Doğuma Hazırlık chıcco bebek bakım ürünleri kullananlar.........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

misivam

iki prenses annesi
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
878
10
118
40
yeni anneler tavsiyenize ihtiyacım var. geçen hafta bebeğim için chıcco nun bakım çantasını aldım. aslında dalin almıştım ama satıcı kız kesinlikle chıcco tavsiye ediyorum dedi. kimyasal değilmiymiş neymiş?? tabi öyle deyince aldık hemen ama tereddüt ettim. aramızda kullanan vardır mutlaka. nasıl memnun kaldınızmı yada şikayeti olan varmı? paylaşırsanız sevinirim. hem diğer anne adaylarımıza fikir olur diye düşünüyorum...

bende kızıma chıcco nun çantalı setini almıştım cnm.içinde herşeyi var biz memnunuz yani.geçen sabunumuz bitmişti tekrar aldık sabununu.kokusunuda ayrıca beğeniyorum çok güzel kokuyor.:ecrin_bebek:

kimyasal değil dediyse gerçekten o satıcı kıza buradan kocaman bir yuh diyorum ürün satmak için abartılır da bu kadar da değil :) bizim de ilk setimiz chiccoydu ama çantadan çıkan pudra ve pişik kremini çöpe attım, şampuan ve sabunu uzun süre kullandım,bebe yağını kendim kullandım kızıma kullanmadım :) sebamed ve nivea marka pişik kremi,pudra,bebe yağı kullandım,kızım 2 yaşına geldi hala güneş bakım ürünleri de dahil nivea kullanıyorum.

bende chicco aldım nıveadan daha ii die düşünüyorum ürünlerini bakalım kullanıp göreceğiz..

Ben emzirmeyi düsünüyorum ama ne olur ne olmaz diye biberon aldim cam biberonunu chicco nun. Ama sunu da söylemek istiyorum Annelerimiz dedelerimiz ninelerimiz chicco nun ürünleriylemi büyüdü bence pahali seylere para vererek fazla israfa gerek yok diye düsünüyorum... Ama illa bir güzel marka önermemi istersen Penaten alabilirsin bakim ürünleri olarak kremi yagi pudrasini ben Penaten almayi düsünüyorum

Merhaba arkadaşlar, chicco, mustela, dalin, sebamed vb. hepsi dermokozmetik bunların hiçbiri doğal değil içeriğnde bir ton kimyasal var. Evet biz bu ürünlerle büyüdük ama o zaman alternatifler yoktu. Şimdi ise durum çok farklı çok iyi çok kaliteli zararsız aksine bebişlerimizin cildine faydalı olan doğal bakım ürünleri mevcut. Lütfen her satıcının söylediğine inanmayın, bana doğal ürün, zararlı kimyasal içermez dedikleri anda benim ilk sorduğum ürünün sertifikasıdır.
Sizde ürünün doğal ve organik içerikli olduğunu ispatlayan sertifikayı sorun ve böylelikle kafanızda ürün hakkında soru işareti kalmaz ve boş yere para harcamazsınız.
Şunuda ekleyeyim sertifikaya sahip olan doğal ve organik ürünlerin üzerinde muhakkak sertifika amblemi bulunmaktadır.

Merhaba arkadaşlar, chicco, mustela, dalin, sebamed vb. hepsi dermokozmetik bunların hiçbiri doğal değil içeriğnde bir ton kimyasal var. Evet biz bu ürünlerle büyüdük ama o zaman alternatifler yoktu. Şimdi ise durum çok farklı çok iyi çok kaliteli zararsız aksine bebişlerimizin cildine faydalı olan doğal bakım ürünleri mevcut. Lütfen her satıcının söylediğine inanmayın, bana doğal ürün, zararlı kimyasal içermez dedikleri anda benim ilk sorduğum ürünün sertifikasıdır.
Sizde ürünün doğal ve organik içerikli olduğunu ispatlayan sertifikayı sorun ve böylelikle kafanızda ürün hakkında soru işareti kalmaz ve boş yere para harcamazsınız.
Şunuda ekleyeyim sertifikaya sahip olan doğal ve organik ürünlerin üzerinde muhakkak sertifika amblemi bulunmaktadır.

çok güzel yazmışsın doğrusun ama merak ettim sen hangi marka kullanıyosun?

çok güzel yazmışsın doğrusun ama merak ettim sen hangi marka kullanıyosun?

