Cheapsmells'den alışveriş yapan var mı?

nihayet geldi siparişim kızlar yerimseniben benetton funtastic girl istemiştim. beğendim hoş bir kokusu var.

kızlar kargo çıktıktan sonra kaçgünde gelir:toplam 32 paund tuttu ek bişeyer çekmezler dimi karttan dimi..

valla tatlım aslında şöyle bir şey oldu biz pek anlamadık. kargo dahil ben 8 euro luk bir alışveriş yaptım ve kartımdan çekildi. biliyorsundur belki strawberry vb sitelerden yapılan alışverişlerin ekstresi ayrı olarak geliyor. ekstre bi geldi 13 dolar yazıyor. anlamadık valla... 8 euro 10 dolar falan ediyordu normalde. ama heralde faturanın kesildiği gün döviz kurlarında değişiklik oldu diye düşündük en son.
yani benim böle bi olayım oldu. büyük bir şey değil ama bilmende fayda var.

ben 9 ağustosta sipariş vermiştim ve henüz bugün elime ulaştıç strawberry ye oranla bazı ürünlerde fiyatlar düşük olsada kargo takibinin olmaması ve çok uzun sürede gelmesi biraz dezavantaj ama napalım arada ciddi farklar olunca beklemeye değer bence.- bayanssulusmile

Evet ben de bu durumu araştırdım, döviz farkından kaynaklanıyor. Ödemenizi mutlaka paypal hesabı açarak ordan yapmanızı tavsiye ederim. Ve ödeme sırasında bir seçenek çıkıyor. Burada paypal'ın kur hesaplaması seçeneği işaretli oluyor, altındaki kredi kartı kuruna göre hesapla seçeneğini seçerseniz daha az alıyormuş. Ben ekstremi incelemedim ama internette her yerde bu yöntemin kullanılması tavsiye ediliyor, ben de öyle yapıyorum. Eğer uğraşırım derseniz bankanın sitesinden dövizin kaçtan hesaplandığını da karşılaştırabilirsiniz. Ayrıca paypal sizin için garanti olur, çünkü ürünler elinize geçmezse sanırım 20 gün içinde dispute açılabiliyor ve para iadesi gerçekleşiyor. Benim böyle bir sorunum olmadı henüz. Son siparişim yaklaşık 10 günde geldi tatiller de dahil. yerimseniben

nihayet geldi siparişim kızlar yerimseniben benetton funtastic girl istemiştim. beğendim hoş bir kokusu var.

benetton hot ta kalıcı olmasa da harika bi koku ve cheapsmellste çoook ucuz. ben geçen sene en ucuz 40a bulmuştum internette, kargoyla 45e almıştım.bayanssulusmile

gökçen çok sağol zaten yanlışlıkla hediye paketi falan işaretlemişim 5 paund gitti :))))2 parfüm istedim 21 ttuttu ama kargo falan 32 ye geldi bakalım ne olucak umarım elime sorunsuz ulaşır ...

canım strawberry den alışveriş yaptığım bir sefer paypal hesabımdan ödeme yapayım dedim, paypal hesabımdan bi türlü çekemediler 1 hafta boyunca parayı bi sürü mail trafiği oldu falan. ondna dolayı paypal dan soğudum biraz ama eğer bi acelesi yoksa vereliniortakalınacak ürünün dediğin gibi yapılabilir elbette.

gökçen çok sağol zaten yanlışlıkla hediye paketi falan işaretlemişim 5 paund gitti :))))2 parfüm istedim 21 ttuttu ama kargo falan 32 ye geldi bakalım ne olucak umarım elime sorunsuz ulaşır ...

sorunsuz ulaşıcaktır canım sen merak etme yerimseniben
eline ulaştığında bize de haber ver burdan eheh zemuszemus

ödeme sayfasında kredi kartıyla beraber paypal seçeneği çıkınca onu tıklıyorum ve onay verince anında çekiyorlar. ama strawberry'den hiç alışveriş yapmadım belki sistemi farklıdır:)

benim cheapsmells'ten son siparisim yaklasik 1 ayda elime ulasti, bir onceki 5 gunde ulasmisti. arada boyle aksakliklar oluyor, bizim ptt'mizden kaynaklaniyor bunlar genelde, gumrukteki yogunluga bagli olarak, su an bayram oncesi oldugu icin eminim buyuk bir ygunluk vardir, bu siralar 150 euro olan gumrukten gecme siniri da yukseliyor, haliyle gelen servisinde yogunluk yasaniyordur. ama cheapsmells'ten gelecek paketler icin heeer seye deger :icecream: paketiniz 20 is gunu icinde elinize ulasmazsa paypal'dan dispute veya customer service'ten geri odeme talep edebilirsiniz, veya aldiklarinizi tekrar yollarlar, yani hicbir sekilde sorun yasanmayacaktir, yasasin cheapsmells:)))

benim hala gelmedi geçen pazar günü vermiştim gökçen. bakalım, bide kendi adıma istemedim ablama istedim evde olur genelde ben yokum diye şansa ben döndüm o gitti evdede yok .....biranönce gelsinn yaa acaba bana vermezmi postacı o yokken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…