• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Channel no.5

hacer76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
105
3
96
İstanbul
Arkadaşlar merhaba hep bu koku için çok ağır nine kokuları denirdi geçenlerde bir arkadaşımda duydum çok hoşuma gitti böyle hafif pudra kokusu yayılıyordu merak ettim dedim çok güzel kokuyorsun adı ne parfümün NO.5 diyince çok şaşırdım hani ağır koku falan denilirdi çok şaşırdım kullanan var mı acaba ?

ben esmerim birde yani tenimde esmer acaba bana gidermi kokusu ?opuyorumnanaktan

canım denemeden alma sakın dene teninde bekle 20 dk falan öyle kokla çünkü denemek için ilk sıktığımda bana basbayağı tütün kolonyası gibi gelmişti

belki senin tenine yakışır bir dene parfümeride canım ama ben bu kokuyu hiç beğenmedim belki de bana yakışmadı bilemicem

agır bi koku klasikleşmiş bi parfüm...kadınsı agır kokuları seviyorsan kullanabilirsin...bence ten rengine bakmıyor parfumun yakışıp yakışmaması....tenle kimyasal olarak uyusmasına bakıyor gibi...sıkıp baya bekleyip dip notalarına ulaşınca pudramsı kokuyor güzel koku bence...

Esim bende begeniyor, ama bastan benim icin de agir, beklemek gerekiyor. Kotu diyemiyorum, farkli ve kadinsi diger arkadaslarin da dedigi gibi : )

Ve evet: nedir su ten rengi isi? Inanin sadece Turkiye de duydum ten rengine gore parfum bakmayi...

Esim bende begeniyor, ama bastan benim icin de agir, beklemek gerekiyor. Kotu diyemiyorum, farkli ve kadinsi diger arkadaslarin da dedigi gibi : )

Ve evet: nedir su ten rengi isi? Inanin sadece Turkiye de duydum ten rengine gore parfum bakmayi...

burası türkiye burda herşeyi duyabilirsinlaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3

bencede denemeden alma bende o hatayı yaptım aldım aynen tütün kolonyası gibi.benim tenime hiç uymadı:1no2::1no2:

yaaa gerçekten mii mafoldumben nasılda beğenmiştim kokuyu eminim banada gitmez şimdi hiç bir parfüm tenime gitmiyor tenim esmer ve kuru güzel kokular hep içimde kalıyor :1no2:

bende chanel no:5 in ünvanını duyunca çok almak istedim kuzenim israile iş için gittiğinde ondan almasını istemiştim yurt dışında daha ucuz olur aklıyla ama Türkiyede daha ucuzmuş ne yazikki geç anladık yaklaşık 500tl ye mal olmuş sevgili kuzenime :D ama bari değseydii çünkü hiç kullanabileceğim bir parfüm değil yani bana göre çok ağır 20 yaşındayım ve hiç 20 yaş parfümü gibi değil ilk sıktığımda koku tütün kolanyasını andırıyor ama 10-15 dk içinde başka bir koku halini alıyor belki bir 10 yıl sonra kullanmaya başlarım. şuan rafımda 1 kere sıktım öyle bekliyor bakalım ne olcak :D

10626558_445574665582742_5363209064567345533_n.jpg iki ay önce chanel no 5 ve chanel noir sipariş etmiştim dün elime ulaştı bende size bir fikir olsun düşüncesiyle yazma ihtiyacı hissettim ilk sıktığımda çok kötüydü ama zamanla öyle bir degişiyorki anlatamam o kötü kokudan eser kalmıyor ve bir koku bulutuyla geziyor gibisiniz biraz agır kabul ediyorum ama kullanılmayacak kadar degil en azından benim için geçer not aldı zaten ben genel olarak ağır parfümlerden hoşlanıyorum :)

Back