Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları chicco baston puset kullananlar, lütfen yardım edin

mybabyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
8
0
36
Antalya
Merhaba,
Bir mağazada chicco'nun lite way pusetini gördüm ve beğendim. Ancak internette daha ucuz olduğunu görünce netten alayım dedim. Alışveriş sitelerinde gezinirken, Chicco Skip puset ve Chicco Evolution puset olarak da baston pusetlerin olduğunu gördüm. bunların hepsi birbirine benziyor. Bu üç modeli kullananlar lütfen tecrübelerini paylaşabilir mi? Hangisi hem yaz hem kış için uygun olur? Farkları neler biliyor musunuz? Yanıtlarınızı bekliyorum.. Çok teşekkür ederim

bız kızıma lıteway almıstık.kullanımı çok kolay ve hafıf tavsıye ederım

bız kızıma lıteway almıstık.kullanımı çok kolay ve hafıf tavsıye ederım

teşkkür ederim meroooo. Ben de lite way i düşünüyorum. ama karar veremediğim için yazmıstım.. bu arada diğerlerini de kullanan arkadaşlar varsa lütfen tecrübelerini yazsınlar.. Lite way önünde bar olmadıgı için endişelendiriyor beni.. bir de benim bebeğim beş aylık.. ona uygun olur mu bu pusetler?

liteway 0 aydan itibaren kullanılıyor, bizde bu yüzden tercih etmiştik. chicconun diğer pusetleri +6 ay. çünkü yatar pozisyonları yok. liteway çok kullanışlı yatar, yarı yatar, oturur gb bi kaç farklı pozisyonu var. bebek kemerle arabaya bağlanabildiği için ön bara gerek olduğunu düşünmüyorum. ayrıca ön bara bebeği oturtmak yönünden zor olabilir diiye düşünüyorum. Ayrıca ürün içeriğinde kalın bir tulum ve yağmur önlemek için şeffaf muşambalardan vardı. ben tavsiye ederim kızım içinde hem bakınıyor, hem yatırıyoruz uyuyor.

mrb bende lite way kullanıyorum... çok memnunum ama alırken dikkat et bence 2011 modellerinde kışlık tulum vermiyorlar ve arabanın önüne ön bar koymuşlar biz bi önceki modeli tercih ettik aynı araba ön bar yok ve kışlık tulumu var bu havalarda tulum süper ayrıca 0 aydan itibaren kullanılıyor yaz kış için uygun araba tentesinin fermuarı açılıp bebeğin önüne rüzgarlık olarak kullanılıyor ayrıyetten baston araba almayada gerek kalmıyor bir araba yetiyor...

ben multıway almıstım buyuklugu dısında cok memnunum.yatar pozısyonu var.on bar,kışlık tulumda.ama ayrıca kucuk hafıf bır puset sart

kızıma liteway aldım ben de hem hafif hem de sürümü çok rahat. Ayrıca yağmurluğu da var arabayı komple sarıyor. Rüzgarı da içerialmıyor. Ben çok memnunum tavsiye ederim

Merhaba, ben 3 tekerlekli pusetlerin sürüşü daha rahat ve kıvrak olduğu için araştırmıştım ama denge problemi varsa diye 3 teker kadar rahat ve 4 teker kadar dengeli Concord Neo Travel Sistem + Ion oto koltuğunu aldım ve hem daha hafif olarak hem de yazlıkta kumsala sokmaya kıyabileceğim fiyata Kraft Wind baston pusetini aldık. Her ikisi de çok rahat.. Concord çok güvenlikli, amörtisörlü falan konforlu bir puset, ön barı var, 5 nokta emniyet kemeri var, yenidoğan pedi vs var. Diğeri de klasik baston.. Her ikisinin de yağmurluğu var.. Concord için ayrıca satılan polar içli anorak kışlık tulumu da var.. Kraft'ı yaz için düşünmüştüm zaten, o nedenle yağmurluk aynı zamanda rüzgarlık da olabilecek.

Son düzenleme:
canım ben litewayın kullanışlı oldugunu düşünmüyorm çünkü önünde koruma barı yok bide tek tekerllli oldugu için engebeli yola uygun deil..ee tek dümdüz fayans zamindede gezmeyecegime göre chicco multiway modelini tercih ettim sipariş ettim bu hfta gelicek inşallah
buarada multiwayın sürüşüde liteway kadar hafif hemde daha kullanışlı

biz geçen hafta motharcare aldık baston
puset hem hafif hemde rahat kullanılıyor
yanlız tam yatar posüzyonu yok yarım yatıyor
benim kızım 2 yaşında oyüzden problem olmuyor
diğer bebek arabasını kullanmıyoruz artık hem ağır hemde arabanın bagajına sığmıyordu
buda indirime girmiş aldık hemen

Son düzenleme:
ben chicco'nun 4me setini kullanıyorum, çok ta memnunum. aşağıda resmini görebilirsin.

ilk 6 ay ana kucağıyla birlikte kullandım,hatta ana kucağı autofixle otomobillerin arkasına da monte edilebiliyor.

şimdi de normal koltuğunu kullanmaya başladık, öncelikle baston model olması sebebiyle diğer pusetlere göre daha hafif.

bir de yanında bize bir sürü parçasını verdiler, ayakucu battaniyesi, yağmurluğu, 0 yaş omurgası için özel pedleri falan..çok memnunum.

yarın ben de otokoltuğu bakacağım, onu da Chicco'dan almayı düşünüyorum çünkü çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…