Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları chicco lite way puset

komagene

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
787
60
318
Adana
kızlar bebeğime bu puseti almayı düşünüyorum kullanan var mı,baston pusetlerin kullanımı nasıl,birde tentesi tam kapanıyor mu?araştırdım ama bulamadım,kaç yıl kullanılabilir acaba?

18 kg a kadar kullanılabiliyormuş. tentesi tam kapanmıyor ama bence oldukça hafif ve kullanışlı bir bebek arabası. tavsiye ederim henüz kullanmak nasip olmadı ama :D

alınca kesinlikle pişman olmayacağın bir ürün...ben 2,5 yıldır kızıma kullanıyorum..2.bebişime de kullanacam kısmetse...:34::34:

canım bu benim 3. arabam... keşke ilk bunu alsaymışım hatta doğar doğmaz...
ilk arabam pierre cardin enigma çok iyi çok has ama bagajda çok yer kaplıyor.
sonra çok pahalı olmasın dedik dandik 90 tl. bir baston puset aldık. allahım gacır gucur dönmez etmez sinir oldum bir akrabaya verdim. en son liteway aldım. şükürler olsun gayet süper şimdi çok memnunum. bence doğumdan itibaren kullanılabilecek bir araba küçük hafif yer kaplamıyor tekerlekleri çok iyi...

Bence araba konusunda hiç acele etmeyin. Çok araştırıp chicco liteway aldık. Manevrası dönüşü sürüşü harika. Fakat bebeğimi her koyduğumda, sürekli tersten bana baktı. Bana bakmaktan uykuya dalamadı ağladı kaydı. Daha sonra tekrar 300 tl verip baby2go aldık. En hafif çift yönlü araba diye satılıyor piyasada.

Hangisi iyi derseniz, tabiki chicco, baby2go tam dik olmuyor oturma bölümü, çocuk çok kolay kayıyor. Ama bebeğim onu istedi. Chicco yu 2 kere evin içinde uyuturken kullanmama rağmen kimseye vermedim. Biraz alışınca mutlaka ona geçeceğim.

Özetle, bebeğiniz doğduktan sonra ve onun özelliklerini dikkate alarak alın.

liteway için hep olumlu yorum duydum ben...dün gidip gördüm de bebek yoktu içinde tabi ama çok rahattı...bir kaç kişide gördüm neredeyse tamamen yatmıştı...bilemiyorum ama oldukça kullanışlı gibi geldi bana...

biz de dün bu puseti aldık kızımıza.burda iyi şeyler okumak beni rahatlattı açıkçası..zamanla ben de bir yorum yaparım.ama çok hafif ve pratik.bakalım kaç yıl kullanabileceğiz.ne kadar sağlam?

Back