Güle güle kullanın :) Ben ilk çocuktan baston bakanlardanım :)Ben liteway plus aldım. Anakucağı ile satılan modeldi.
Kızımda travel sistem almıştım ama 2 sene bile kullanamadım,oturmaya başladıktan sonra tam dik olmaması nedeniyle hiç kullanmak istemedi. 1 sene sling kullandım,kızım ağırlaşınca baston aldım ve 4 yaşına kadar rahat rahat kullandım.
Evet gösterişli,şık,yüksek oluyor traveller bende gösterişine aldandım ama pratikte çok zorlayıcı bence.
Özellikle tek çıktığımda bebeği tut,arabayı ikiye ayır,sonra katla,bagaja koy derken çok yorucu ve ağır tabiki. Bagajda da acayip yer kaplıyor. Tatile giderken falan at bagaja götür durumu olmuyor,olamıyor çünkü bagajı kaplıyor.
Benim chicco almamın sebebi muadili olmamasıydı ,mac laren bence en iyi baston markası ama maalesef ana kucağı yok,ben araçta kullanacağım için anakucağı da almak zorundaydım.,bir de her ne kadar doğumdan itibaren tam yatar vaziyette kullanılabilir densede bebeğin kayıp düşme ihtimali var diye düşünüyorum zira kaldırımların sokakların hali malum. Bu sebeple chicco ya yöneldim.
Aldığım modelde iki renk seçeneği var zaten siyah ve bordoya çalan bir kırmızı. Ben alırken mağazada kırmızı yoktu siyah tercih ettim bu sebeple.
Henüz kullanmadım ama kullanıp memnun olan çok arkadaşım var,genelde benim gibi ikinci çocukta tercih ettiler.
Sağolun teşekkür ederim.Güle güle kullanın :) Ben ilk çocuktan baston bakanlardanım :)
anakucağı olan modellerini çok araştıramadım aslında yorumları vs okudum ama tam karar veremedim işte, duo lite wayda ve plusta var sanırım ana kucağı. Bizim arabamız olmadığı için anakucağına uzun süre ihtiyacım olmayacak. Ama ilk doğduğunda ihtiyacım olabilir düşüncesi bende de var. Sonuçta bebek küçücük olacak ve bebek arabası büyük kalabilir. Bi arkadaşımda anakucağını sadece 2 ay kullandığını söylemişti anakucağı 6 kgya kadarmış sanırım.
Pusetin içine takılan minderler nasıl oluyor hiç duymamıştım onu.Sağolun teşekkür ederim.
13 kiloya kadar kullanılıyor anakucağı.
Yani bebek severse evde bile kullanabilirsiniz. Atıyorum,mutfakta işiniz var,bebek uyanık,koyup anakucağına yanınıza alabilirsiniz ,birde dışardan geldiniz uyuyor bebek,kucağınıza almadan ana kucağı ile birlikte uyandırmadan eve getirebilirsiniz. Ben kızımda o şekilde kullandım diyebilirim. Ha aracınız yoksa almayabilirsiniz tabi pek ala. Sadece pusetin içine takılan minderler var onlardan alıp bastonu daha konforlu hale getirebilirsiniz.
Birde şimdi ki fiyatlar nasıl bilemiyorum ama ben çok uyguna almıştım. 1.259 lira'dan 770e düşmüştü sanırım ki o dönem sadece ana kucağı tek olarak 700 liraydı haliyle ben uyguna almış oldum. Bedavaya geldi anakucağı gibi birşey oldu bana. Şimdi mothercare de 1.299 tl fiyat gördüm mesela yakın zamanda.
Pusetin içine takılan minderler nasıl oluyor hiç duymamıştım onu.
Siz çok uyguna almışsınız aslında ne zaman aldınız acaba?
Fiyat olarak sadece baston alırsam 500-700 arası değişiyor modele göre, duo olanlar 1000 tl, pluslarda yaklaşık 1200-1300 tl civarı. Dediğiniz gibi anakucağı yaklaşık 600-700e geliyor.
Teşekkür ederim canım bende sürekli bakıyorum ama bi indirim denk getiremedim.Eki Görüntüle 2143612
Bahsettiğim bu tarz birşey
E bebekte görmüştüm.
Tam yatar pusette kullanmak için uygun gibi geldi bana. Daha konforlu olur.
Ben arabayı alalı 4 ay olmuştur,şubattaydı sanırım jokerden almıştım bir haftasonu indirime denk gelip zaten aklımda olan o olduğu için,bulunca almıştım.
Nette farklı fiyatlar var tabi,araştırmak lazım sanırım en uygununu
Güle güle kullanin :)Bende burada yazan yorumlara bakarak bugun chicco lite way plus aldim. Yorum yapan herkese tesekkurler kafamda cok buyuk bir yer kapliyordu hep ne alicam diyordum. 1000 tl ye dusmustu hem ebebekte hem de kendi magzasinda ben kendi magazasindam aldim.
merhaba arabanızdan memnun musunuz çift yönlü olmayışı kafamı çok karıştırıyor :/Bende burada yazan yorumlara bakarak bugun chicco lite way plus aldim. Yorum yapan herkese tesekkurler kafamda cok buyuk bir yer kapliyordu hep ne alicam diyordum. 1000 tl ye dusmustu hem ebebekte hem de kendi magzasinda ben kendi magazasindam aldim.
Merhaba bebegim henuz 2 aylik oldugundan cok uzun sure kullanmadim ama simdilik cok memnunum tek basima indirip acip kullanabiliyorum.Ilk 6 ay pusetini kullanacagim icin bebegin yuzu bana donuk olacak 6 aydan sonrada ana govdeye geciliyor o zaman da zaten bebek daha dis dunyaya donuk oldugu icin bir sorun olacagini dusunmuyorummerhaba arabanızdan memnun musunuz çift yönlü olmayışı kafamı çok karıştırıyor :/