Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cilt Bakımı ÜrünleriCharm & Glow mı haccer mi yardım lütfennnn
bak canım bigün o haccer sevdası ile aktara gittim ve dedimki benim cildim çok hassas kötü bir yanı varsa söliyin lütfen sonuç kötü olursa pek iyi olmaz dedim ve ozaman bana haccer mahkemelik dedi itiraf etti üstelemesem satacaaktınız ölemi dedim yok sölüyorum vs..dedi herneyse alma bence salyangoz kremi kullan senin ne sorunun var salyangoz kremleri çok iyi geliyo yada inci tozu ama sen cilt yapını ve sorununu sölermsin?
cnm pardon yeni gördüm mesajlarını özür dilerimmm , öncelikle ilgilenip cevap yazdığın için çok teşekkür ederim, tabi ki önerilerine güveniyorum, bu siteden hangi öneriyi aldıysam çok işime yaradı, senin de önerini can kulağımla dinleyeceğim , hacceri çok merak ediyordum bir işe yaramazmış demek, benim cildim çok kuru, vichy nin termal sulu kremini aldım evet güzel ama tam ihtiyacımı karşılamadı, daha nemlendiren daha yoğun bir ürün kullanma istiyorum çünkü cildim çok kuru güzel yardımların için şimdiden teşekkürler