Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende var ancak ben ankaradayım siz hangi ildesiniz
alanyadayım ben cnm kargo 20-25 tutar demişti bi ark.eğer uygun verirsen düşünürüm.bi de resim görmem gerek:)
hiç kimsede yok mu ya(((
Canım oldugun şehirde olan brinden al bence takip ederek, çünkü ağır çok tutar. Bende ikinci el bu siteden aldım geçen ay 80 tl ye, düşünsene kargoda olsaydı 105 tl falan olurdu, zaten benim aldıgımın sıfırı 220 tl idi. En mantıklısı elden almak.
iyi pazalar bugün de arıyorum:)
canım ya başka marka bak chicco olması şart mı,ben hemen buldum bu sayfada inş sen de bulursun
cnm chıcco daha güvenli geliyo o yüzden arıyorum. başka amrka da zaten kargo ile sıfıra yakın oluyor
bendeki babymax ama çok memnunum güvenle bırakabiliyorum içinde,müzikle oyalanıyor kargo ödemedim ben,arkadaşın yolu buraya düşünce
teslim etmişti bana inş sen de elden teslim alırsın
bugün de arıyoruzzzzzzzzzzzzzzz:)
Merhaba bende Chicago marka var sıfır gibi müzikli Chicco bant diye geçiyor.seksen liraya veririm çok kullanışlı Nerede oturuyorsunuz
alanyadayım cnm kargo ne tutar bilmiyorum ama
PTT kargoyla 25 falan tutar fazla tutmaz ama sizbilirsiniz. Direk burdan otobüs olsa verirdim ama yok sanırım burda otobüs sıfır Inan daha pahali
öyle cnm sıfırını biliyorum ama belki de hiç sevmez diye de tereddütdeyim.daha uygun bulamazsam artık başka marka bakıcam mecburen((
Sağlık olsun sevmeyen çocuk yoktur yürüten ben ilk çocuğum ucuz bi şeyler aldım altını dedim 4 5 kez düştü iyi düşün öyle karar ver almak zorunda değilsin ama ben yaşadım o aciyi
haklısın cnm 139 a var bi sitede sen fiyatta bişeyler yapamaz mısın?