• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Chıcco oto koltuğu ana kucağı 90.....chıcco kanguru 50....

REALIZM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
858
1
68
Sakarya
Arkadaşlar artık elimden çıksın istiyorum ikiside sıfır gibi..

Eklentiler

• $882371_361517930629117_786563937_o.jpg
    $882371_361517930629117_786563937_o.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 224
  • $857943_359868960794014_44225130_o.jpg
    $857943_359868960794014_44225130_o.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 414
oto koltuğu güzelmiş rengi de iyi 2 cinsiyete de gider, ne kadar fiyatı bi eşime söyleyim, bizim için çok erken daha ama :) beğendim , 1,buçuk haftalığız daha ama heycanlıyım her gördüğümü alasım geliyor.

daha çok yeniymiş Allah sağlıkla kucağına kavuştursun evet unısex çokta kullanışlı ve takım inan ol ben ikisini 400 küsüre aldım kaçırma derim elinin altında hazır olur teşekkürler

eşime söyleyim bakalım , ya bizde genelde hamileyken alınır hatta bebek bezi stoğu yapılır her ay ya bir ya 2 paket alınır sırasıyla her aylıktan dogdugunda hem masraf olmuyor hem hazırda güzel oluyor aileden alıştığım için mi hevestenmi nedir herşeyi alasım geliyor, şimdiden bakıyorum herşeye , eşim benm gibi değil , bi söyleyim bakalım daha dün demiştim chicco ürünlerini çok seviyorum diye :) ikna edersem yazışırız inş

nergis son oluru 90 mı oto koltugunun bıseyler daha yaparsan almak ısterım malum kargo ücreti falanda eklenıyo iyigunler

merhabalar ben 150tlden indim bu fiyata kargoyu düşündüğüm için.kargo taş çatlasın 20 tutar gerçi uzaklık farkeder ama eğer düşünüyosanız hiç kaçırmayın derim chıcconun fiyatları belli ben 300 küsüre aldım ve ürün tertemiz, teşekkürler

tabiki fiyatına diğcek bisey yoktur eminim sadece bana bıraz agır geldı chıcco nun fıyatları belli ona da dgcek bıseyım yok olaya kendı malı acımdan baktım sagolun yınede...

haklısınız bütçe söz konusu olunca insan ona göre davranmak istiyor tabiki ama insan alıncada maliyetli bir fiyata dolayısıyla belli bir değerde satmak istiyor, bende kızımın diğer ihtiyaçlarını karşılıyorum peki siz en son verebileceğiniz bütçe nedir?

haklısınız burda benım istegımden cok sızınde gönlünüzün hos olarak ortak bır fıyatı bulmamız ıstegındeyım sız de bır annesınız neticede ben 75 lıra olarak dusunuyorum bu fıkrım sadece istanbul esenyurtta oturuyorum urunu nerden satıyosunuz ayrıca ne kadar süre kullanıyo biraz aydınlatr mısınız

ben sakaryada ikamet ediyorum,ürünü ben daha çok evde kullandım arabamızı sattığımız için kullanamadık arabada ama evde 6. aya kadar çok rahat ettim bu ürünle ana kucağı olarak kullandım taşımalı olduğu için rahat ettim aklım kalmadı mutfakta salonda evde yanımda götürdüm, doğduğunda hastane çıkışı için almıştık ama dediğim gibi ilk 6 ay çok kullanışlı bir ürün siz hamile misiniz bu arada

Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin o zaman ikimizin de gönlü olacağı bir fiyat olsun 80 tl anlaşalım olur mu

anakucagını kimse kaçırmsın derim gercekten cok rahat oluyor.eger ben almasaydım çoktan alırdım
pişman olmayacagınız bişey bence kaçırmayın hemde bu fiyata .ben realizm arkadaştan sürekli alış veriş yapıoruz memnunum içiniz rahatlıkla alabilrsiniz :46::46::46::46:

realizm aamin allah tüm hamilelerin bebegını kucagına almayı nasıp etsın anlayısına ılgıne cok tesekkur ederım eşimle konustugumda yakın tarıhte arabamızı satıcaz dedı buyuzden gerek yok almana dedı ama ben tekrar cok tesekkur edeım urunun ayrıca cok guzel

Back