Chicco band yurutecmi 139 mümkün değil başka modelidir inan zaten uygun veriyorum aslında 110 liraya gelecek sana elimden geleni yaparım sen düşün bi karar ver
bu band modeli değil benim resimlerimi Gülhan tezcan Seyhan faceden bakabilirsin mobil yüklemelereEki Görüntüle 1016357
bu cnm sonuçta chıcco buda:)))
bu band modeli değil benim resimlerimi Gülhan tezcan Seyhan faceden bakabilirsin mobil yüklemelere
Ondan sonra görüşürüz Tamam mı cnm
göremedim cnm yasana ve ailene de maşallah bu arada:)
Kimse yürüteç kullanmadı sanırım çocuğuna bende mi almasam.Öneriniz nedir?
Bulamadınız sanırım en son 70 lira yaparım düşünürseniz
Bulamadınız sanırım en son 70 lira yaparım düşünürseniz
Merhaba evet bende burdan aldım 23 lira kargo parası ödedim inanin aldigim gibi tertemiz dahada indirim yapamam ucuz olanlar devriliyor kızıma yaşadım indirimli gönderebilirsem eşimin arkadaşının anlaşmalı kargosundan gönderirim yarın öğrenirim istersenizmerhaba bulamadım hala.sanırım sizde kadınlar kulübünden almışsınız.70tl flan.kullandınız en azından bari bizde faydalanalım bişeyler yapın da görüşelim lütfen.Alanyadayım bu arada.
Merhaba evet bende burdan aldım 23 lira kargo parası ödedim inanin aldigim gibi tertemiz dahada indirim yapamam ucuz olanlar devriliyor kızıma yaşadım indirimli gönderebilirsem eşimin arkadaşının anlaşmalı kargosundan gönderirim yarın öğrenirim isterseniz
Hâlâ bulamadin mı((( evet her şeyi önceden hazırlasak Da iyidir. Babymall Da Su an aktivite masa bondigo 75tl ondan al, kalkma tutunmayı öğrenir, bacakları güçlenir)
gunaydin,
ilaninizi bayadir goruyorum. inanin siz bulamadikca ben uzuluyorum. sahibindene bakayim dedim antalya icin.. mamalove guvenilir bir markadir dilerseniz saticiyla temasa gecin. belki uygun birsey yaparlar. benim elimde var fakat istanbuldayim. ne kargoyla ugrasabilirim ne de ugrastirmak isterim acikcasi.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-anne-bebek-cocuk-tasima-super-mamalove-yurutec-ve-hoppala-157843649/detay
sevgiler,
Anladım cnm, inşallah arkadaş kocasıyla konuşup çözer Bu işi)) hesabım olsaydı hemen gonderirdim, başka ürünlerimi satamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?