• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Chicco İyi Geceler Yıldızlı Projektör Mavi

BANDAG

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
1.080
14
158
Bursa
$IMAG2203.jpg

temiz durumda 35 tl

İligne alakana çok teşekkür ederim babamız beğendiğim dönenceli projeksiyon U almama tamam dediği için seninkini alamıyorum canım
iyi satışlar sana ve tekrar tekrr teşekkürler

rica ederim canım içine sinen bişey alıcağın için sevindim :)) şimdiden güle güle kullanın:))

rica ederim canım içine sinen bişey alıcağın için sevindim :)) şimdiden güle güle kullanın:))

Çok teşekkür ederim sağol
Diğer arkadaşlara da senden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabileceklerini söylemek isterim doğrusu yardımcı olmak için elinden geleni yapıyorsun görüşürüz

peki 30 tl indiremez misin fiyatı ? bir de ödemeyi nasıl yapıcam ?

Teşekkür ederim sabah sabah amma soru sordum :) Ben de fena sıkışığım paraya bu ara yoksa pazarlık becerim zaten yoktur. Çocuğunun uyumasında işe yarıyor mu ? benim oğluşum işkence yapıyoruz gibi ağlıyor da her uyku vakti. Onun için almak istiyorum

teşekkür ederim sabah sabah amma soru sordum :) ben de fena sıkışığım paraya bu ara yoksa pazarlık becerim zaten yoktur. çocuğunun uyumasında işe yarıyor mu ? Benim oğluşum işkence yapıyoruz gibi ağlıyor da her uyku vakti. Onun için almak istiyorum

canım böyle şeyler her çocukta değişir benim ikizleirmde işe yaradı ama senin oğlunda yararmı bilemiyorum tavana yansıyon yıldızları seyrederken uyuya kalıyorlardı

ama sana yarar derim yaramaz,yaramaz derim yarar :))

Çok teşekkür ederim tekrar canım. Maaş günü bugün. maaş düzenlemesi yapayım. Aslında çok istiyorum almayı. Araştırdıklarım arasında en iyisi bu. İnşallah yarına en geç haber veririm.

Tekrar merhaba canım. Projektörü almak istiyorum. Hesap numaranı alabilir miyim ? Halkbankası olsa şu an bile yollayabilirim ücreti.

merhaba ürün satılmadıysa ben de düşünebilirim.benden önceki arkadaş vazgeçtiyse tabi kimsenin hakkını yemek istemem.bir de kargoyu nerden gönderiyorsunuz

merhaba ürün satılmadıysa ben de düşünebilirim.benden önceki arkadaş vazgeçtiyse tabi kimsenin hakkını yemek istemem.bir de kargoyu nerden gönderiyorsunuz

merhaba şuan için arkadaş alıyo ürünü eger bi değişiklik olursa size bilgi veririm iyi günler.

Back