Ben liteway plus aldım. Anakucağı ile satılan modeldi.
Kızımda travel sistem almıştım ama 2 sene bile kullanamadım,oturmaya başladıktan sonra tam dik olmaması nedeniyle hiç kullanmak istemedi. 1 sene sling kullandım,kızım ağırlaşınca baston aldım ve 4 yaşına kadar rahat rahat kullandım.
Evet gösterişli,şık,yüksek oluyor traveller bende gösterişine aldandım ama pratikte çok zorlayıcı bence.
Özellikle tek çıktığımda bebeği tut,arabayı ikiye ayır,sonra katla,bagaja koy derken çok yorucu ve ağır tabiki. Bagajda da acayip yer kaplıyor. Tatile giderken falan at bagaja götür durumu olmuyor,olamıyor çünkü bagajı kaplıyor.
Benim chicco almamın sebebi muadili olmamasıydı ,mac laren bence en iyi baston markası ama maalesef ana kucağı yok,ben araçta kullanacağım için anakucağı da almak zorundaydım.,bir de her ne kadar doğumdan itibaren tam yatar vaziyette kullanılabilir densede bebeğin kayıp düşme ihtimali var diye düşünüyorum zira kaldırımların sokakların hali malum. Bu sebeple chicco ya yöneldim.
Aldığım modelde iki renk seçeneği var zaten siyah ve bordoya çalan bir kırmızı. Ben alırken mağazada kırmızı yoktu siyah tercih ettim bu sebeple.
Henüz kullanmadım ama kullanıp memnun olan çok arkadaşım var,genelde benim gibi ikinci çocukta tercih ettiler.