Bebek İkinci El chicco yürüteç oğluma arıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi hctp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
$ypg-7346_5.jpg
Chicco band yurutecmi 139 mümkün değil başka modelidir inan zaten uygun veriyorum aslında 110 liraya gelecek sana elimden geleni yaparım sen düşün bi karar ver
bu cnm sonuçta chıcco buda:)))

o kadar aradım bulamadım sanırım bulamayacağım da napalım kısmet değilmiş:(

chıcco bulamadım kızlar,tehlikeli olmayacak yani oyuncaklar filan elini kesmeyecek,devrilmeyecek başka bir marka aramaya karar verdim.olmadı kapatcam konuyu:)

Kimse yürüteç kullanmadı sanırım çocuğuna bende mi almasam.Öneriniz nedir?

Bulamadınız sanırım en son 70 lira yaparım düşünürseniz

merhaba bulamadım hala.sanırım sizde kadınlar kulübünden almışsınız.70tl flan.kullandınız en azından bari bizde faydalanalım bişeyler yapın da görüşelim lütfen.Alanyadayım bu arada.

merhaba bulamadım hala.sanırım sizde kadınlar kulübünden almışsınız.70tl flan.kullandınız en azından bari bizde faydalanalım bişeyler yapın da görüşelim lütfen.Alanyadayım bu arada.
Merhaba evet bende burdan aldım 23 lira kargo parası ödedim inanin aldigim gibi tertemiz dahada indirim yapamam ucuz olanlar devriliyor kızıma yaşadım indirimli gönderebilirsem eşimin arkadaşının anlaşmalı kargosundan gönderirim yarın öğrenirim isterseniz

Merhaba evet bende burdan aldım 23 lira kargo parası ödedim inanin aldigim gibi tertemiz dahada indirim yapamam ucuz olanlar devriliyor kızıma yaşadım indirimli gönderebilirsem eşimin arkadaşının anlaşmalı kargosundan gönderirim yarın öğrenirim isterseniz

tm siz bi öğrenin çok sevinirim bişeyler yaparsanız

kızlar geçmiş ilanlara bakıyorum keşke hamileyken arasaymışım diyorum hala bulamadım.başka marka devrilmeyen var mı öneriniz.chıcco kullanmamış kimse anlaşılan:(

Hâlâ bulamadin mı((( evet her şeyi önceden hazırlasak Da iyidir. Babymall Da Su an aktivite masa bondigo 75tl ondan al, kalkma tutunmayı öğrenir, bacakları güçlenir)

Hâlâ bulamadin mı((( evet her şeyi önceden hazırlasak Da iyidir. Babymall Da Su an aktivite masa bondigo 75tl ondan al, kalkma tutunmayı öğrenir, bacakları güçlenir)

cnm benim bulamadım ya:(( cnm daha hiç kendini tutamıyor ki yürüteçte 1 ay filan alışır ayaklarııyla diye düşünüyorum.1 ay için de hem güvenli olsun hem fazla vermeyim diyorum.off valla ne yapacağımı şaşırdım...

Anladım cnm, inşallah arkadaş kocasıyla konuşup çözer Bu işi)) hesabım olsaydı hemen gonderirdim, başka ürünlerimi satamıyorum

gunaydin,

ilaninizi bayadir goruyorum. inanin siz bulamadikca ben uzuluyorum. sahibindene bakayim dedim antalya icin.. mamalove guvenilir bir markadir dilerseniz saticiyla temasa gecin. belki uygun birsey yaparlar. benim elimde var fakat istanbuldayim. ne kargoyla ugrasabilirim ne de ugrastirmak isterim acikcasi.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-anne-bebek-cocuk-tasima-super-mamalove-yurutec-ve-hoppala-157843649/detay

sevgiler,

çok tşk ederim cnm.sahibindene bende bakıyorum ama chıcco olması tercihm.güvenlik açısından yani.mamalove gördüm çok büyük zaten ev küçük şu an.bu gidişle yürüyecek::))

Back