öneriniz nedir?

çok gerekli değil ki canım ben kullanmadım, yürürken kalçadan destek alması gerekirmiş yürüteçle bacaktan destek alıyor uzmanlar pek tavsiye etmiyor, erkek çocuksa hele hiç kullanmayın diyorlar.

çok gerekli değil ki canım ben kullanmadım, yürürken kalçadan destek alması gerekirmiş yürüteçle bacaktan destek alıyor uzmanlar pek tavsiye etmiyor, erkek çocuksa hele hiç kullanmayın diyorlar.

bende öyle duydum ama ne bileyim çoğu kişi al diyor.oğlum da daha emeklemedi belki faydası olur mu diyorum.güvenli bişey de olsun istiyorum ama bulamazsam almicam bu gidişle:( cvp için tşkler

bende öyle duydum ama ne bileyim çoğu kişi al diyor.oğlum da daha emeklemedi belki faydası olur mu diyorum.güvenli bişey de olsun istiyorum ama bulamazsam almicam bu gidişle:( cvp için tşkler
Size yarın haber vereceğim kargoya yarın gideceğim bizzat götüreceğim yanında fiyati ögrenecegim

ilan başlığını değiştiremek nasıl bilmiyorum.Antalyada olan ya da otobüsle gönderebilecek arkadaşlar.kullanmadı m kimse yürüteç:(

başlık kapatılsın arkadaşlar bulamadım oğlum 9aylık oldu zaten.kimsede de yok ben de kullanmayayım bari.herkese tşkler.

Back