temizlenmesi guzel gercekten cokta kolay oluyor oturma odasinda kullandigim duman grisi salonda kullandigim vizon ve cappuccino rengi. O parlak olan kendi kumaslarindan almaman cok iyi olmus cunku kumasta surekli dalgalanma gibi birsey oluyor sonra ütülemek falan gerekiyormus duzelmesi icin zor yani.Çizgi çizgi ya kumaş dedim görüntü kirliliği yapar mı korktum bir an instagramdan da bakıyorum hep düz kumaş yaptırmışlar parlak parlak :) tüylenmeyi duymamıştım bak ketenler falan yapıyormuş da onun dışında temizlenmesi su tutmaması açısından güzel bir kumaş bakalım daha gelecek kullanmak nasip olursa ne renk seninkiler ?
nubuk bende bakmistim ama icime sinmedi acikcasi guzel olur merak etmeyin bende bir tane tekli yaptıracağım mor renk kismet olursa gri renkle cok hos duruyor cok begeniyorumOy birde ütüleniyormuymuş nubuk öneriyorlar şimdi oda deri görünümlü parlak olanlarda zaten güzel durmuyor cidden kadife gibi olanları var bizde gri ve mor yaptırdık bakalım güzel olur inşallah
aynen oyle nereye baksam pudra pembe bebek mavisi normalde sevdigim tonlardir aslinda ama o kadar bıktımki kendi evim icin hic bakmadim bile aslında parlement maviside guzel oluyor ama 3. rengi aksesuarlarda kullanmak istedim onlarida bulmak cok zormus hala bulamadimyapılması da baya uzun sürünce insan merak içinde oluyor :) Benimde büyükler gri tekliler mor tatlı bir mor pembelerden mavilerden gına gelince artık :))
aynen oyle chester modele de yakisiyor hepsi hic eskimeyen bir model artik degistire degistire kullanirizBende öyle çok güzel kırlentler var internette kombin yapınca harika duruyorlar 8-15 tl arasında fiyatları da uygun sıkıldıkça değiştir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?