Ben Avalon adında bir Alman markasını kullanıyorum. Piyasada birkaç tane daha doğal ve organik içerikli ürün var fakat amerikan ürünü olduğundan onlara çok güvenmiyorum.
Herkese de Avalonu tavsiye ediyorum ve çok memnunum. Almanyadaki akrabalarımız hamileliğim sırasında özellikle kullanmam için göndermişlerdi.Daha sonra türkiyede de satışa sunulduğunu öğrendim hatta yanlış hatırlamıyorsam burdaki bir kullanıcıdan öğrendim türkiyeye geldiğini bu arada fiyatlarıda oldukça makul.

Şunu da söylemek gerekirse ilk başta değişik gelmişti ve bende herkes gibi tereddütlü yaklaşmıştım. Ama okuyup öğrendikçe ve bu tarz ürünleri kullandıkça anladımki çok geç kalmışım. Artık daha bilinçli bir şekilde yaklaşıyorum, ürün alırken sorguluyorum ve gerçekten organik içerikli olmasına çok dikkat ediyorum.:80:

Ben Avalon adında bir Alman markasını kullanıyorum. Piyasada birkaç tane daha doğal ve organik içerikli ürün var fakat amerikan ürünü olduğundan onlara çok güvenmiyorum.
Herkese de Avalonu tavsiye ediyorum ve çok memnunum. Almanyadaki akrabalarımız hamileliğim sırasında özellikle kullanmam için göndermişlerdi.Daha sonra türkiyede de satışa sunulduğunu öğrendim hatta yanlış hatırlamıyorsam burdaki bir kullanıcıdan öğrendim türkiyeye geldiğini bu arada fiyatlarıda oldukça makul.

Şunu da söylemek gerekirse ilk başta değişik gelmişti ve bende herkes gibi tereddütlü yaklaşmıştım. Ama okuyup öğrendikçe ve bu tarz ürünleri kullandıkça anladımki çok geç kalmışım. Artık daha bilinçli bir şekilde yaklaşıyorum, ürün alırken sorguluyorum ve gerçekten organik içerikli olmasına çok dikkat ediyorum.:80:

teşekkürler cevabın için hemen araştırıcam 31. haftama girdim henüz almadım çünkü

ben oğluma nıvea baby kullandım çokta memnun kaldım.
bide seba med iyi ikisinden birini al derim.

tamam canım. şu aldığım chicco yu bi deneyelim bakalım olmadı kullanmam yenilerini alırım.

kuzenimin bebek doktoru chicco tekstil ürünleri yapsn bebek arabası yapsn kozmetikte sebamed ürünlerini tercih edin demişti kuzenim çok memnun bende doğacak bebeğime sebamed düşünüyorm

Ben de büyüklerimden duyduğum bir bilgiyi aktarayım size.Bebekleri banyodan önce has zeytin yağıyla yağlarsanız bebeğin gelişimine olumlu katkısı oluyormuş.Sanırım yağladıktan iki saat kadar sonra bebişi yıkamak lazımmış.

Merhaba arkadaşlar,

Bende tavsiyeler üzerine doğacak bebeğim için dün Sebamed ürünlerini araştırdım. Ancak Sebamed ürünlerinin kutularında birçoğunda ürün içeriğinin yazmaması ve şampuanının içeriğinde SLES bulunması beni tedirgin etti. SLES sülfat olarak geçen bir madde ve bebeklerin gözlerini, cildini tahriş etmeye neden oluyor internette araştırmalarıma göre. Birçok bebek ürünün üzerinde özellikle Paraben, SLS, SLES ve Alkol içermez diye belirtilirken, Sebamed'de böyle birşeye rastlamak beni çok rahatsız etti. Sizleri de bilgilendireyim istedim. Doktorunuza danışmanızda bu konuda haberdar etmenizde fayda var diye düşünüyorum.

Chicco Dan Ben cok memnunum kokusu ve yumusaklik etkisi super.dalin ve Johnson's baby den cok cok daha guzel ve fiyatlari arasinda ucurum yok.tavsiye ediyorum.

Hollanda'dan hediye olarak zwitsal urunlerinden geldi. Daha bebegime kullanmadan once kendimde denedim. Sonuc super :)) Mis gibi kokuyor. Simdi Turkiye'de de var. Ben cok memnunum. Tavsiye ederim :)

Chicco'nun bakım çantasından 2 defa aldık.
İçinde ki ürünler oldukça kaliteli ve kullanışlı.
Pişik kremi almaya niyetlenmiştim geçenlerde 2 pişik kremi fiyarına çantayla birlikte hem pişik kremi hem diğer ürünler hemde almak istediğim pişik kremi olunca hesap konusunda bakım çantalı seti almak daha mantıklı geldi.
Şahsen ben memnunum ürünlerden, kampanya zamanlarını yakalayınca dahada iyi oluyor.
:52:

Back
X