• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El chicco liteway arıyorum

JASPE

İki kız annesi :)
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2007
1.602
31
363
Temiz durumda, yürüyen aksami sorunsuz, yagmurlugu ve ayak ortusu ayrıca sepeti eksiksiz, Beylikdüzü ve civarında elden alabileceğim chicco liteway arıyorum. Bir de siyah renk dışında her renk olabilir.

bende var kırmızı koy kahverengı nekadara kadar arıyorsunuz kızım 8 aylık yazın kullandık daha cok temız fıyat nekadar verıyorsunuz

İlan No: 141085756
Canım bu ilan nosuna bir bak sahibindenden ben kendime bakydm dikkatimi cekti 159 temize benziyor pazarlıklada dusurenilirsin sanırım umarım aradıgını bulursun

İlan No: 141085756
Canım bu ilan nosuna bir bak sahibindenden ben kendime bakydm dikkatimi cekti 159 temize benziyor pazarlıklada dusurenilirsin sanırım umarım aradıgını bulursun

evet canım ben de görmüştüm o ilanı ama istanbul dışı olduğu için acaba kargoda bir hasar meydana gelirse diye endişelerim var.

ben 200e satıyorum cnk emsallerı hem pahalı hemde temız ztn kızım kısın dogdugu ıcın yazın 3 ay aktıf olarak kullandık

ben 200e satıyorum cnk emsallerı hem pahalı hemde temız ztn kızım kısın dogdugu ıcın yazın 3 ay aktıf olarak kullandık

niçin satıyorsunuz? kullananların memnun olduklarını okudum forumdan.
bir de liteway ve nuna arasında kaldım.

Back