How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Doğuma Hazırlık Chicco bebek bakım çantası ve ürünleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

a.sahin

annen seni bekliyorrrrrrr
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
579
2
96
39
İstanbul
Arkadaşlar merhaba iyi geceler,

6 aylık hamileyim allah'ın izni ile bir kızım olacak doktorun dediğine göre
chicco nun bebek bakım çantasını ve ürünlerini (bakım yağı,şampuanı,sabunu,pişik kremi) aldım.
Sizce iyi mi ettim başka mı almalıydım?
Nette araştırdığım kadarı ile kimi insanlar memnun olmadıklarını yazmışlar.
Iade mi etsem acaba çok kararsız kaldım
yardımlarınıza ve bilgilerinize ve tabiiki tecrübelerinize ihtiyacım var

Arkadaşlar merhaba iyi geceler,

6 aylık hamileyim allah'ın izni ile bir kızım olacak doktorun dediğine göre
chicco nun bebek bakım çantasını ve ürünlerini (bakım yağı,şampuanı,sabunu,pişik kremi) aldım.
Sizce iyi mi ettim başka mı almalıydım?
Nette araştırdığım kadarı ile kimi insanlar memnun olmadıklarını yazmışlar.
Iade mi etsem acaba çok kararsız kaldım
yardımlarınıza ve bilgilerinize ve tabiiki tecrübelerinize ihtiyacım var

cnm bnm bende 36+5 haftalık hamileyim ben tavsiye üstüne bütün bakım urunlerini sebamed aldım artık kullanınca görücez cnm

Ben henüz almadım ama chicco almayı düşünüyordum çünkü sadece o organikmiş öyle okumuştum.ama her bebek farklı tepki verebiliyormuş.deneyip göreceğiz artık

O bebeğinizin cildine göre değişir chicco'dan memnun olan da var ama ben pişik kremini kızıma 1 kere değdirdim ve acıdan bas bas bağırdı yavrum. demek ki biz chicco kullanmamalıymışız. bence en iyisi biraz tuzlu ama mustela. kızım 2 aylıkken konak önleyici şampuanını aldım 21 aylık oldu hala bitmedi.

evet bende nette çok araştırdım kimisi memnun kimisi değil dediğiniz gibi bebeğin cildine göre değişiklik gösterebilir bende iyi marka diye aldım erken ama ne bilim görünce içim gitti alıverdim

ben bu ürünü aldım arkadaşlar

$Chicco-Bakim-Cantasi-Tam-7-Parca-FATURALI__46451074_0.jpg

Doktorlar ve eczacılar da Sebamed öneriyormuş diye duymuştum. Ben Sebamed aldım, özellikle pişik kreminden çok memnunum. Her altını açtığımda kullanmıyorum kızarıklık gördüğüm zaman sürüyorum sadece hemen geçiyor. Fiyatları biraz fazla ama 3 aydır kullanıyorum hala bitmedi.

benim için parası mühim değil herşeyden önemlisi bebeğimin sağlığı iade mi edeyim o zaman napim bana akıl verin ya

canım iade konusunu sen bilirsin, ama en iyisi dersin yada hiç beğenilmeyen bir ürün bile senin bebiine iyi gelebilir bu tamamen bebişe bağlı abimlerin bebeklerinede sebamed iyi gelmemişti sebamedin de ciltte bağımlılk alışkanlık yaptığı söyleniyor iyiyse bile bırakınca hemen eski durumuna dönüyomuş..mesela abimlerin bebişine prima bezde iyi gelmemişti pişik yapmıştı hatta mantara çevirmişti pişik huggıes kullanıyorlar şimdi ama bir çok kişide pirimadan memnun yani başımıza gelmeden bunu anlayamıycaz Allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin...

benim için parası mühim değil herşeyden önemlisi bebeğimin sağlığı iade mi edeyim o zaman napim bana akıl verin ya
her bebeğin cildi farklı sonuçta belkide kullanınca memnun kalacaksın, bence kullan doğunca baktınki yeterli gelmiyor o zaman alırsın yenisini hemenhemen her eczanede bulunuyor nasıl olsa

her bebeğin cildi farklı sonuçta belkide kullanınca memnun kalacaksın, bence kullan doğunca baktınki yeterli gelmiyor o zaman alırsın yenisini hemenhemen her eczanede bulunuyor nasıl olsa

evet haklısın inşallah bozulmaz Allah'ın izni ile 3 ayımız kaldı doğuma

Back