Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önerin var mı canımNedenini bilmediğim bir şekilde bu koku da bisey beni kendinden itiyor. Cok eski ve cok sık kullanilan bi koku farklı alternatif varsa onları degerlendir derim.
Valla yeni kokular black opium , olympea lar mesela cok daha guzel bence :)SAnırım meraktan :) tom ford bvlgari calvin klein dem sonra buna sarayım dedim :)
Olympia da merak ettiğim kokular arasındaValla yeni kokular black opium , olympea lar mesela cok daha guzel bence :)
Cok guzeldirr harika kokuyor cokda kalicidirOlympia da merak ettiğim kokular arasında
Açıkçası bende chanel chance’ı 18-22 yaş aralığımda çok kullandım. Gerçekten genç kızlara bile yakışan bir koku bence. Chanel coco mademoiselle daha oturaklı kadınsıyken chanel chance daha kıpır kıpır daha her yaşa müsait. Ayrıca mevsim olarak bende her mevsime gittiğini düşünüyorum bu kokunun. Ay bu kadar konusunca özledim gidip bir iki fıs pıslatayım bariChanel Chance ve "erkeksi"???????
Hafif ve çiçeksi bir koku nasıl "erkeksi" oluyor ilginç gerçekten...
Kokladığım en zarif parfümlerden biri ve tam bir yaz parfümü.. Bir lise öğrencisi genç kız bile kullanabilir bence... Farklı bir parfümden mi bahsediyoruz, ya da siz parfümün açık/doldurma versiyonlarıyla mı yorumluyorsunuz bilemedim...
Evet chanel chance kesinlikle ve kesinlikle maskulen erkeksi bi koku coco mademoiselle de oyle.. ben orjinaline gore yorumluyorum.. chance in dolumlarida daha beter erkek parfumlerinin cakmasi gibi.. chance serisinin tendre olani ve eau fraiche olanlari gayet hafif ve ciceksi kokular ama kalici degiller.. klasik olani ise kalici agir ve maskulen bir koku..Chanel Chance ve "erkeksi"???????
Hafif ve çiçeksi bir koku nasıl "erkeksi" oluyor ilginç gerçekten...
Kokladığım en zarif parfümlerden biri ve tam bir yaz parfümü.. Bir lise öğrencisi genç kız bile kullanabilir bence... Farklı bir parfümden mi bahsediyoruz, ya da siz parfümün açık/doldurma versiyonlarıyla mı yorumluyorsunuz bilemedim...