Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kargo çıktıktan sonra kaçgünde gelir:toplam 32 paund tuttu ek bişeyer çekmezler dimi karttan dimi..
gökçencim güle güle kullann:)
valla tatlım aslında şöyle bir şey oldu biz pek anlamadık. kargo dahil ben 8 euro luk bir alışveriş yaptım ve kartımdan çekildi. biliyorsundur belki strawberry vb sitelerden yapılan alışverişlerin ekstresi ayrı olarak geliyor. ekstre bi geldi 13 dolar yazıyor. anlamadık valla... 8 euro 10 dolar falan ediyordu normalde. ama heralde faturanın kesildiği gün döviz kurlarında değişiklik oldu diye düşündük en son.
yani benim böle bi olayım oldu. büyük bir şey değil ama bilmende fayda var.
ben 9 ağustosta sipariş vermiştim ve henüz bugün elime ulaştıç strawberry ye oranla bazı ürünlerde fiyatlar düşük olsada kargo takibinin olmaması ve çok uzun sürede gelmesi biraz dezavantaj ama napalım arada ciddi farklar olunca beklemeye değer bence.- bayanssulusmile
nihayet geldi siparişim kızlar yerimseniben benetton funtastic girl istemiştim. beğendim hoş bir kokusu var.
Evet ben de bu durumu araştırdım, döviz farkından kaynaklanıyor. Ödemenizi mutlaka paypal hesabı açarak ordan yapmanızı tavsiye ederim. Ve ödeme sırasında bir seçenek çıkıyor. Burada paypal'ın kur hesaplaması seçeneği işaretli oluyor, altındaki kredi kartı kuruna göre hesapla seçeneğini seçerseniz daha az alıyormuş. Ben ekstremi incelemedim ama internette her yerde bu yöntemin kullanılması tavsiye ediliyor, ben de öyle yapıyorum. Eğer uğraşırım derseniz bankanın sitesinden dövizin kaçtan hesaplandığını da karşılaştırabilirsiniz. Ayrıca paypal sizin için garanti olur, çünkü ürünler elinize geçmezse sanırım 20 gün içinde dispute açılabiliyor ve para iadesi gerçekleşiyor. Benim böyle bir sorunum olmadı henüz. Son siparişim yaklaşık 10 günde geldi tatiller de dahil. yerimseniben
gökçen çok sağol zaten yanlışlıkla hediye paketi falan işaretlemişim 5 paund gitti :))))2 parfüm istedim 21 ttuttu ama kargo falan 32 ye geldi bakalım ne olucak umarım elime sorunsuz ulaşır ...
canım strawberry den alışveriş yaptığım bir sefer paypal hesabımdan ödeme yapayım dedim, paypal hesabımdan bi türlü çekemediler 1 hafta boyunca parayı bi sürü mail trafiği oldu falan. ondna dolayı paypal dan soğudum biraz ama eğer bi acelesi yoksa vereliniortakalınacak ürünün dediğin gibi yapılabilir elbette.
hala gelmedi (((yarında gidiyoruz salı günü dönücez (kayınvaldeme ):)) bari salıdan sonra gelsee...
ay aman hala yok postacıyla ahbap olcaz sonunda :)))