Cilt Bakımı Ürünleri Charm & Glow mı haccer mi yardım lütfennnn

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

deepinside86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
435
1
38
25 yaşındayım yaşıma Charm & Glow mu haccer mi iyi gelir ne dersiniz ?

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederimmm :)

Son düzenleme:
25 yaşındayım yaşıma Charm & Glow mu haccer mi iyi gelir ne dersiniz ?

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederimmm :)

bak canım bigün o haccer sevdası ile aktara gittim ve dedimki benim cildim çok hassas kötü bir yanı varsa söliyin lütfen sonuç kötü olursa pek iyi olmaz dedim ve ozaman bana haccer mahkemelik dedi itiraf etti üstelemesem satacaaktınız ölemi dedim yok sölüyorum vs..dedi herneyse alma bence salyangoz kremi kullan senin ne sorunun var salyangoz kremleri çok iyi geliyo yada inci tozu ama sen cilt yapını ve sorununu sölermsin?

sen benim yazdıklarımı okudundamı üzüldün yoksa hala okumadınmı sorularıma cvp verirmisin cilt sorunların ne ve nasıl cilde sahipsin

cnm pardon yeni gördüm mesajlarını özür dilerimmm :KK25::KK50:, öncelikle ilgilenip cevap yazdığın için çok teşekkür ederim, :KK76::KK76: tabi ki önerilerine güveniyorum, bu siteden hangi öneriyi aldıysam çok işime yaradı, senin de önerini can kulağımla dinleyeceğim :KK16::KK16: , hacceri çok merak ediyordum bir işe yaramazmış demek, benim cildim çok kuru, vichy nin termal sulu kremini aldım evet güzel ama tam ihtiyacımı karşılamadı, daha nemlendiren daha yoğun bir ürün kullanma istiyorum çünkü cildim çok kuru :KK25: güzel yardımların için şimdiden teşekkürler :nazar::21:

sen benim yazdıklarımı okudundamı üzüldün yoksa hala okumadınmı sorularıma cvp verirmisin cilt sorunların ne ve nasıl cilde sahipsin

ben önce üzüldüm cevap gelmedi diye sonra mesajın gelince sevindim :KK66: ama dün uyudum bugün de şimdi gördüm mesajını cnm alınmadın di mi :18::123:

X