Bebek İkinci El Chicco polly magic mama sandalyesi ve chicco dj yürüteç arayanlar

Ürünün özelliklerini biliyorum canım ,resim bekliyorum sadece..

Ürünler satılamadı ne yazıkki, velisi izin vermemiş:))

bu da mı oymuş,yuh diyorum yaa..kaç tane hesap açmış üşenmemiş oturmuş bu işe kafa yormuş

Arkadaşlar bebeğim yürümeye başladığı için chicco dj yürütecimizi satmak istiyorum hiçbir sorunu yoktur ayrıca sağlam olduğu için devrilme problemi falanda olmuyor dublex evler için veya merdivenli bahçe veranda katları için hareket etmesini engelleyen dört tane altında fren desteği takılabiliyor Üzerindeki ışıkı müzikli piyanosunu ayrıca çıktığı için mama sandalyesinin önüne veya beşiğine takabiliyorsunuz elinde de oynayabiliyor chicconun internet sitesinden veya internette aratınca ürün videosundan da inceleyebilirsiniz istanbul'dayız 70 tl elden alabirsiniz iyi günler.

DJ Yürüteç
Mavili sarılı ve piyanosunda pembesi olan modelin aynısını biz 18 aya kadar çok memnun kalarak kullandık darısı başka bebeklere:) Hem kapanınca da çok az yer kaplıyor, piyanosunu çıkartıp mamasını, meyvasını önüne de koyabiliyorsunuz masa görevi görüyor, bebişiniz piyanosundaki değişik hayvan sesleri müziklerle eğlenceye doymuyor, yeni şeyler keşfediyor siz de kısa sürelibaşka şeylerle ilgilenebiliyorsunuz , yürümeye geçiş öncesi muhteşem bir rahatlık:)

Son düzenleme:
Bu arada daha önce bu ilanı yazan arkadaşı hiç tanımıyorum sadece bu linkte almak isteyipte bu ürünü alamayan kişilere ulaşmak adına buraya yazdım bilginiz olsun anneler, özelden de bilgi alabilirsiniz teşekkürler.

polly magıc mama sandalyesi isteyen arkadaşlar banada ulaşabilirsiniz ben izmirdeyim 150 tl

yürüteç duruyor ise biz talip olmak istiyoruz bursada oturuyoruz elden alabiliriz

Son düzenleme:
yürüteç duruyorsa almak istiyoruz buradan cevap verirseniz telefonla iletişime geçelim

Mama sandalyesi satılmadıysa almak isterim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…