Cheapsmells'den alışveriş yapan var mı?

evet gelmediiiiiiiiiii neyseki parayı iade ettiler...zeliş gülmeeeeee:))) çatlıycaktım valla..
ama şimdi bvlgari jasmin istiyorum ordan ama cesaret edemiyorumm

ya alışveriş yapan arkadaşlar lütfen yardımcı olsun ): bende bu siteden alışveriş yapmak istiyorum ama hiç kargo farkı hakkınad bilgim yok şimdi yaparım kargo fiyatı 40 50 milyon gelir kalırım öylee mesela bişey sorucam 60tlilik bir siparşinde ne kadar kargo alıyolar 25 tlilik siparşinde ne kadar kargo alıyolar ? :44:

25 L.' lık alışverişe ortama 3-4 L. gibi bi kargo ücreti ödersiniz. 60 L. 'lık alışverişe de taş çatlasa 7-8 L. ödersiniz. Tahmini olarak tabiki bazı ürünlerde ağırlıklarına göre fiyat değişebilir ödeme sayfasına ilerlediğinizde posta ücretinin ne kadar olduğunu göreceksiniz zaten.

Son düzenleme:
Bana, bu fiyatlara orjinal ya da orjinala yakın parfüm gelmez gibi geldi
Risk almayı sevmem sipariş vermeyi hiç düşünmüyorum, D&P alırım hiç olmazsa dolum olduğunu bilirim

Çok teşekkürler mylo.Biraz daha araştırayım da öle veriyim korkuyorum ya.Ne olur nolmaz,ama çok tuzlu bir miktar gelmeyceğine eminsin dimi 20 30 gibi rakamlar duydumda :44:

ben annem için kenzo nun bi parfumunu siparis etmek istiyorum ve de malesef strawberry de yok :S gelmeme ihtimali var mi acaba :Sya da kaç gunde geliyo :S

Ben de yurtdışından orijinal parfüm getirip satıyorum.Bazı ürünlerin fiyatları bende o siteden daha uygun.İllaki de oradan alacaksanız bana da bi fiyat sorun.Belki benden alırsınız:)

meselaaa ne tür parfumler istediğimiz hersey olurmu lou lou isterim coco madmsl isterim miss dior cherrie isterim ben

evet ben de araştırıyorum halen bu siteden alışveriş yapanlar gümrüğe takılmadan siparişi adresine gönderilenler var mı varsa cevap yazar mısınız ne olur. ben de bakıyorum herşey çok pahalı ama o sitede çok uygun ((

ya kızlar yurtdşındaki sitelerden parfüm alışverişi yapmak yasaaklanmıştı diye duymuştum.doğru mu?
yakın zamanda alışveriş yapan var mı acaba?????

evet hala alışveriş yapabilen varsa cevap yazabilir mi?

riske girmekten korkuyorum ben de, emin olmadan almayı deneyemiyorum. gerçekten çok ucuza satıyorlar. burda ise 150-200 tl arası istediklerimiz hatta 300 e çıkanlar da var zaten kazancımız ne hayatta alamayız anca taksitle alırsın 200 tl lik parfümü böyle olunca da yurtdışındakilere yönelme oluyor. bizim bunda ne kabahatimiz var ?

Evet ben de çok merak ediyorum hatta konu açtım arkadaşlar lütfen bizi aydınlatsanız bu konuda. Bir kişi bilemi yasaktan sonra getirtmedi ya da getirtmeyi denemedi acaba???????????

Ben dun sipariş verdim bi parfüm aldım gelmiyor olsa geri dönüş yaparlardı heralde degil mi? Çünkü bugün mail atıp vat bedelini de geri istedim.

bende sipariş verdim ancak malesef göndermiyorlar yurtdışı kozmetik sorununu çözseler bir an önce de sipariş verebilsek

bende sipariş verdim ancak malesef göndermiyorlar yurtdışı kozmetik sorununu çözseler bir an önce de sipariş verebilsek

arkadaşlar ben de yıllardır cheapsmells müşterisi olarak aynı dertten muzdariptim ki kendilerinden gelen bir maille öğrendim ki türkiye de bir site açmışlar adı bellamola artık buradan siparişleri verebilyoruz hatta ben fena dadandım bu bellamolaya hem cheapsmells güvencesi var hem fiyatlar çok uygun hem de hemen gönedriyolar ürünü, çalışanları da gayet ilgili.
sitenin hakkımızda kısmında fln da hep yazıyo cheapsmellse ait olduğu bilginize

Yıllarca cheapsmellsden çok güzel parfümler aldım, hatta ucuz diye kokusunu bile bilmediğim kokuları da aldığım olmuştur, ama kozmetik yasağından sonra cheapsmells hayal oldu tabii geçen gün baktım hatta deneme amaçlı bir sipariş versem mi diye düşündüm ama Türkiyeye ürün gönderiminde sorun var hala uyarı çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…