Bebek İkinci El chicco yürüteç oğluma arıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi hctp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hctp

Her şeyim benim O
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
826
148
323
Antalya
oğluma yürüteç arıyorum kargoyu da düşünüp uygun fiyat isteyen olursa alıcam.chicco tercihim

hiç kimsede yok mu ya:((((

Canım oldugun şehirde olan brinden al bence takip ederek, çünkü ağır çok tutar. Bende ikinci el bu siteden aldım geçen ay 80 tl ye, düşünsene kargoda olsaydı 105 tl falan olurdu, zaten benim aldıgımın sıfırı 220 tl idi. En mantıklısı elden almak.

Canım oldugun şehirde olan brinden al bence takip ederek, çünkü ağır çok tutar. Bende ikinci el bu siteden aldım geçen ay 80 tl ye, düşünsene kargoda olsaydı 105 tl falan olurdu, zaten benim aldıgımın sıfırı 220 tl idi. En mantıklısı elden almak.

haklısın cnm ama bakalım belki biri insaflı çıkar:)

canım ya başka marka bak chicco olması şart mı,ben hemen buldum bu sayfada inş sen de bulursun

cnm chıcco daha güvenli geliyo o yüzden arıyorum. başka amrka da zaten kargo ile sıfıra yakın oluyor:(

cnm chıcco daha güvenli geliyo o yüzden arıyorum. başka amrka da zaten kargo ile sıfıra yakın oluyor:(

bendeki babymax ama çok memnunum güvenle bırakabiliyorum içinde,müzikle oyalanıyor kargo ödemedim ben,arkadaşın yolu buraya düşünce
teslim etmişti bana inş sen de elden teslim alırsın

bendeki babymax ama çok memnunum güvenle bırakabiliyorum içinde,müzikle oyalanıyor kargo ödemedim ben,arkadaşın yolu buraya düşünce
teslim etmişti bana inş sen de elden teslim alırsın

inş. cnm çok saol:)

PTT kargoyla 25 falan tutar fazla tutmaz ama sizbilirsiniz. Direk burdan otobüs olsa verirdim ama yok sanırım burda otobüs sıfır Inan daha pahali

öyle cnm sıfırını biliyorum ama belki de hiç sevmez diye de tereddütdeyim.daha uygun bulamazsam artık başka marka bakıcam mecburen:(((

öyle cnm sıfırını biliyorum ama belki de hiç sevmez diye de tereddütdeyim.daha uygun bulamazsam artık başka marka bakıcam mecburen:(((

Sağlık olsun sevmeyen çocuk yoktur yürüten ben ilk çocuğum ucuz bi şeyler aldım altını dedim 4 5 kez düştü iyi düşün öyle karar ver almak zorunda değilsin ama ben yaşadım o aciyi

Sağlık olsun sevmeyen çocuk yoktur yürüten ben ilk çocuğum ucuz bi şeyler aldım altını dedim 4 5 kez düştü iyi düşün öyle karar ver almak zorunda değilsin ama ben yaşadım o aciyi

haklısın cnm 139 a var bi sitede sen fiyatta bişeyler yapamaz mısın?

Back