Charlize Theron (benim dnya gzelim)

33906546et1.jpg

ay boyu posu fiziği herşeyi mükemmel bu kadınınn kısa saçın en çok yakıştığı kadın bencee hele burnu çok güzeeell erkekler nasıl aşık olmasın bu kadınaa

Televizyonda izleyip begendigim kadin cok azdir.
Cunku hepsi inanilmaz ameliyatlar ve operasyonlar geciriyorlar bu yuzdende hic ilgimi cekmiyor.
Ama bu kadin tek kelimeyle herseyiyle HARIKA......
Guzelligi bir yana oyunculuk anlamindada mukemmel..
CANAVAR filmi icin o vucuduna bunu yapmis ve tam 15 kilo aldigini biliyormuydunuz.Zaten o filmiyle OSCAR aldi.
Kim bir film icin bunu yaparki???
Hem filmlerini hem kendini elimden geldigi kadar takip ederim ve dedigim gibi herseyiyle cok seviyorum..

ya bu kızın 'cani' diye bi filmi vardı. kız bilerek çirkinleşmiş, zorla kilo almış falan. ama çok güzel bi filmdi.ben orda bu o değil demiştim.

Televizyonda izleyip begendigim kadin cok azdir.
Cunku hepsi inanilmaz ameliyatlar ve operasyonlar geciriyorlar bu yuzdende hic ilgimi cekmiyor.
Ama bu kadin tek kelimeyle herseyiyle HARIKA......
Guzelligi bir yana oyunculuk anlamindada mukemmel..
CANAVAR filmi icin o vucuduna bunu yapmis ve tam 15 kilo aldigini biliyormuydunuz.Zaten o filmiyle OSCAR aldi.
Kim bir film icin bunu yaparki???
Hem filmlerini hem kendini elimden geldigi kadar takip ederim ve dedigim gibi herseyiyle cok seviyorum..

canım galiba hatırladığın film cani...daha doğrusu türkiyede geçen adıyla.(monster aslında canavar ama cani olarak geçiyor)

Son düzenleme:
ya bu kızın 'cani' diye bi filmi vardı. kız bilerek çirkinleşmiş, zorla kilo almış falan. ama çok güzel bi filmdi.ben orda bu o değil demiştim.

Ben de bu filmi izlerken tanıyamamıştım kendisini:)
Makyajı süper yapılmıştı.Gerçekten Ailen’e çok iyi benzetmişlerdi.
Zaten yaşanmış bir hayatın uyarlamasaydı film.
Charlize Theron’un oyunculuğu muhteşemdi.
Film güzeldi gerçekten etkilenmiştim, zaten Oscar ödülü almıştı.
Edit:Filmde öldürdüğü hiçbir erkek için içim yanmadı:):1rolleyes:kötükedihüso

ece erkende carlize teron aynı bana benzio diodu geçenlerde estetikli burnu hele aynısırnaşık şey

yaa süper ötesi güzel ve yetenekli bi hatun tu tu tu maşallah nazar değmesin =))

ece erkende carlize teron aynı bana benzio diodu geçenlerde estetikli burnu hele aynısırnaşık şey

tabi canım o öyle:dilcikar: zannettsin hiç sevmem o kızı ya bilmiyodum bide kendini charliz teronla bir mi tutuyorakannehir

charliz teron benim için ilk sıradadır ...doğallık,zerafet,mütevazilik,güzellik ve filmlerdeki başarısıyla...
onu tek geçerim her zaman..."cani"deki rolüyle güzelliğinin yanı sıra oyunculukdaki
gücünü kanıtladı güzelliğiyle değil oyunculuğuylada anılmasını ispat etti....:lepi:

bizim türk ünlüleri de sürekli kendilerini holywood yıldızlarıyla karşılaştırmaktan bıkmadılar.

ama Türkiye'den dışarı adımını atsalar kimse onları tanımaz, adlarını sanlarını bilmezler.

adam akıllı bir sanatçılıkları bir icraatları olmadığı için ancak ufak tefek fiziksel benzerliklerle kendilerini kandırıyolar.

X