Charlize Theron (benim dnya gzelim)

charlize nin de burnu estetik..eminim.izini bile gördüm..cok güzel yapılmış ama dr unu tebrik etmek lazım.kadın da güzel zatenzemuszemus

genç kızlık ve çocukluk fotosu.. hiç estetik olduğunu sanmıyorum tam doğal bi güzel..

estetik olmadığı bu fotolarından belli bence minicik burnu..

güzel yüzüne ve muhteşem gözlerine bakmaktan vücuduna bakmıyor kimse dolayısıyla hiç günaha girmiyor cıbıldak gezerken:) zemuszemus

charlize theronu genel olarak begenirim cok guzel bir kadın ama herkesin aksine ben vucudunu cokda begenmiyorum.beli hiç yok ve gogusleri de hic yok ne yazık ki..kıvrımlı bir kadın degil maalesef..

ayy evet ya erkek gövdesi gibiymiş hiç dikkat etmedim..

işte derler ya her güzelin bir kusur vardır diye ne kadar da doğru bir laf işte şekil a yani kaydirigubbakcemile3

evet ne yazık ki..ama basarılı kıyafet secımlerı ıle bunu minimize etmeyi basarıyor.vucudunu tanıyor ve buna gore gıyınıyor..

beyaz elbisesine hastayım.............

genç kızlık ve çocukluk fotosu.. hiç estetik olduğunu sanmıyorum tam doğal bi güzel..

estetik olmadığı bu fotolarından belli bence minicik burnu..

ahh evet yanılmışım gercekten de..burun kanatlarında bir iz görmüştüm çoğu resminde de var..estetikte de aynen o şekilde bir iz oluyor..bu yüzdn bu kadar büyük konustum.ama gençlik cocukluk resimlerinde görüldüğü gibi aynı burunmuş:kedi:

yarabbim bu nasıl bir güzellik kafamçokkarıştı bir insan bu kadar güzel olur mu yaaa,hayranım bu kadının güzelliğine zerafetinekaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…