Bebek İkinci El Chicco polly magic mama sandalyesi ve chicco dj yürüteç arayanlar

ackreph

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
201
4
chicco polly magic mama sandalyesi..

4.aydan itibaren kullanılan anakucaklı modelden

chicco dj yürüteç
diğer marka yürüteçlerde devrilme olabiliyorken bu yürüteçlerde olmuyor..

merhaba ben yürüteçle ilgileniyorum.herhangi bir kırığı yada hasarı var mı?hangi şehirde oturuyosunuz?bugün almak istesem nasıl yapıcaz?hemen cevap verirseniz sevinirim.

merhaba ben mama sandalyenize talibim ancak gerçek resimlerini görmemiz mümkün mü? birde kargo fiyatı dahil mi ?

arkadaşlar ben Bursa'da oturuyorum. fiyatlara kargo dahil değildir. İlgilenen arkadaşlar buna göre değerlendirsinler.
yürüteçin önündeki müzikli oyuncak kısmının yalnızca pilleri bitik. pil takılması durumunda sorunsuz çalışmakta.

merhaba ben yürüteçle ilgileniyorum.herhangi bir kırığı yada hasarı var mı?hangi şehirde oturuyosunuz?bugün almak istesem nasıl yapıcaz?hemen cevap verirseniz sevinirim.

bursa'da oturuyorum canım. bugün çok yağmur var çıkmam biraz zor olabilir. kırığı hasarı yok. dediğim gibi önündeki aktivite oyuncağının pilleri bitik yalnızca..

merhaba ben mama sandalyenize talibim ancak gerçek resimlerini görmemiz mümkün mü? birde kargo fiyatı dahil mi ?

şuan için resim atamıyorum. ama internet üzerinden chicco polly magic distraction diye aratırsanız aynısını görürsünüz. kılıflarında yırtık vs yoktur, gayet düzgündür..

Mama sandalyesi için istanbula kargoöne kadar tutar?

kargo ne kdr tutar açıkçası bir fikrim yok..

perihel arkadaşım tabi ki elden de alabilirsin :) hangisini düşünüyordun?

Mama sandalyesinin gerçek resmini gönderirseniz sevinirim size özelden mailimi göndereceğim

ben yürüteci almak istiyorum.özelden cep telefonunuzu gönderin arıyım sizi bugun konuşup halledelim.mersindeyim ben.detayları telefonda konuşuruz.

Resim göndermediniz hala? Boşuna beklemiyorum inşallah??

Resim göndermediniz hala? Boşuna beklemiyorum inşallah??

boşuna derken? şu aralar biraz yoğunum ve resmleri aktarmak için cihazn kablosunu bulamadım. en kısa zmnda yüklemeye çalışacağım. Bursa'dan ilgilenen arkdşlar da var. Elden görerek teslim etmek daha iyi olur aslında.
dediğim gibi kılıflarında en ufak bir yırtık vs yok. leke zaten söz konusu değil silinebiliyor rahatlıkla...

ben de bu üründen çok memnunum.herkese öneriyorum yükseklik ayarı ve yatış ayarı olması süper işime yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…