ece erkende carlize teron aynı bana benzio diodu geçenlerde estetikli burnu hele aynısırnaşık şey
charlize nin de burnu estetik..eminim.izini bile gördüm..cok güzel yapılmış ama dr unu tebrik etmek lazım.kadın da güzel zatenzemuszemus
genç kızlık ve çocukluk fotosu.. hiç estetik olduğunu sanmıyorum tam doğal bi güzel..
estetik olmadığı bu fotolarından belli bence minicik burnu..
(charlize theronu genel olarak begenirim cok guzel bir kadın ama herkesin aksine ben vucudunu cokda begenmiyorum.beli hiç yok ve gogusleri de hic yok ne yazık ki..kıvrımlı bir kadın degil maalesef..)
o kadar kusur kadı kızındada olur :smiley-cool:. Yüzünün güzelliği,boyu posu örtüyo vücudunun oranlarını.E tabi giyim tarzıda...alkisalkisalkis
(charlize theronu genel olarak begenirim cok guzel bir kadın ama herkesin aksine ben vucudunu cokda begenmiyorum.beli hiç yok ve gogusleri de hic yok ne yazık ki..kıvrımlı bir kadın degil maalesef..)
o kadar kusur kadı kızındada olur :smiley-cool:. Yüzünün güzelliği,boyu posu örtüyo vücudunun oranlarını.E tabi giyim tarzıda...alkisalkisalkis
bende aynen bunu dedim :)
o zaman gelsin fotolarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?