Doğuma Hazırlık chicco iyonlu soguk buhar makınesı kullanan varmı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bersu_791

canım oglum:))
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
1.331
5
44
:emir_bebek:slm chicco ıyonlu soguk buhar makınesı kullanan varmı arkadaslar lutfen kullanan arkaddaslar yazsınlar olmazsa olmazmı yoksa fark etmıyormu bu ara gecelerı hep bogazlarım kuruyor bebegım subatta dogacak sızce almam gerklımı? lutfen yardım

Biz weewell iyonizer aldık. Bebeğim doğmadı, şimdilik kullanıyoruz. Memnunuz. Rahatlatıyor. Kuruluğu engelliyor.

biz de bebek doğmadan alalım dedik.biraz araştırdık ve philipste karar kıldık.düngece ilk kez denedik.en düşük ayarda sabaha kadar çalıştırdık ve sonuç harika.hersabah burun tıkanıklığı ağız kuruluğu ve boğaz ağrısıyla uyanırdım ama bu sabah hiçbiri olmadı.tavsiye ederim

bnmde ihtiyacım var araştırıorum chicconunki dikkatimi çekmişti

ankaranın havası çok kuru. Buraya geleli 7 ay oldu hala alışamadım...
minik prensesimin bnm gibi zorlanmasını istemiorum

soğuk buhar makınasımı dediğim bilmiyorum ama ben havayı kurutmayan buhar makınası kullanıyorum genellikle klimam açıkken kullanıyorum.kullanmadan önce burnum tıkanırdı boğazım ağrırdı şimdi sabah kalktığımda hiçbir ağrım olmuyo özellikle evinde bebekleri olanlar mutlaka kullanmalı bebekler çok hassas en ufak seyde hasta olurlar

X