Bildiğim kadarıyla bilgendireyim seni canım.
1.Chanel chance pour femme:Çiçeksi bir koku içeriğinde de çok az baharatlı notalarda var.Sümbül,kehribar,beyaz misk gibi.Biliyorsundur zaten çoğu kadın sever chance parfümü.Edp daha ağır edtye göre.
2.Chanel chance eau tendre:Klasik Chance'in meyveyle bütünleşmiş hali diyebiliriz.Turnçgiller var biraz içerisinde.
3.Chanel chance eau fraiche:Sıcak bir koku bu da bunu nasıl anlatsam bilemiyorum.
4.Chanel Madamoiselle:Çiçeksi ama kalıcı ve ağır bir parfüm.Ben tam olarak 30 yaş parfümü olarak düşünüyorum.Kadınlığı ön plana çıkarıyor .Ben öyle düşünüyorum.
5.Chanel No:19 pour femme:Yeşil bir parfüm bu ama öyle fresh değil.Odunsu bir tarzı var.Ben pek sevmedim.Aslında sevebileceğim bir tarz ama garip gelmişti nedense.
6.Chanel Allure:Baharatları baskın yoğun bir koku.Tarzım olmadığı için pek dikkat etmemiştim.
7.Chanel Allure Sensuelle:Klasik Allure'e göre çok daha hoş bir koku.İçerisinde vanilya,amber,hint ve bulgar gülleri ve mandalina da var sanırım.Biraz karışık bir koku.Akşam için uygun olabilir benim tarzım için.Ben kolay giyilebilen kokuları seviyorum çünkü.
8.Chanel No:5(son versiyonu daha soft ve yumuşak) ne tarz sevdiğini bilmiyorum ama bunu da dene bir istersen.Koku hakkında çok yorum yapamayacağım.
Umarım yardımcı olabilmişidir...