• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chanel Chance

• Konu Sahibi Konu Sahibi lipton
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vazgeçilmezim benim chanel change opuyorumnanaktan
Yurtdışına kim giderse freeshoptan bir tane sipariş ediyorum mutlaka sositososito
Burda 160-200 arası değişiyor fiyatı freeshoptan 100 liraya aldırıyorum kaydirigubbakcemile5

şahsen ben hiç beğenmedim...gerçi ixoradan açığını almıstım belkıde oyuzden güzel gelmedi kokusu.orjinalınide merak edıyorum açıkcası aynısı mı diye..eğer aynısıysa beğenmiyorum.

ixora nınkinin orjinaliyle hiç alakası yok! :olmaz: kuzenim orjinalini kullanır ben ixora nın gönderdiği testerlardan sürüp gittim yanına kokum nasıl dedim, ben pek beğenmedim dedi, tanımadın mı kokuyu dedim yoo dedi! senelerdir kullandığı chanel chance! ama alakası yok, onun şişesinden kokladım sadece andırıyor ama orjinali çok güzel

bende kullanıcam yeni parfüm için channeel chang.. ye karar werdim :)

hiç sevmediğim bir koku fazla ağır :1closedeyes:

gerçekten ağırmı yaa bende alcaım bayramdan sonra daha vakit varken başka parfüm araştırıyım ağırsa... gerçi deneyip alınır zatende bi fikir sahibi olup öle gidiym pafümeriye.CADIARZU 19 yaşındaym buğday tenliyim yakışırmı bu koku banaa ?????

CADIARZU

Ben bir dönem çokta severek kullanmıştım...Evet biraz ağır daha çok kış kokusu sanki..Bu aralar favorim davidoff her zamanki gibi ve de escada...

acıgını kulandım ama zaman gectikçe bi değişik kokmaya baslıyo ya,orjinal gibi olmuyo acığı:sinifsinif:

arkadaşlar merhaba,
geçen gün uçaktaydım.Genç bı adam hostesin parfümünü sordu.Eşine alıcakmış çok beğenmiş.Hosteste chanel chance dedi.Tabi ben hostesin yakınında olmadığımdan kokuyu alamadım ama adam çok beğenmiş.Merak ettim nasıl bır koku bu parfüm?:26:

Benim parfümüm... :31: Gerçekten çok güzel bi koku. Pişman olmazsın. Erkek arkadaşım cok beğeniyor. Fakat ben artık değiştirmeyi düşünüyorum ve 212 sexy'ye geçicem :16:

geçen gün sephorada denedim bu parfümü çok merak ediyodum. ilk sıktığımda hiç beğenmedim ama eve gelene kadar koku müthiş bi hal aldıı. çok beğendim en yakın zamanda almak istiyorum. bi de bu kadar pahalı olmayaydı iyiydi :1:

Bende babama sipariş verdim, almış sağolsun.
Güzel kokului çok hoş ama öyle Vauv!
Dedirtecek kadar değil, bileğimi yıkamama rağmen çıkmaması da çok iyi:21::12::12:

bende chanel chance kullanıyorum orjinalinin edp'sini douglasta denedim ama o kadar kalıcı durmadı açığını denedim d&p'den daha kalıcı cikti :)ama david walker'daki mi daha iyi yoksa d&p'deki mi daha iyi kızlar sizce ??

bende chanel chance kullanıyorum orjinalinin edp'sini douglasta denedim ama o kadar kalıcı durmadı açığını denedim d&p'den daha kalıcı cikti :)ama david walker'daki mi daha iyi yoksa d&p'deki mi daha iyi kızlar sizce ??

Bahsettiginiz pembe chance mı? D&p de kodu nedir? Ben denemeden c23 aldım orjinal pembe chancela alaksi yok. Dp deki sari sisenin kopyasi galiba. Ben pembe olanı arıyorum dp de var mi?

Back