• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cheapsmells'den alışveriş yapan var mı?

birde bu site güvenilir dimi?kredi kartımızla alcaz bi prob. olmasın sonra.bide euro hesabı ondan tereddütlüyüm.

Subtotal £34.14
Offer Discount -£1.71
Postage £3.39

Grand Total £35.82

böyle bir fiyat çıktı. kesinlikle güvenli.

peki ödemeyi euro olarak yapıyoruz yani euro hesabı açtırıp tl yi euro ya çevirip öylemi sanal kart oluşturacağız. benide çok cezbetti. tanınmış bir kaç parfüm dışında diğerleri hakkında hiç bir bilgim yok. sipariş verip sonra pişman olmayalım kokularından değil mi? Uşak'ta oturduğum için ne kaliteli parfüm ne de doğru düzgün alışveriş merkezi var. bende fırsat buldukça izmire gidiyorum ama senede 1 kez o da. internetten alışveriş benim gibiler için bulunmaz nimet ve büyük kolaylık. bu siteden parfüm alan arkadaşlar aldıkları parfüm isimlerini ve kokuları hakkında bilgi verebilirlermi? mesela ............ isimli parfüm .......... isimli parfüme benziyor kokusu gibi. küçük şehirde yaşayınca kör sağır gibi oluyorsunuz :)

ben de daha önce sipariş verdim ama 25 gün geçti ürünler gelmedi ama site güvenilir paramı iade ettiler zaten ancak şöyle bir şey var burdaki ürünler orjinal ancak raf ömrü dolmaya yakın ürünlerdir yani kokuları orjinalleri kadar kalıcı değil ve kimi parfümlerde koku değişiklikleri olabilir alanlar bunu unutmasın lütfen ancak fiyatlar oldukça uygun olduğu için denemekten bişey çıkmaz

escada magnetism ve bir parfüm daha almıştım
gayet de memnun kaldım.
orjinal ve gayet de kalıcıydı:hulya:

güzelmiş valla bikaç tane sipariş etme zorunlulugu yok degılmi ?
ben jennıfer lopezin-deseo parfümüne baktım ücret sızce nasıl?

50ML Our Price £13.50
100 ML Our Price £17.90
TL olarak hesaplarsak 100 ml 40 tl gibi bir ücrete gelıyor degılmı?
ve birde kargo parası var 50tlyi bulur ozamn boshayallersmile

Son düzenleme:
Ben daha önce cheapsmellsten alışveriş yaptım, ürünleri gerçekten orjinal ama geçen gün gittigidiyorda cheapsmellsten daha ucuza satan ve orjinal olan bi satıcı buldum, artık oradan alıcam :))

evet bende ilk defa yaptım.çoğu kişinin en fazla 10 gün içinde gelirken benim ki tam 30 gün sürdü.kazıklandım mı diye korktum sürekli mailler falan gönderdim ve çok ilgililer mesai saatleri içinde msj atarasanız en fazla 1 saat içinde cvp geliyor.

cheapsmells'ten ayin 26sinda verdigim siparis bugun elime ulasti. 21pounda daha yeni biten yaz indiriminden o kadar cok sey aldim ki ucuzluktan gozum donmus :):) ben cok memnun kaldim, strawberry kadar iyi.

7 kez alışveriş yaptım onlarca parfüm aldım bir tek falsosunu görmedim eğer fırsatlara denk gelirseniz daha da ucuz olan süper bir site burda 250 tllik bir kremi orda kampanyadan 50 tlye aldığımı bilirim...

7 kez alışveriş yaptım onlarca parfüm aldım bir tek falsosunu görmedim eğer fırsatlara denk gelirseniz daha da ucuz olan süper bir site burda 250 tllik bir kremi orda kampanyadan 50 tlye aldığımı bilirim...

peki ödeme nasıl oluyo kredi kartınızdan tl karşılığını çekiyorlar dimi??

2 kere alışveriş yaptım, siparişlerim 4 gün içinde geldi. ilki faturasız geldi ama ikincisinde unutmamışlar.. paypal ile ödemek çok önemli, bir aksilik çıkarsa dispute açıp para iadesi talep edilebilir. eğer ürün elinize geçmezse siteye bildirince de ya yenisini yolluyorlarmış ya da para iadesi yapıyorlarmış. parfüm ve kozmetik ürünü aldım taptazeler. tavsiye ediyorum.

Merhaba arkadaşlar, ben de chepsmells i dün gece keşfettim, normalde strawberry den alıyorduk hep veya ankara da amerikan pasajından ama chepsmelss de fiyatlar inanılmaz. gerçekten araştırıldığında uygununda uygunu fiyatlara neler bulunuyor... boshayallersmile

tabiki durur muyum hemen deneme amaçlı uygun fiyata bir şey sipariş edeyim dedim, parfümlere baktım bir tek aslında rujlar falan da harika 2-3 dolara loreal in lancome un ürünleri var ve internette çok araştırdım orijinalliğinden herkes emin ve herkes çok memnun. bakalım benim ürünlerim ne zaman gelicek.

daha önce strawberry den benetton sports istemiştim ama kokusunu beğenmemiştim ama bu sefer benetton funtastic girl istedim. 6 euro muydu neydi, çiçeksi fresh bir kokuymuş yazın iyi gider diye düşündüm umarım beğenirim :sinifsinif:

kargo parasi ne kadar geliyo genelde birde bastan mi çekiliyo yoksa kapidan mi aliniyo

Ben de yurtdışından orijinal parfüm getirip satıyorum.Bazı ürünlerin fiyatları bende o siteden daha uygun.İllaki de oradan alacaksanız bana da bi fiyat sorun.Belki benden alırsınız:)

Back