• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chanel Chance

• Konu Sahibi Konu Sahibi lipton
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

lipton

Ziyaretçi
Arkadaşlar,ben bu parfümü merak ediyorum.Bazı sitelerden araştırdım,çok beğeniliyormuş.Birde sizlere sormak istedm.
Ayrıca parfüm arayışı içindeyim.Biliyorum zor ama herkesin beğenebileceği,özellikle erkeklerin beğeneceği,kimsenin kokumdan şikayetçi olmayacağı ve aynı oda da bulunduğum kişilerin bile parfümümün kokusunu almalarını istiyorum:D
Bilmiyorum var mıdır böyle bir parfüm ama karşı cinsin dikkatini çekecek parfümler varmış:)

cnm kesinlikle pişman olmassın..ben chanel changeyi üniversiteden beri kullanıyorum hiç değiştirmeden..benle bütünleşti artıkk..sormayan kalmıyor.erkek arkadaşımm çok begeniyor...hem agır değil hemde acaip kalıcı..otobüsteyken gelip soran bile oldu bu parfümü düşün artık:):):)

iki sene evvel favori parfümümdü,hala da arada kullanırım
güzel etkileyici kalıcıdır :lepi:
tester denersen daha rahat karar verisin
önemli olan tende nasıl kaldığı,tenle bütünleşmesi
ama mutlaka denemelisin
şutarafagitti

çok sağolun arkadaşlar:) peki fiyatını biliyor musunuz?

harika bir parfumdu banada hediye gelmişti öneririm canım

Ben 4 yıldır bu parfumu kullanıyorum.
Erkek arkadaşım hediye etmişti.
Ve şimdi o adamla evliyim :)
Çok etkileyici ve hoş bir kokusu var.
Kesinlikle tavsiye ederim.

Uzun bir zaman kullandığım parfüm sonra tercih edilme sıklığından dolayı bir daha almadım güzel ama mükemmel değil içinde rahatsız edici birşeyler var...

Bende pazarda birine sordum öyle hoşuma gitti ki çekinmedim sordum bu ismi verdi ama ben işin ucuzuna kaçıp taklit olanı aldım ama aynı koku ve aynı kalıcılık.Devir hesap devri dimi ama a.s

şahsen ben hiç beğenmedim...gerçi ixoradan açığını almıstım belkıde oyuzden güzel gelmedi kokusu.orjinalınide merak edıyorum açıkcası aynısı mı diye..eğer aynısıysa beğenmiyorum.

ben de çok beğeniorum,çok hoş ve kalıcı ayrıca doldurması da çok başarılıkaydirigubbakcemile2

doldurma dediğiniz D&P denmi canım bende merak ediyorum bu kokuyu alırsam ordan alcam öğrencilik malum gönül isterdiki orjinal olsun

ewt canım listeme yazmışım providence change diye geçiyo. orjinaliyle aynımı peki bazıları çok alakasız olabiliyomuş sağdan soldan duyduğuma göre

kızlarrr bnce cok benzıyoo d&p de bılegıme surdum denettımm aynı koku aynı kalıcılık:)

Bu parfüm güzeldir benim tenime de gidiyor senelerce kullandım, son iki senedir ara verdim daha da bi özleyim diyeopuyorumnanaktan 2 şişe hiç açılmamış var evim de, kışın başlayacağım tekrar. Tabii ki orjinal şişelerim hihoyyyt
Açık parfümü kullandığına 100% emin olduğum bazı bayanlara sıkça rast geliyorum, gerçekten orjinalin verdiği o müthiş taze hissi yaratamadığından boğuluyorum onların yanında kokudan. Doldurma parfüm denerken az bi sıkışta fark anlaşılmayabilir tabiiki koku benzer ama hiç taze kokmuyor normal kullanımda. :umursamaz:

Back