Charlize Theron (benim dnya gzelim)

charlize nin de burnu estetik..eminim.izini bile gördüm..cok güzel yapılmış ama dr unu tebrik etmek lazım.kadın da güzel zatenzemuszemus

genç kızlık ve çocukluk fotosu.. hiç estetik olduğunu sanmıyorum tam doğal bi güzel..

child011la4.jpg

teenager006ox9.jpg

teenager009od7.jpg

teenager004hd3.jpg

estetik olmadığı bu fotolarından belli bence minicik burnu..

güzel yüzüne ve muhteşem gözlerine bakmaktan vücuduna bakmıyor kimse dolayısıyla hiç günaha girmiyor cıbıldak gezerken:) zemuszemus

şu yavrunun ışıl ışıl gözlerine bakılmazda gidip totosuna mı bakılır yaww :umursamaz:

charlize theronu genel olarak begenirim cok guzel bir kadın ama herkesin aksine ben vucudunu cokda begenmiyorum.beli hiç yok ve gogusleri de hic yok ne yazık ki..kıvrımlı bir kadın degil maalesef..

frh220091images20642318.jpg

05510charlizetheronbiki.jpg

05523charlizetheronbiki.jpg

05524charlizetheronbiki.jpg

05554charlizetheronbiki.jpg

ayy evet ya erkek gövdesi gibiymiş hiç dikkat etmedim..

işte derler ya her güzelin bir kusur vardır diye ne kadar da doğru bir laf işte şekil a yani kaydirigubbakcemile3

evet ne yazık ki..ama basarılı kıyafet secımlerı ıle bunu minimize etmeyi basarıyor.vucudunu tanıyor ve buna gore gıyınıyor..

theroncharlize300vb9.jpg

theroncharlize383.jpg

theroncharlize434.jpg

beyaz elbisesine hastayım.............

genç kızlık ve çocukluk fotosu.. hiç estetik olduğunu sanmıyorum tam doğal bi güzel..

child011la4.jpg

teenager006ox9.jpg

teenager009od7.jpg

teenager004hd3.jpg

estetik olmadığı bu fotolarından belli bence minicik burnu..

ahh evet yanılmışım gercekten de..burun kanatlarında bir iz görmüştüm çoğu resminde de var..estetikte de aynen o şekilde bir iz oluyor..bu yüzdn bu kadar büyük konustum.ama gençlik cocukluk resimlerinde görüldüğü gibi aynı burunmuş:kedi:

(charlize theronu genel olarak begenirim cok guzel bir kadın ama herkesin aksine ben vucudunu cokda begenmiyorum.beli hiç yok ve gogusleri de hic yok ne yazık ki..kıvrımlı bir kadın degil maalesef..)

o kadar kusur kadı kızındada olur :smiley-cool:. Yüzünün güzelliği,boyu posu örtüyo vücudunun oranlarını.E tabi giyim tarzıda...alkisalkisalkis

yarabbim bu nasıl bir güzellik kafamçokkarıştı bir insan bu kadar güzel olur mu yaaa,hayranım bu kadının güzelliğine zerafetinekaydirigubbakcemile2

(charlize theronu genel olarak begenirim cok guzel bir kadın ama herkesin aksine ben vucudunu cokda begenmiyorum.beli hiç yok ve gogusleri de hic yok ne yazık ki..kıvrımlı bir kadın degil maalesef..)

o kadar kusur kadı kızındada olur :smiley-cool:. Yüzünün güzelliği,boyu posu örtüyo vücudunun oranlarını.E tabi giyim tarzıda...alkisalkisalkis

bende aynen bunu dedim :)

o zaman gelsin fotolarrr

theroncharlize326uw0.jpg

25387celebcityorgcharli.jpg

35871bertgraatc1122712l.jpg

35882bertgraatc4122414l.jpg

35893bertgraatc51221165.jpg

45750charlize539122159l.jpg

45761charlize5421221141.jpg

45766charlize54412212lo.jpg

46857charlize628122335l.jpg

X