Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masaj yazdım size.Oto koltugu guzelmis keske anadolu yakasi olsaydi avrupa yakasinda nerde oturuyosunuz acaba ogrenebilirmiyim
Cnm urunlerin cok gusel ben sadecr ergo baby yazmissin ya kanguru dime bende cok aramistim zor buldum bu sitede arayan cok insan var onu belirteyim dedim goremedim sayfanda9 ay üzeri gruplar, dönence ve oyuncaklar, ergobaby, emziren anne giysi ve aksesuarları ve daha pek çok ürün sırayla eklenecektir.
Evet ergobaby kanguru ekleyeceğim ama çocukla zor oluyor seri eklemek. Birkaç gün içinde ekleyeceğim onu da. İlgine teşekkür ederim.Cnm urunlerin cok gusel ben sadecr ergo baby yazmissin ya kanguru dime bende cok aramistim zor buldum bu sitede arayan cok insan var onu belirteyim dedim goremedim sayfanda
canım gögüs kalkanı almak isterim avrupayakasının neredesinizEki Görüntüle 1286917
1- Twicity bebek çantası. Alt açma pedi ve biberon kılıfı ile birlikte. 5 TL.
Eki Görüntüle 1286919
2- Avent Göğüs kalkanı 6'lı set. Az kullanıldı. Steril etmeye uygun. Fotoda aldığım fiyat bellidir. 5 TL.
Tüm ürünlerde kargo alıcıya aittir.
İlgilenen bir arkadaştan haber bekliyorum. Yarın akşama kadar dönüş yapmazsa ve siz de başka yerden almamışsanız görüşsek olur mu?canım gögüs kalkanı almak isterim avrupayakasının neredesiniz